2013-2014 Sezonu Ara Transfer Haber ve Dedikoduları

Başlatan samuray, 18 November 2013, 20:53:27

« önceki - sonraki »

kuzey55

Belki de en ağır şekilde eleştirdim,eleştirdik.transfer,adnan konusu,taraftara karşı yapılan (bize göre) yanlışları dile getirdik.ama ne olursa olsun bela okumak,hakaret etmek son derece yanlış.ben dahil bunu yapan ayıp eder,haksızlık eder.

samsunmania

09 January 2014, 01:50:53 #346 Son düzenlenme: 09 January 2014, 16:57:31 samsunmania
Bana sanki stoper olarak Adana'dan Tuna, Maraştan Berat ikilisinden biri alınacakmış gibi geliyor.

yirmiuc

Dun aksam Canberk'in satilacagi haberini okuyunca biraz sinirlenip maksadini asan bir ifade kullanmisim. Ozellikle de dilenen kelimesi icin ozur diliyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

cakir55

Tuna'yi almışız Haber gazetesine göre.Tuna abartılacak kadar kötü değil. Bu ligi bilen, 2 senedir Adana forması giyen, top geçer adam geçmez ilkesine uyan, kasap bir futbolcudur. Hayırlı uğurlu olsun.

* tapatalk

cezayir55

hayırlı olsun adanada aslında işe yarıyacak oyuncu çok

beşnumara

Tuna haberi doğru ise hayırlı olsun.Kimse kızmasın.Bu takımın mevcut şartlarda alabileceği oyuncu yapısı,kalitesi bellidir. Devre arası tunadan iyi savunma oyuncusu bulmak zor.Fatih,cemil ne ise tuna da o kalitededir. Ne aşağı ne yukarı. Belediye maçına acil stoper lazımdı.hoca ercani bitirdiği için ercandan kısa vadede verim beklemeyelim.

akif arslan

Bursasporda şampiyonluk yaşamış takımımıza hayırlı olsun

kuzey55

AllydeenleaR

biz forvet lazım abi forvet. Adiloviç sakatlansa Allah korusun napacaz?
musa aydın mı oynayacak forvet? Ekighoyu hiç saymıyorum farkındaysanız.

Sadece Samsunspor

adilden en az 10 ekighodan 5-6 gol bekliyorum 2.devre

samsunluhakan

doðan

sadece55