20 - Umar Aminu

Başlatan berusa55, 03 August 2013, 22:27:13

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Oyna artık Umar, oyna...

berusa55

Yanında Ekigho olmadan bu çocuktan bir şey beklemek hayal. Çok da yalnız kalıyor; çırpınıyor bir şeyler yapmaya çalşıyor ama nafile. Balıkesir maçıyla başlarsınız artık inşallah icraata.

Tufan

ayağındaki mıknatısları mı aldırdın evladım senin top kontrolüne noldu?
toparlanması şart kafası Samsun'da değil gibi.

emre

Ekigho olmadığı için kötü olduğuna ben inanmıyorum bence başka bir derdi var.

55.hakan

Çok şımartmamak lazım Umar'ı. Daha ilerleyeceği çok yol var.

red_white

arkadaşlar ilk geldiğinde gelecek için hepimizi heyecanlandıran bir umar vardı bencede farklı sorunları olabilir

Kodalak

musa aydın yine pas atmadı

GökhanÇağlar

Giderek daha kötü oynuyor, en basit hamleleri bile yapamıyor bazen umarım düzelir.

özkan

sana BİLEREK pas atmayan musa aydının taa ....

Umarda bişey yok kardeşim,adamı dışlıyorlar sahada.Umar aynı umar taş gibi.Dışlan bakalım 15 yaşında sende trip atmazmısın insanlara.Kalpar umarım musa aydının papazlığına son verir.

Musti

Israrla söylüyorum yanlış yerde oynatılıyor.
Burhan girdikten sonra daha ilerde oynamaya ve etkili olmaya başladı. Hatta sağdan bir top getirdi Burhan az daha atıyordu.

Hemen sonra oyundan alındı. Oyundan alınması doğru bir karardı. O bölgede Serkan Çalık oynar, Musa Aydın oynar ama Umar oynamaz.NET

Sol Açık

Umar (henüz) kendi başına bir maç alacak bir oyuncu değil. Bunu kabul edelim. Ekigho alır, Musa alır ama Umar alamaz (henüz)!

Böyle bir oyuncudan takımın hücum hattı topyekün kötüyken beklenebilecekler sınırlı. Ekigho ve Adilovic varken iş değişir.

Sadece Samsunspor

Son 3 Haftadir gercekten kotu. Bilmiorum yonetim oyuncuyla gorusmusmudur ama gorusmediyse bi gorusup bi derdi varmi yokmu sorulmali. Eger saha disi bseyse yonetim yardmci olablr. Eger takim ici bse varsada kalpar cozum bulmali

Serkan

Tamam Musa Aydın pas atmıyor da ayağında top tutamıyor onun da mı suçlusu Musa Aydın istek yok kafası baska yer de çok belli

beşnumara

Forvette o kadar eksik var sen i.neligine kötü oynuyon. Sana en cok ihtiyacimiz oldugunda oynamayacaksan ne zaman oynamayı düşünüyon? Biz sizin kaprislerinizi cekmek zorunda mıyız mk  :kafa:

brigand

Beyler çocuk diyoruz bak dikkat diyorum. Küs yaptı lan adam resmen birkaç pozisyonda. Hani Taha gibi vitaminsizin teki olsa tamam derim de istese şu yaşına rağmen sahadaki çoğu adamı yıkar. Hocanın bu konuyu acil halletmesi lazım.