Celil'den yönetime isyan

Başlatan cenkturgut, 28 March 2008, 13:13:30

« önceki - sonraki »

tolga

Alıntı yapılan: SamsunSpor_34 - 29 March 2008, 13:50:45
Hersey ortada oldugundan diyorumya veriyor sagolsun geride alıyor.. bu işi sen bırakıcaksın burda insanların huzurunu bozan sensin senin yuzunden insanlar kusuyor yorum yapma istegi azalıyor

kimin zoruna giderse gitsin kardeşim ben doğruları yazıyorum yarası olan kocunur yaran yoksa sorun yok

ss

basgolun verdıgı degıl basgolden caldıkları desek daha dogru olur
her ısın bı yolu yordamı vardır bunlar onu da bılmıyorlar deseler basgole ıznını alsalar 1240000 veren 100 de verır adamı kusturduler malatya deplasmanına da gıtmedı

ss

takımın basında malatyaya kım gıttı kafıle baskanı kım bılen var mı _?

tolga

29 March 2008, 13:56:23 #63 Son düzenlenme: 29 March 2008, 14:03:01 tolga
Hüseyin Başgöl DAVA AÇACAK
Futbolculara dün Elazığspor maçının primleri dağıtıldı. Ancak, SAM-GAZ´dan reklam karşılığı alınan Hüseyin Başgöl´e temlikli olan paranın prim olarak dağıtılmasıolay yarattı. Başgöl, "Kimin parasıyla prim dağıtıyorlar anlamış değilim. Yargı önünde hasaplaşacağım" dedi

BOMBA ETKİSİ YAPTI
Samsunspor´da dün akşam saatlerinde Elazığspor maçının primleri dağıtıldı. Bu futbolcular arasında sevinç, yönetim içinde ise kaos yaşanmasına neden oldu. Bunun nedeni ise dağıtılan primlerin 100 bin YTL´sinin SAM-GAZ´dan reklam karşılığında alınan para olması. Bu haber bomba etkisi yaparken ortalık bir anda karıştı. Çünkü bu paranın Futbol Şube Sorumlusu Hüseyin Başgöl´ün temlikli parası olduğu öne sürüldü.

RIZAM OLMADAN ALINDI
Yaşanan gelişmeler üzerine açıklamada bulunan Başgöl,şunları söyledi: "SAM-GAZ ile daha önce reklam karşılığı 500 bin YTL´ye anlaşma yapıldı. Bunun karşılığında ise kulübe cebimden 500 bin YTL verdim.Yönetim Kurulumuz bana SAM-GAZ´dan gelecek parayı temlik olarak gösterdi. Bunlar karar defterine de aynen işlendi. Paranın 400 bin YTL´sini aldım. Kalan 100 bin YTL ise bugün hesabıma yatacaktı.

HESABINI YARGI ÖNÜNDE VERECEKLER
Burada bir gerçek var. Yönetim benim bilgim dışında parayı tahsil etmiştir. Bu parayı ben daha önce Samsunspor Kulübü´ne verdim. Bunu bilmeyen yönetici de yok. Altında herkesin imzası da var zaten. Bilgim dışında ve rızam olmadan yapılan bir şey bu. Kimin parasıyla prim veriyorlar? Bunun hesabını yargı önünde verecekler."

öyle başkasının parasıyla ağalık yapmayacaklar varsa paran çıkacan karşılarına yoksa gidecen maalesef bu hayat acımasız

tolga

29 March 2008, 13:57:28 #64 Son düzenlenme: 29 March 2008, 14:16:00 samsuni
AlıntıCelil kadro dışı kaldı
Samsunspor´da dün futbolculara Elazığspor maçının galibiyet primi dağıtıldı. Kırmızı-Beyazlı yönetim, 50 bin YTL´si Valililk olmak üzere sağlanan paralarla dün akşam saatlerinde futbolculara primlerin ödemesini gerçekleştirdi. Fakat, futbolculardan sadece Kaptan Celil Sağır primini almadı. Öte yandan gece saat 22.30 sularında Celil İkinci Başkan Şafak Gedikoğlu ile görüşme yaptı. Celil´in Yönetim Kurulu kararıyla kadro dışı bırakıldığı kendisine iletildi.

bu haber yayınlandığında ise celil çağırıp korktular herhalde kampa aldılar

Tartışmanın boyutunda herhangi bir değişiklik olmadığı için sizi daha taze bir başlık olan

http://www.samsunspor.biz/forum/index.php?topic=3778.0

bölümüne alalım.

Tartışmacı arkadaşlara başarılar dileriz...

Forum yönetimi