2013-2014 Sezonu Ara Transfer Haber ve Dedikoduları

Başlatan samuray, 18 November 2013, 20:53:27

« önceki - sonraki »

serkancengiz

cakir55

Yeter ya hep aynı şey her takımın borcu var ordunun yok mu manisanin yok mu süper ligdeki çoğu takımın yok mu ? Başarı yakalamadan bu borç bitmez o kadar. Başarı gelecek ki para gelsin. Abdülkadir için 200-300 milyar fazla vermedik şimdi onu saçma saçma yerlerde harcayacaz biliyorum.
Takımda o kadar gereksiz oyuncu var ki. O paraları 7-8 oyuncuya bolecegine 3 adam al sağlam al.
Senelerdir aynı lafı duyuyoruz sıkıldım artık.
Futbolcu izleme komitesi falan diye birşey yok zaten menajer önerecek ucuz olursa alınıyor.
5 gün sonra maç var biz hala transfer bekliyoruz.
* tapatalk

Ollivanders

Keşke biri çıkıp transfer yapmayacağız dese de biz de kendimizi kandırmasak , kandırılmasak , umutlandırılmasak , umutlanmasak ...

beşnumara

En büyük transfer uğur tütüneker olur. Kalparın sildigi oyuncuları tekrar kazanabiliriz.
Hüseyin kalparın hiçbir şey umrunda değil. Bizim bu sene bi şekilde playoftan çıkmamız lazım. Şuan ne ekersek onu bicecegiz. Süper lige de cikabiliriz son anda ligde de kalabiliriz.

kuzey55

Fuat Köktaş çıkıp bu yönetim en rahat yönetim diyor.Başkan hemen her açıklamasında bakana teşekkür ediyor.ya yalakalık yapıyoruz ya da destek verildiği halde başarısız oluyoruz.

Ayrıca Nihat Soğuk'un açıklamasından da anlaşılacağı üzere zaten ilk 2 hayal.bu kadro öyle yada böyle play-offu zorlar.play-offa kalırsak ve şansımız yanımızda olursa süper lige çıkarız.o yüzden boş yere para harcamaya gerek yok diye düşünülüyor diye tahmin ediyorum.

ngonge

Çok fazla bir şeye gerek yok aslında, zaten imkan olmadığını da biliyoruz. Ama şu ara kaynak aranması, Kalpar'la başkanın görüşmesi falan hiç iyi haberler değil. Bunların en geç 1 ay önce yapılması gerekliydi.

Hepimizin korkusu gene elde kalan, ucuza takım arayan oyuncu arayışına gidilmesi.

Konya devre arası iyi yabancı transfer yaptı. Kibong'u kesin kiralık da olsa verirler. Orta saha en gerekli yer, hedef play off da olsa mutlaka iyi biri alınmalı. Ekigho gönderilip alınsa hiç fena olmaz.

Geriye sol bek, ve forvet arkası kalıyor. İmkan dahilinde 2.forvet ve stoper de gerekli.

Haluk, Taha, Serkan'ın kalmasının hiçbir anlamı yok. Aslında Adnan'ın da gitmesi lazım ama arkası sağlam, onu sezon sonuna inşallah.

55.hakan

Sercan Yıldırım, Şanlıurfaspor kampını terk etti. - Tribun Dergi

Aslında Adil'in indirdiği toplara Sercan tarzı arlara sızan hızlı bir forvet lazım.Urfa'da iş yapmadı maliyeti de fazladır ama en azından hızlı ve bitirici bir forvet bulmalıyız.

AllydeenleaR

06 January 2014, 11:35:34 #247 Son düzenlenme: 06 January 2014, 12:02:41 AllydeenleaR
ersin veli ve tuna üzümcü isteniyormuş. Allah bize ve Ercan'a sabır versin.

edit: internette bir yerde gördüm, doğruluğu hakkında bilgim yok.

kuzey55

06 January 2014, 11:38:39 #248 Son düzenlenme: 06 January 2014, 11:56:51 kuzey55
Ersin Veli mi ? Ercan cek git su takimdan yazik sana.Tuna bize bakanin takimi diyodu gecen sene mactan sonra...Samsunspor'a layik oyuncular bunlar mi ?

özkan

Ercan olsam kanserden malulen futbolu bırakırdım..

ngonge

Ersin Veli olayı gerçek olamaz yani başka bir paralel evrende olmak lazım. Adam 32 yaşında, Eyüpspor'da oynuyor. Eyüpspor bulunduğu ligde son sıralarda... Madem altyapıdan oyuncu almayacaksın yahu şu alt liglerde genç bir sürü adam var...

55.hakan

beşnumara

Kartalspor'un Ümit milli stoperi Ethem Ercan Pülgir sözleşmesini tek taraflı olarak fesh etti http://t.co/AwCFMsIGrM
Bu çocuk Samsun'luydu bildiğim kadarıyla.

cezayir55

Alıntı yapılan: beşnumara - 06 January 2014, 12:40:30
Kartalspor'un Ümit milli stoperi Ethem Ercan Pülgir sözleşmesini tek taraflı olarak fesh etti http://t.co/AwCFMsIGrM
Bu çocuk Samsun'luydu bildiğim kadarıyla.
evet çok iyi oyuncu

cembaba