20 - Umar Aminu

Başlatan berusa55, 03 August 2013, 22:27:13

« önceki - sonraki »

beşnumara

Kafa olarak bizde olamaz. Onun için iyi paraya satıp karşılığında paranın yanında bu ligde oynayabilecek verimli olabilecek oyuncu da kiralayabiliriz. Mesela sivasa ver satarlarsa % 30 yine bonservis alırsın yanında ahmet aras ve Abdulkadiri kirala. Al sana mis gibi transfer.
Bu saatten sonra kafası burda olmaz.

kuzey55

tam verim alacağımız zamanda hedef süper lig olacaksa kalmalı.öyle sağlam para verilmesi halinde satılmalı.ilerde para eder bu karaoğlan.

Integral

kalmak istiyorsa kalmalı, yoksa bize de zarar kendine de.
kalmak isteyeceğini de sanmıyorum.

elexir

arkadaşlar bu adama iyi diyoruz ama bal yapmayan arı gibi o kadar çok top ezdiki her zaman kafa başka bir yerlerde gibiydi hiç bir zaman tam olarak kendini vermiş görmedim oyunda, son hamleleri zamanında yapabilse topu ayağında çıkaracağı zamanı bilse PTT de üzerine topçu yok bence bu sene %60 kapasite ile oynadı

Nuri Asan

Alıntı yapılan: cakir55 - 05 August 2013, 18:44:28
Beyler umar dimi bu adam o kadar bekledik saatci falan çıkmasın :D

umarin ilk geldigi zamanlari okuyordum. gözüme bu post çarptı.  okumaz olaydım gülmekten hala gözlerimden yas geliyor.

Levent ÖCAL

2. bir erdem şen vakası yaşamadan, kafası süper lig deyse ve iyi teklifler alınırsa verilmesi en hayırlısı olur bizim ve onun futbol geleceği adına.

Lusage

Mayıs 2016 ya kadar sözleşmesi var. Alacaklarıda ödeneceğine göre sıkıntı yok. İlla gidecek ise 1 ila 2. Milyon € civarına satıp gelecek transferinden de şöyle %30 civarı bir oran koparabilirsek çok çok iyi olur.

AhmetDenizci

Gitmek istiyorsa, hazır piyasası da varken göndermek en mantıklısı. Ancak tabi onun transferinden elde edilecek paranın kasaya mı gireceği, yoksa temliklere mi gideceği konusu muamma.

Shane_Falco

Süper Lig'de oynayabilir oynayamaz durumu biraz tartışılabilir. Talip olan takımlar çıkacaktır elbet ama asıl kafa karışıklığı daha çok para kazanmak istemesidir. Maaşına bir miktar zam yapıldığı taktirde hiç sesi çıkmaz...

cakir55

Satmak gibi bir saçmalık yapmayız umarim.

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: AhmetDenizci - 24 May 2014, 10:56:56
Gitmek istiyorsa, hazır piyasası da varken göndermek en mantıklısı. Ancak tabi onun transferinden elde edilecek paranın kasaya mı gireceği, yoksa temliklere mi gideceği konusu muamma.

yanlis kalmasi lazim. Gitmek istiyorsa diye birsey yok.
Her Futbolcu bir yere gitmek ister. Biraz fazla para verirler susar oynar.

kumköylü ahmet

Bu sezon Iyi Gecirdi Kendini verdimmi Sahada Rakipleri Maf etti Ama bazende macda oldugunu unutturtdu...Kalsinmi Gitsinmi derseniz Kesinlikle kalmali diye Düsünüyorum.

GurbetciFanatik

UMAR 2 MİLYON AVRO
Nijeryalı futbolcunun taliplileri her geçen gün çoğalıyor. Son olarak Kayseri Erciyesspor Umar için devreye girdi, Samsunspor'un kapısını çaldı. Transfere çok ciddi yaklaşan Kayseri ekibinden Samsunspor'un yaklaşık 2 milyon Avro istediği öğrenildi, pazarlıklar devam ediyor
ERCİYES ÇOK YAKIN
Samsunspor'un Nijeryalı oyuncusu Umar Aminu Süper Lig ekiplerini peşine  taktı. Ülkesi dışında ilk kez Samsunspor'da forma giyen ve başarılı performans ortaya koyan Umar Aminu'yu transfer etmek isteyen takım sayısı her geçen gün artıyor. Bu ekiplerin tamamınında Süper Lig takımı olması dikkat çekiyor. Trabzonspor, Gençlerbirliği, Kaşımpaşa, İstanbul Büşükşehir Belediyespor ve Balıkesirspor'un ardından Kayseri Erciyesspor'da Umar'a kanca attı.

HEPSİ SIRADA
Kayseri ekibinin transfere çok ciddi yaklaştığı ifade edildi. Umar için Samsunspor'un kapısını çalan Kayseri Erciyesspor yöneticilerinin tekliflerini ilettikleri belirtildi. Ancak Kırmızı-Beyazlı ekibin ise kapıyı yaklaşık 2 milyon Avro'dan açtığı öğrenildi. Kayseri Erciyesspor'la
pazarlıklar devam ederken diğer kulüplerle de temasların sürdüğü ifade edildi. Fakat şuan için Umar'ı kadrosuna katmaya en yakın takım olarak Kayseri Erciyesspor olarak görülüyor.

Samsunspor ilk gözağrım

Şu an tatilde olan Umar'ın ise transfer tekliflerinden haberi var. Gelişmeleri yakında takip eden Nijeryalı oyuncunun çevresine "Ülkem dışında ilk futbol oynadığım takım Samsunspor. Dolayısıyla ilk gözağrım. Çok seviyorum takımımı. Ancak Samsunspor'un menfaatleri doğrultusunda izin verilirse gidebilirim" dediği öğrenildi.

Iyi yaninada en az 2 adam versinler. 2 milyon da az Umar icin.
Böyle adami zor buluruz daha.

Bakican55

Erciyesten 2 milyon arti murat yildirim yapsak zehir olur bence

Shane_Falco

Alıntı yapılan: Bakican55 - 27 May 2014, 12:03:10
Erciyesten 2 milyon arti murat yildirim yapsak zehir olur bence

Murat Yıldırım Erciyes'te kiralık oynadı. Bursaspor'un oyuncusu kendisi...