2013-2014 Sezonu Ara Transfer Haber ve Dedikoduları

Başlatan samuray, 18 November 2013, 20:53:27

« önceki - sonraki »

55.hakan

Takımda transferden çok oyuncuların gönderilmesine ihtiyaç var.Bunun dışında forvet ve sol bek transferi yeterli görünüyor. Tazmanya canavarı gibi boşta iyi oyuncuların hepsine saldırıp almaya kalkarsak takımın zaten az olan dengesini iyice bozmuş oluruz.Üstelik bu sene sadece 1 hafta ara var.Yeni gelen oyuncuların takıma uyumu 1-2 ayı bulacak.O sebeple gereksiz 5 oyuncunu gönder 2 oyuncu al yoluna devam et.

FaTiH_HaN

Abdülkadir transferi güzel olur ama çok da elzem değil. Takımdaki problem forvetleri gol atabilecekleri noktada topla buluşturacak orta saha ve kanat oyuncularımızın olmayışı. Bir tane 10 numara pozisyonunda oynayabilecek 2 tanede adiloviçe orta kesebilecek kanat oyuncusu alsak yeter diye düşünüyorum.

Ollivanders

Ekigho dan hala başarı , olumlu hareket bekleyenler var.

##kdc##

01 January 2014, 16:17:33 #168 Son düzenlenme: 01 January 2014, 16:38:41 ##kdc##
Sezon başında 120 futbolcu izledik diyip taraftarı umutlandıran İzleme Komitemize sevgilerle  :-*

https://www.youtube.com/watch?v=DfvwIpNk_RI

amisos5506

Bence iyi bir forvet alınmalı. Adilovic sakatlansa ne olur.sola saban yetersiz.ahmet burak da oynamayacaksa gitsin.haluk serkan calik da gitsin.simdi bakiyorum da azeri ve kazak çok sağlam adam lar var.rizede gecen sene mustafa hoca Kazakistan dan samat smakov ve david loriya yi getirmisti.bu oyuncular simdi kazak liginde oynuyorlar.transfer sezon durumlari da musait.erdem abiler mehmet abiler daha iyi bilir ama orta ofansta da cok iyi oyuncular var.saygilar.o oyunculari da aksama paylasirim.

amisos5506

Eskisehirde kadroya giremeyen ufuk budak var.23yasinda azeri milli takimi kadrosunda.cift ayakli.asil solak.

elexir

Forvetten önce orta saha ve kanatlara oyuncu lazım, orta saha çürük halka, yediğimiz gollerin çoğu orta sahadan çıkarken kaptırılan toplar, pas yüzdesi ve fizik gücü sağlam bir oyuncu lazım oraya, adnanla musayla olmuyor malesef :(

cakir55

Sivasspor ‏@sivassporcom 34 dk
Abdulkadir Özgen İçin Samsun, İstanbul B, Ankaraspor, Şanlıurfa'nın Teklifleri var,Sivasspor ise Samsunspor'la anlaştı.

Hadi bakalım inşallah doğrudur..

Sadece Samsunspor

Evet twitterde sivassporcom hesabi Abdulkadir icin Sivasin Samsunla anlastigi yazilmis hadi bakalim insallah olur

furkan5534

kuzey55

daha öncede böyle bi haber yapmışlardı sona yönetim yalanladı.inşallah doğrudur diyelim

orucreis

ErkÇay55

SON DAKİKA::: İSMİ SAMSUNSPOR İLE ANILAN SİVASSPORUN GOLCÜ FUTBOLCUSU ABDULKADİR ÖZGEN İLE TARAFTARIN SESİ EKİBİ ADINA SABAH SAAT 8.30 DA KENDİ CEP TELEFONUNDAN YAPMIŞ OLDUĞUM TELEFON GÖRÜŞMESİNDE SOSYAL PAYLAŞIM SİTELERİNDE KENDİSİNİN SAMSUNSPOR İLE ANLAŞMAK ÜZERE OLDUĞUNU SORDUM KENDİSİ DE BANA AYNEN ŞU SÖZLERİ SÖYLEMİŞTİR. ABİ ŞU ANDA HER HANGİ BİR ANLAŞMA YADA İMZA OLAYI YOK DEMİŞTİR VE BUNU ÜZERİNE ÇOK KISA BİR KONUŞMADAN HEMEN SONRA KENDİSİNE GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE DEYİP TELEFONU KAPATTIK...

Hüseyin Karataş paylaşmış.

Tamer55

bügünkü haber gazetesinde yüksek maliyet nedeniyle a.kadir den vazgeçildiği yerine mersinden ayrılan kenan şahin  ismi geçiyordu

80lerden

Yüksek maliyet nedeniyle vazgecildi yazan şahıs bucadan umut'u yazıyor. Böyle habercinin...