20 - Umar Aminu

Başlatan berusa55, 03 August 2013, 22:27:13

« önceki - sonraki »

orhan

Bu çocuğun ne sorunu varsa mutlaka çözülmeli tay gibi olan umar gitti sahada zorla koşan umar geldi.Kesinlikle mutsuz sanki zorla oynuyor gibi.

Uğur Yıldız

Umar Umar diye bağırılacak kadar iyi oynamıyo bana göre, büyük oyuncu,yıldız söylemleri için erken takıma kaç maç aldırdı da bu kadar bağrımıza bastık bilmiyorum

jean

Moral ve motivasyon bakimindan Guzel olur bagirmalari ekigho nun yoklugunda bocaladi

Burak

aşırı pas hatası yaptı nedendir bilinmez

Sadece Samsunspor

Noldu bu çocuğa anlamadım birileri etkilemiş çok açık ve net.

özkan

içerde bi sıkıntısı olduğu çok net belli takım arkadaşarıyla.Adama bariz pas atmıyorlar.

Ahmeti

İstese Ferhat gibi dağları deler ama takım halinde o kadar kötüyüz ki Umar'da bu kötü futbola ayak uyduruyor.

orucreis

Bu adamı küstüruyorlar gibime geliyor

Musti

Yanlış yerde oynatılıyor hepsi bu. Bu adamın gole yakın yerlerde oynatılması gerekiyor. Bu adama defans yaptırırsan verim alamazsın. Net.

Sol Açık

Yetenekli evet, ama yetenekli diye dışlandığını düşünmüyorum. Maç boyunca yaptığı esas 2 iyi iş savunmaya hızıyla yardım edişiydi. Onlar da takım öne geçtikten, tribünler hareketlendikten sonra. Yani biraz "gaz"la oynayan bir tip. Bence seyirciden aşırı etkilenmiş ve kendisini havalara sokmuş gibi.

Oynadığı mevki konusunda ise, bu çocuktan santrafor (özellikle de tek forvet oynayan bizim gibi bir takımda) olmaz. Nijerya'yı bilmem ama Türkiye gibi bir ülkede stoperlerin kucağına koyarsak Umar'ı, haşat ederler. Kaldı ki Nijerya dışında (yani milli takımda) da hiç santrafor oynamamış.

Geleceği olan, gerçekten yetenekli bir oyuncu. Ama birileri kendi başarısının takımın başarısından geçtiğini kafasına sokmalı. Tabi seyirci de ona bunu hissettirmeli. Seyirci havaya girdikçe (yani takım başarılı oldukça), onun da katkısı artacak.

altunay

Bursaspor istiyormus akli karismis olabikir

seyf55

Alıntı yapılan: altunay - 30 September 2013, 17:02:18
Bursaspor istiyormus akli karismis olabikir

Bursa nın ben ta ...

ngonge

Hemen komplo senaryolarına girmeye gerek yok. Çocuk daha 18 yaşında. Düşünün Agbetu'nun, Ekigho'nun performansı ne kadar kötüydü ancak 2.devre bambaşka oynamaya başlamışlardı. Bambaşka bir ülkeden gelmiş, ailesini bırakmış, uyum sağlaması uzun sürecektir. Biraz zaman tanımak lazım, zamanla çok daha iyi olacaktır.

Sadece Samsunspor

Genelde böyle afrika ülkerinden gelenler aşırı yokluk içinde oldukları için parayı kaldıramıyorlar. Mesela aminuya şimdi transfer teklifi iyi bir para teklifi yapsalar direk aklı karışır. Çünkü genelde zaten para için ülkerlini bırakıyorlar ailelerine bakıyorlar. Daha çok genç aşırı şeyler beklemek için çok erken aslında. 22-23 yaşlarında Türkiyeyede alışmış bir Umarı düşünemiyorum. Uzun süre mesela 5 yıl gibi elimizde tutarsak çok çok iyi paralara belki Samsunspor tarihinin en yüksek parasına satabiliriz

cakir55

Yabancı sinirinin olduğu bir ülkede Umar gibi genç yetenekli adamı bu yaşta alıp 5 sene sonra yani 22-23 yaslarinda Türk statüsünde oynatabiliriz bu da önemli bir avantaj olur.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi