20 - Umar Aminu

Başlatan berusa55, 03 August 2013, 22:27:13

« önceki - sonraki »

lato

Yalnız 2 Milyon, Avro cinsinden istenmiş. Yani gayet güzel bir para istenmiş. Pazarlıkla 1.5 koparsak yine iyidir. Bu kadar ödenecek futbolcu borcu varken nefes aldırır kulübe

yirmiuc

2 Milyon Avro yeterli bence ama bu yönetimin o fiyata satabileceğini sanmıyorum.
300 bin tl'ye filan verirler. Forumda da çok iyi fiyata satıldı diye yorum okuruz. ;D

Sadece Samsunspor

2 milyon avro gerçek değildir eğer gerçekse hemen satılsın ama sanmam en fazla 1 trilyon verirler onada satılmaz

SametYılmaz55

Erciyesten Urfa'ya giden Volkan kiralık mi gitmişti acaba? Eğer kiraliksa para+Volkan iyi bir transfer olur

ask55

2 milyon euro lafını kim ortaya atıyor ? kaynağı ne ?

bu paranın yaklaşık 6 milyon tl ettiğinden haberi var mı bu haberi yapanların ?

yarın bir gün 500 bin tl ye satıldığında şimdiki veya gelecek yönetimi mahçup etmek mi istiyorlar ?

beşnumara

Normalde 2 milyon avrodan aşağı verilmemesi lazım ama umarı isteyenler Samsunspor'un ekonomik durumunu da biliyorlar. Nasıl olsa mecbur satacaklar diye düşünüyorlar. Kimse de o rakami vermez vermesi için İstanbulluların piyasaya girmesi lazım.

##kdc##

En son Murat Yıldırım mevzusunda Ahmet Arı ile Mehmet Sak kazığını hem de Ertuğrul Sağlam'dan yemiş bir kulübün taraftarı olarak Umar'ın 2 milyon euro haberine inananları dürtüp uyandırmak istiyorum..

yirmiuc

Umar kesinlikte 2 M € eder.
Eğer bu paraya veya yakın bir fiyata satılamıyorsa hiç satılmasın.

Shane_Falco

Böyle fiyatları ortaya atıyorlar sonra karalama kampanyası başlatıyorlar.

Aynı şu Karabük olayı gibi 1 trilyon isteniyor dendi sonra detayı bilinmeden 120 lira denilince karalanmaya başlandı.
Şahsi fikrim yönetim kongreye kadar kimseyi satmaz kimseyi almaz.
Bizim gidiş gelişler haziran 15'den sonra başlar.

Ellibeş Numara

Şişirme haberler bence. Umar'a teklifler var ama 2 Milyon Avro'yu kimse vermez.

özkan

Alıntı yapılan: yirmiuc - 27 May 2014, 12:59:36
2 Milyon Avro yeterli bence ama bu yönetimin o fiyata satabileceğini sanmıyorum.
300 bin tl'ye filan verirler. Forumda da çok iyi fiyata satıldı diye yorum okuruz. ;D

Alıntı yapılan: yirmiuc - 27 May 2014, 14:06:28
Umar kesinlikte 2 M € eder.
Eğer bu paraya veya yakın bir fiyata satılamıyorsa hiç satılmasın.

Bu ikisini yazan aynı Türk vatandaşı  >l<

SametYılmaz55

yirmiuc

2. mesaji super ligden dusen takimlarin kendi oyunculari icin istedikleri bonservis ucretlerini okuduktan sonra yazdim. ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

ismail

umarı satmamak için ellerinden geleni yapacaklarına eminim. yönetime güveniyorum ama genç çocuk, aklına girerlerse 300 bine bile gidebilir

ngonge

Oyuncuyu elinde tutabilmek için hem maddi olarak hem de siyaseten güçlü olman lazım. Yoksa hem fakir olup da gururlu olmanın anlamı yok. Ciddi olarak isteyen üst ligden takımlar olursa satacaksın başka bir çaren yok.

Fazla pazarlık gücümüz olduğunu da sanmıyorum. Şu anda piyasası 1-2 milyon TL arasıdır.