20 - Umar Aminu

Başlatan berusa55, 03 August 2013, 22:27:13

« önceki - sonraki »

kuzey55

bi ara yine böyle sövdürtmüştü kendine sonra kendine gelmişti.inşallah playofflarda adam gibi oynar.

Ollivanders

Ekigho > Umar.İyiniyet açısından kesinlikle ekigho bir adım önde. Ekigho yeteneksiz bunu herkes biliyor ama sen oynamıyorsun. Sen işi şova dökmüşsün. futbol nedir takım oyunu nedir bilmiyorsun. Bihabersin ve artık mide bulandırıyorsun. Mersin maçında tam 3 defa bacak arası denedin . Bir pozisyonda da artistlik yapayım derken önünden aldılar topu küfür edercesine. Ne yapmaya çalışıyorsun bir karar ver amacın futsal ise turnuvalar var git orda oyna .

ngonge

Cavcav Afrika'dan oyuncu transferini kapatalı neredeyse 10 yıl oluyor. Adamın bir bildiği var, buradan gelen adamlar maalesef hiç büyümeyen çocuklar.

cakir55

Saçma bir şekilde eleştiriyorsunuz kesinlikle takımın en kaliteli oyuncusu. Daha adam 95 doğumlu hiç bilmedigi bir ülke. Tabi ki Ekigho'ya daha yakın olacak.

Ben çok memnunum vallahi takım ona ayak uydurabilse daha iyi işler yapacak.

Arada sov yaptığı doğru. Hücum oyuncusu yapacak tabi. Bazı pozisyonlarda tribüne oynuyor.

# tapatalk #

Mert

İşine geldiği zaman iyi oynuyor.Ama play-off'larda keyif falan dinlemez kimse.Varını yoğunu ortaya koyması lazım.Genç adamsın sen takımın en çok koşan adamı olman lazım.Ben inanıyorum ki umar bizi mahçup etmeyecektir.

jean

bugun fena degildi ins super lige cikarsak kendini cok gelistirecegine inaniyorum

cakir55

Aminu Umar | Samsunspor | 2013 - 2014

Umar için kendimce bir video hazırlayayım dedim :)
Karaoğlan play-off'ta sana çok ihtiyacımız var. Şampiyon yap bizi  :kanka:

HoliganSamSunLu

Umar çok önemli performansıyla etkili olursa samsunspor işi kolaylar

mehmet yılmaz

Bu akşam iyi değildi, kendini Ankara'daki rövanşa saklamış olsun ;)

celebi

Alıntı yapılan: mehmet yılmaz - 10 May 2014, 00:26:59
Bu akşam iyi değildi, kendini Ankara'daki rövanşa saklamış olsun ;)

Ahmeti

Murat'ın şişirme topları yüzünden deli dana gibi dolandı Camberk'le beraber çok daha iyi etkili oluyorlar. İnşallah Ankaraspor maçında beraber oynarlar.

Stoper

Ankara deplasmanında istediği boş alani bulup skoru etkileyecek oyunu sahaya yansitacak.İnanıyorum gol veya asist yapacak.

oguz_5528

Vites arttırman lazım artık Umar ...

hakan55

Canberkle paslaşarak ikiye birlerle gidiyorlardı ama murat şişiriyor umara basıyorlar alıyorlar bunu görmemek için kör olmak lazım..

seyf55

Ankara yı tokatla çocuk