20 - Umar Aminu

Başlatan berusa55, 03 August 2013, 22:27:13

« önceki - sonraki »

cakir55

İkinci yarı takımın ileride top tutmasını sağladı. Adamsın Umar.

yirmiuc

Aynen öyle yüzde binlik pozisyonu kaçırsa da çok faydalı oldu bugün. Çok da istekliydi.
Devamı Finalde inşallah.

kumköylü ahmet

usmana ders verdi saha kuru hadi alsaniza topu almazski :-)

fanatik samsunsporlu

kaleciyi de çalımlamak istiyor.biri seni durdursun

Ellibeş Numara

Bugün final maçında göster kendini garaoğlan. :D

Lusage

Inşallah seneye elde tutabiliriz.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kuzey55

bugün yattın la resmen.

Dartagnan

Senı ıyı paraya satıp zenkeyı alalım.  Tabı tahtamız acılırsa.

Ertuğrul Sağlam

Eğer satılırsa bonservisinin yarısı verilip yarısı gene bizde olması lazım. Belki Süperlig'de çok daha iyi performans gösterip iyi paralar kazandırabilir bize. Çünkü bu çocuk iyi bir hocanın elinde iyi bir futbolcu olabilir.

GurbetciFanatik

Mutlak kalmali bana göre.
PTT Liginde onun ayarinda futbolcu tanimiyorum.
Süper Ligde rahat oynar.

cakir55

Kesinlikle satılmaması lazım. Böyle bir yeteneği tutmamız gerekiyor.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkeomen

bizi mahkemeye vermiş alacakları için  ama parası hazırmış 1 2 gün içersinde ödenecekmiş

5trawberry

Kesinlikle kalmalı.

lato

Bu yaşta teklifler gelince başı dönmüştür. Büyük ihtimal Süper Lig'e transfer olur. 1 milyona yakın parayı da kulübe kazandırır. Çok büyük kâr yaptığımız bir Serkan AYKUT transferini hatırlıyorum İsmail UYANIK kurnazlığıyla. Umar da mebla daha küçük olsa da kâr daha fazla olacaktır. İnşallah bir kata kulleye gelmeyiz

ngonge

Alıntı yapılan: lato - 22 May 2014, 20:00:46
Bu yaşta teklifler gelince başı dönmüştür. Büyük ihtimal Süper Lig'e transfer olur. 1 milyona yakın parayı da kulübe kazandırır. Çok büyük kâr yaptığımız bir Serkan AYKUT transferini hatırlıyorum İsmail UYANIK kurnazlığıyla. Umar da mebla daha küçük olsa da kâr daha fazla olacaktır. İnşallah bir kata kulleye gelmeyiz

1 milyondan fazla alırız bence. Başımızda iyi bir yönetim olursa pazarlık gücümüz olur. Bonservisin %30 'u falan bizde kalarak satabilirsek çok daha iyi olur. Ben kalacağını hiç sanmıyorum.