PTT 1. LİG 15. HAFTA | Mersin İY - Samsunspor'umuz

Başlatan mehmet yılmaz, 28 November 2013, 22:38:41

« önceki - sonraki »

mimar55

Mersin takım olmak ne demek öğretti umara yazık oldu böyle güzel futboluna yazık etti geri kalan 10 kişilik ruhsuzlar koşaktan aciz futbolcu bozuntuları sezon boyunca başkada böyle bir maç olmaz hakeme kızmanın anlamı yok 3-0 dan ne olursa olsun maç verilmez ama allah istemedi kazanmamızı gol attığ gol yedik mehmet yıldız beni almazsanız böyle olur dedi resmen bin şut çekseler girmez vurdu gol oldu 90+ 4 de şut çektirmiyeceksin ama 20. Dkda 5 şut çekti mersin bir tNe ayağında top tutan adam olsa oyunu soğutsa böyle bitmezdi yazık oldu.
Küme düştüğümüz maçtan sonra ne kadar üzüldüysem o kadar üzüldüm küfür etmiyorum ama içimden geçenleri bilemezsiniz

alperen

HoliganSamSunLu

berusa55

30 November 2013, 17:11:41 #258 Son düzenlenme: 30 November 2013, 17:36:56 berusa55
Ömrüm boyunca ilk defa Samsunspor'u tutarken utandım bugün; olduğum yerde yerin dibine geçtim! Bize bu hissi yaşattırdığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkürler futbolcu müsvetteleri... Attığımız hiçbir gole sevinemedim başımıza gelecekleri hissedercesine. Bize iki gıdım mutluluğu çok gördünüz ya ne diyelim daha size. Kelimeler kifayetsiz kalıyor şu saatten sonra.

Biz bu maçla bu sezona dair birçok şeyi de kaybettik malesef...

vagus

Neyse artık kulağımıza küpe olsun, yapacak birşey yok..

alperen

şu orospu çocuklarının diline doladınızya bizi aferin hepinize!!

55.hakan

Şimdi çıkıp Kalpar derse futbolda böyle şeyler oluyor....Cesaretli bir hoca bizi bulmayacak mı arkadaş.Şuradan maç verecek ancak korkak bir hoca ile olur.Kartal maçını da korkak Besim le veriyorduk.Bunu gerçekten verdik.Şu maç bu hocanın kulağına küpe olmaz çünkü korkak 3-0 da bile korkan bir adam.

YaSeF55

Suc doganda degil ki dogani  3-2yken maca sokanda kabahat. La o cocugun tecrubesi ne ki sen o cocugu o strestin icine sokuyosun

Integral

http://www.haberturk.com/

habertürk'ün ana sayfasına haber olmuşuz. yüzü olan siktirip gider şu takımdan. yerin dibine soktunuz bizi.

özkan

gençlere bok atanlara cevap vereyim,o durumda biz girsek oynasak bu samsunspor tecrübemizle bi bize affallarız.kaldıki o bebeler nasıl affallamasın.alsana amına koyım ikinci yarı başında 3-0 ken o çocukları.ama trabzonlu abılerınızden emir geldi demi serkan calıgı cıkarma dıye.bız boyle bı klubuz.

GurbetciFanatik

Hoca 100% suclu hepimizi ona hemfikiriz bu takimi kaldiramiyorm
ama futbolculara ne demeli.

Dakika 85 olmus top ayagimiza geliyor hem güm ileri ne vuruyon , az topu dolastirin pas yapin. Neticede admalar düsürür faul kazanirsin vakit harca.

Dogan yerine koy tecrübeli birini hatda Adnani koy bilemedin Arifi koy. Öndesin 5 dakika var Turgayi cikarma cikar Adilovici yada Umari.

Hoca kazma futbolcular ondan kazma.

ismail

hep bardağın çok azı dolu olan tarafından baktık. 2-3 hafta kimse süper ligden bahsetmez sonra birileri yine polyanacılığa başlar

ismail

Alıntı yapılan: Integral - 30 November 2013, 17:17:16
http://www.haberturk.com/

habertürk'ün ana sayfasına haber olmuşuz. yüzü olan siktirip gider şu takımdan. yerin dibine soktunuz bizi.

skora bakan 'vay bee' der, detayını okuyan 'hasss..... samsunspor'

GurbetciFanatik

adamlar devreye 3-0 yenik 2 adam degistirmis ve 5 sari kartla girdi.
Bütün stress onlarda hic ümit yok.

Biz ohhh 3-0 önde rakip demoralize olmus yarisi sari kart yemis bütün kozlar elimizde.

sonuc 5 gol ye ikince devre. Bunun özürü mazereti O.L.A.M.A.Z

Bu Kulübün bu gece kaynamasi lazim. Haberler kadro disilar ard arda gelmesi lazim bu gece

samsunmania

Bu maç bize özgüvenimizi ve hedefimizi kaybettirmiştir. Keşke 3-0 yenilseydik daha rahat toparlanırdık. İlk yarı 3 farı yakalamışken bile elimiz yüreğimizde acabalarla maç seyrediyorsak bu iş bitmiştir. bu teknik heyet ve futbolcuların bir futbol takımının Barcelonadan bile 45 dakikada 5 gol yememesi gerektiğini anlayabilecek kapasitede olduğuna inanmıyorum. Beddua edecek bile halim yok. İşim olduğu için maçı seyredemediğimden dolayı çok mutluyum.  MİY takımını kahraman eden, onların kaybolan özgüvenini yeniden kazandıran, 13 haftada yediği golün yarısını 45 dakikada yiyen, futbolda yavşamanın neler kaybettirdiğinden bi haber olan sevgili futbolcularımızı kutlarım.