20 - Umar Aminu

Başlatan berusa55, 03 August 2013, 22:27:13

« önceki - sonraki »

55.hakan

Oyuncu satmak sorun değil de.Gelen parayı değerlendirebilecek misin sorun orda.Mesela temlikler bu parayı kullanmana engel mi?Engel değilse gelen parayla öncelikli alacakları ödersin.Sonra hatta bazı oyuncularla ufak peşinatlarla anlaşma bile yaparsın.Mesela Abdülkadir le  :)

ChucKeR

erciyesin hocası falan yokken umara 2 m euro vermesi de garip.
bizim ligde iyi para var tamam ama bonservisle yapılan transfer sayısı çok azdır. genelde bedelsiz transfer yapılır. bir de alt lig topçusu ben de 2m euro nun şişirme olduğunu düşünüyorum.

gerçekse bu rakam direk satılsın tabi.

celebi

AYRILDI MI HİKMET KARAMAN ERCİYESTEN

Burak

1 milyon euro bile iyidir 2 milyon Euroya takıma ilaç olur

muzaffer4

500 bine gider
Hicbir  takım ptt 1.ligden 2 milyona transfer yapmaz .:.:.

Lusage

Eğer değeri bu ise eder etmesi gerekir. Ama biim yukarıda ki takımlar aç köpek olduğu için neresini kemirsem diye düşünür durur..

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

özkan

2 hikayedir.kalması en ideali.

ult55ras

murat yıldırım transferindeki gibi ahmet arı mehmet sak kazığı olmasında :)

samsunmania

Tok satıcıyı oynayıp iyi pazarlamamız lazım. Süperlig takımları dışarıdan aldığına milyon Euroları sayar, iş senden almaya gelince kabız kesilirler.

beşnumara

OAbi bizden umara talip olan herkes durumumuzdan haberdarlar işin kötüsü o. Bir de durumun ne olursa olsun bu ligde kaldığın müddetçe topcun para etmiyo. Umarı kandirdiklari an kafa olarak bizden kopacaktır ki zaten önüne yüklü mukavele uzatirlarsa kafa olarak bizi bitirmesi normal. Hakan arslan gibi bir futbolcu yerli futbolcu kafa olarak bizi bitirdi oynamadi sivasa gitti neler yaptı elin yabancısı 19 yaşındaki çocuğu nasıl tutacağız ki :(
Ben de sevmem umarı oynadı mı oynadı ama kendine daha çok oynadı.
Umar ile canberki tutup süper lige çıkarsak bu iki futbolcudan elde edecegimiz gelir ile ne kadar borç var sileriz o derece ama durum o kadar kritik ki yönetim gelecek mi gelenin hedefi ne olacak kemik kadro fırsatını değerlendirip süper lige çıkabilir miyiz... gibi bir sürü sorular dönüyor aklımızda. Bizi böyle düşündürenleri bizi bu çukura düşürenleri Allah bildiği gibi yapsın ne diyelim. Olan bize oluyor :(

samsunmania

Şu kalan paralarını ödeyebilelim bence satalım. Dediğin gibi kafası karışmaya çok müsait. Bedavaya gitmesin.

beşnumara

Umarı bedava yedirmezler abi. Hiçbir şey olmadiysa Emin abi gitmeden bi yerden 100 bin tl bulur buldurur umarın parasını yatırır gider ayak yine Samsunspor menfaati için bir şeyler yapıp gider ;)

lato

Başkanlık durumu belli olsun da şu adamı Erciyes'e kasalım. Para+Volkan Okumak kiralık olarak süper olur. Adam Umar'ın yerli versiyonu iyi işler yaptı Urfa'da :)

SametYılmaz55

bu bebenin oynaması için keyfini bekliyorduk,birde kafası karışık olursa hiç oynamaz