PTT 1. LİG 4. HAFTA | Denizlispor - Samsunspor'umuz

Başlatan berusa55, 02 September 2013, 01:31:00

« önceki - sonraki »

Gorkem

city ultras

mehmet yılmaz

Geçen sezonki iç sahanın tekrarı oldu. Yine 2-0 mağluptuk, son dakikalarda 2-2'yi bulmuş hatta 3'ü de kaçırmıştık.

berusa55

15 September 2013, 17:38:59 #348 Son düzenlenme: 15 September 2013, 17:48:50 berusa55
Rakibe üç puanı bırakmayıp bir puan da olsa sonuna kadar kovalamak sevindirici; inşallah bundan sonraki deplasmanlarda daha akıllı ve dikkatli oluruz. Şimdi ADS maçından 3 puan almaya bakmalı.  :ok

cakir55

Şu Sir Alex Kalpar'ın uzun top oyununa sinir oluyorum az paslı çıkabilsek çok daha etkili olacaz defansta ve orta sahada iki kazma var alan ileri vuruyor anasını satayım.

55cem55

Bunada sukur 1 saatlik uykuyla dur isten gel kosa kosa bu maci bekle 2-0 geriye dus dibe vurdum resmen simdi sanki hic calismamisim gibi gune yeni basladim delirrttin beni samsunspor:)

orhan

Biri bu ekigoya pas vermesi gerektiğini anlatsa artık bu kadar bencillik olmaz

seyf55

Ne büyük takımız iyi oynamadık,elektrik sıkıntısı oldu,hakem felçti,2 gün uğraştı denizli yenemedi 10 dakikada 2 gol bulup bu oyunu bozduk baştan böyle oynayaydık...

YaşarDoğu

35 dk müthiş oynadık diyen kim acaba yayında?

Lusage

Sol Açık

Dünkü maçı seyredememiştim, ama bugünü görünce bizimkiler dün nasıl olur da pozisyona girememiş diye düşünüyorum!

Açıkçası biraz daha vakit olsa 3 de 4 de olurdu, hatta bu sürede bile olacaktı. 1 ofsayt gol birkaç da net pozisyon kaçırdık. Yani 1-0 yenik başlayıp 1 puan almamız elbette iyi, ama biz bu takımı yenerdik.

2 golde de Musa Aydın'ın etkisi var, duran topların ne kadar önemli olduğunu (kullanan iyi olunca) gördük.

55.hakan

Ekigho o şutun kaleyi tutsa 3 puanla gideceğiz.Neyse buna da şükür

qunqor55

hakem ve dünkü oyunu düşününce alınan 1puan iyi ama bu denizli kafaya oyniyacak takımların hepsine yenilir bu bakımdan ise lig sonu hedefiyle bağdaşmayacak ciddi 2puan kaybı kötü ama sevindirici olan ise35 dakikada ihtiyacını alabilecek oyunu genel olarak sergilemisiyle takımdaki lig sonu hedefini tutturacak potansiyelin net şekilde olması

Sol Açık

Alıntı yapılan: Lusage - 15 September 2013, 17:41:45
Müthiş şuursuz oynadık bence.

Kısmen katılıyorum, resmen saldırdık, ama bu kadar sürelik bir maç için çok da şuurlu oynamanın doğru olmayacağını düşünüyorum.

Saldırdık, mücadele ettik, 1 yedik 2 attık, daha da atabilirdik. Esas sorun dün...

Ekrem

hakemm Allahından bul .... kaleye şut çekince şu kalecinin ne kadar aciz kaldığını gördükk 1 puanda iyidir