2013-2014 Sezonu Ara Transfer Haber ve Dedikoduları

Başlatan samuray, 18 November 2013, 20:53:27

« önceki - sonraki »

ult55ras

süper ligi madem unuttuk hiç transfer yapmadan gençlerimizle oynasak 18 maçımızı yazından 4-5 nokta transfer yapıp seneye süper lige çıksak olmazmı ? hem paramız boşa gitmez hem gençlerimizi kazanırız.

Ollivanders

Alıntı yapılan: cezayir55 - 08 January 2014, 09:22:14
onur türk boludan ayrılmış bizim aradığımız  oyuncu bence kaçırılmamalı

adamın adım atmaya hali yok. Kaplumbağa gibi. hiç gerek yok .

silopilimuhsin

ngonge

Belki de önümüzdeki 2-3 maçın sonucuna göre transfer işi yapılacak. Zaten geç kalacağımız kadar kaldık, İBB maçında oynamadıktan sonra diğer maçlar için acele edilmesine gerek yok. Takımda yeterince boş adam var, onlara yenilerinin eklenmesine gerek yok.

kuzey55

AlıntıSivasspor ‏@
Samsunspor'un 19 yaşındaki Sağ Beki Canberk için Cihan Özkara sezon sonuna kadar Samsunspor'a önerildi. Samsun bir miktar da para istiyor.

bu kadarını da yapmazlar.

55cem55

aslında takım çok vasat değil bana göre maksımum duzeyde faydalanabılsek oyunculardan playoff neden olmasın aksayan bolge bellı 10 numara ve solacık sonrasında cok rahat playoff...yeterki takım takım oyunu oynasın onun için td gerek bide hakan bayraktar standartı biri gerek...

kuzey55

Mersin'de Lawal sözleşmesini feshetmiş.bedava adam ama yabancı hakkımız yok :(

##kdc##

Alıntı yapılan: kuzey55 - 08 January 2014, 17:40:13
Mersin'de Lawal sözleşmesini feshetmiş.bedava adam ama yabancı hakkımız yok :(

Elinde adnan gibi takımı kenetleyen bir adamın var ama sen Lawal diyorsun. Ne gerek var Lawal'a diye sormazlar mı adama...  :o

samsunluerhan

PTT 1.Lig Ekiplerinden Mersin İdmanyurdu'nun Orta Sahadaki yıldızı Raheem Lawal sözleşmesini Feshetti

cumartesi maçımız var ve daha bır tane transferii bırakın ,adımız herhangı bi futbolcuyla dahı anılmıyor. bırakın bu işleri arkdas .al işte lavalı orta sahaya  gönder ekıghoyuda. hersey ortada zten lavalı al baskada transfer yapma . adam akıllı oyuncu alın bırakın ersın velılerı tuna uzumculerı.

furkan5534

canberk veli nimet ya verilir mi o çocuk.süperlig'e çıkalım çocuk 2 sene bizle oynasın ne yabancı dev kulupler isticek bizden onu

##kdc##

Bu Sivaslı yöneticiler ya bizi mal sanıyor ya da kendilerini çok zeki..
Geçen sezon Hakan Arslan'ı yok pahasına aldılar bu sene de Canberk'i istiyorlar...

kuzey55

Alıntı yapılan: ##kdc## - 08 January 2014, 18:16:35
Geçen sezon Hakan Arslan'ı yok pahasına aldılar bu sene de Canberk'i istiyorlar...

Şaban'ı itelediler bize :( yine aynı acemiliği yapmayız umarım.

berusa55

Şanlıurfaspor 3 transfer yapmış; kaleci Ahmet Şahin MİY'e gitmiş...

http://www.mackolik.com/Transferler

55.hakan

Canberk Fatih Terim de beğendiyse yok pahasına satılmasın.Aman yönetim tutun şu çocuğu elinizde.

Shane_Falco

Alıntı yapılan: ##kdc## - 08 January 2014, 18:16:35

Geçen sene Hakan'ı yok pahasına verdiğimize katılmıyorum da bu Canberk teklifi harbiden komik olmuş...

Lawal'ında bu ligde kalacağını sanmıyorum.Süper Lig'den birileri alır...