2013-2014 Sezonu Ara Transfer Haber ve Dedikoduları

Başlatan samuray, 18 November 2013, 20:53:27

« önceki - sonraki »

altunay

Abdulkadir iyi oyuncu ama bulnmaz hint kumasida degil ben mersinden ayrilan kenan sahini cok begeniyorum teknik hizli nir oyuncu bize cok yarari olur kanisindayim zaten yonetimnde listesinde kacirmayalm bari bu adami

Ollivanders

Huseyin kalpar istememistir . Bulun getirin taha adnan serkan calik gibileri...

ercan0655

Ara transferde gelecekler takımında arıza yapanlar değil mi?  iş yapan adam çok nadir çıkar içlerinden para verip uğraşmaya değmez. takımdakiler bizi deli etse de bence  devam böyle, ekstra küfredecek adama ihtiyaç yok. ;)

twitter

altunhan temur'u alalım adilovicin yanına arkayada santostan diego. şaban'ın yerinede de la cuesta yarım sezona adapte olur

Dartagnan

kuzey55

Baskan demis ki cumartesi antalyaya gidiyorum.hocamizla oturup konusacagiz durumu gore calismalarimiz hiz kazanacak.alabilecgin en iyi oyuncuyu rakibine kaptirdin.haftalardir takimin eksikleri belliyken hic mi konusmadiniz.adamlar transferi bitirdi biz daha hocayla konisacaz.hala umudu olan var mi kaliteli adamlar alinacagindan.yine iskarta adamlari doldurular bu gidisle

altunay

Adem alkasi elagziyla sozlesmesini fesh etmis yararli olabilir

samuray

işe yaramaz futbolculara para verileceğine atıyorum adnan taha gibi vs adam gibi bi adam al ın yaaa sanki diğer ptt.1 nci lig takımlarında ekonomik budurumlar bizden rahatmı bi kaç belediye takımını çıkartırsan bide urfa ordusporun tahtası kapalı öyle bi hava yaratılıyorki bir tek bizim takımımız sıkıntılı ekonomik açıdan hemen,hemen birkaç tane takımı çıkart hepsi aynı şartlarda mücadele ediyor bu işler biraz da beceri işi diyorum biz bu gidişle bu sezonda süper ligi unutalım mmı :kafa:

jurista

Ne söylesek boş ... Amacımız küme düşmemek deyin de taraftar umutlanmasın yazık günah bu millete ...

cakir55

1 hafta sonra ikinci yarı başlıyor biz hala kalparla konuşmadık  :rulet:

kuzey55

bu sene devre arasının kısa olacağı ve takımda eksik bölgeler bariz belliyken hala hoca ile konuşulmamış olması bu seneki durumu özetliyor aslında.biz kalparla konuşana kadar elle tutular adamlar rakiplere gider biz yine tahalara serkanlara adnanlara tamah ederiz :(

samsunluerhan

adem alkaşı alınsada hiç fena olmaz ama kim alacak o sıkıntı :(

cakir55

Alıntı yapılan: kuzey55 - 03 January 2014, 21:09:12
bu sene devre arasının kısa olacağı ve takımda eksik bölgeler bariz belliyken hala hoca ile konuşulmamış olması bu seneki durumu özetliyor aslında.biz kalparla konuşana kadar elle tutular adamlar rakiplere gider biz yine tahalara serkanlara adnanlara tamah ederiz :(
olmaz öyle son dk bırakıcaz iyi topçular gidecek, menajerlere hiç para vermeyecegiz ve birde boşta olan oyuncuları alacağız. Bu kriterlere uyması lazım.

* tapatalk

Sadece Samsunspor

Orta saha ve forvet hattına takviye yapmaya hazırlanan Kırmızı-Beyazlılar, Torku Konya'dan Kibong Mbamba ile Ankaraspor'dan Göksu Türkdoğan'ı renklerine katmak adına düğmeye bastı. Teknik direktör Hüseyin Kalpar'ın özellikle istediği ikili için görüşmeleri başkan Emin Kar'ın bizzat yapacağı ifade edildi

cakir55

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 03 January 2014, 21:57:30
Orta saha ve forvet hattına takviye yapmaya hazırlanan Kırmızı-Beyazlılar, Torku Konya�dan Kibong Mbamba ile Ankaraspor�dan Göksu Türkdoğan�ı renklerine katmak adına düğmeye bastı. Teknik direktör Hüseyin Kalpar�ın özellikle istediği ikili için görüşmeleri başkan Emin Kar�ın bizzat yapacağı ifade edildi
adamlar rakibe niye oyuncu versin yalan haber büyük ihtimal.

* tapatalk