Celil'den yönetime isyan

Başlatan cenkturgut, 28 March 2008, 13:13:30

« önceki - sonraki »

cenkturgut

Sezgin Gümüş 'ü  forvete koyup oynatırız artık ehueheu. Diğer yöneticilerde orta saha ve defansta  durur. YAkında  futbolcular  enseye tokat  ... parmak  olacak  zaten bu gıdısle yonetımle.Bu kadar alcalan  bır yonetım SAmsunspor tarıhınde goruldumu.Bu ne yaaaaa.KAptan cıkmıs  defol dıyor baskanı  ıcın o da pısmıs kalıyor .YAhu  resmen  gulunecek durumdayız.Sezgin Gümüş  DEVAMMMMMMM   diyorum . Biraz daha gulelım :)

ozkan17

ya yazık sana bee cenk mı turgutmu yoksa ercumentmı harbıden yazık..gül gül sanal ortamdan gül pcye bak bak gül kendı kendıne muhalefet yap..yonetıcılerı ortasahaya forvete koymusun ya kendınıde kaleye koyda kova ol tamamı.yazık be sana

cenkturgut

kıme  yazık goruyoruz  benı hıc degılse  altımda calısan  topcum  defol demıyor.Taraftar defol gıt demıyor.BEn buradan gerceklerı yazıyorum zoruna gıdıyorsa onu soyle bılelım.Sen ama samsuna  bıle gıdıyor degılsın.SAmsunlu  bıle deıglsın ve kulup hakkında hıcbırseyden haberın yok ben bu kulubun ıcınde  10 yasından berı varım.Bu yonetım gule gule artık

ozkan17

cenkturgut

koç dıye konusma herseyden once senden buyugum bak.Yazacaksan adap kuralları ıcınde yaz

ozkan17

camur ast ızı kalsın dıyom sen onu atlıyon ordakı ko lafınamı takıyon..neyse ya cevp yazmıom sana daha..ancak sen burda serkanın dovulmesı,celılın ısyanı,istifalar yanı paso olumsuz konularda deli gfbi mesajları yazıyon..bir kerede  mac gunlerı onlıne olup oooo yendık bee helal samsunumaa cocuklar bravoo sızede bu yakısırdı dıye yazsan varyaa ıcım yanmıcak..sahte samsunlu

veis

cenkturgut seviye namına yine uçtun gitdin sen dahil allahın bir kulu samsunsporun başkanı kim olursa olsun konuşamaz biraz fazla yüklenme.senin derdin samsunspor başkanının gitmesi ise boş laf yazacagına yerine gelecek adayın varsa ondan bahsetde bizde bilelim.eger yoksa saçmalama artık biz sezon sonuna kadar konuşmayalım diyor ve sezon sonu kim adaysa çıksın diyoruz.sende kalkmış istifadan bahsediyorsun seneyede kalıyorum dediginde uykularınmı kaçtı.biz samsunspor için varsak başkanda var sen ve senin gibiler istedi diye gitmez başkan merak etme.üzülüyorsun farkındayım ama seneyede burada olucak başkan ama rakip çıkarsada hazır bırakırım diyecek kadarda delikanlı.

cenkturgut

yazdım mac bolumune gırıp bakabılırsın

cenkturgut

Ya ne rakıbı cıkacak.Futbolcular  defol dıyor kardesım sen hala  bana suc buluyorsun.Futbolcular ıstedıgı zaman ıdmana cıkıp ıstedıgı zaman cıkmıyormu.SEnın  baskanın napıyor? BAskanlıkmı?

veis

Alıntı yapılan: cenkturgut - 28 March 2008, 18:22:48
Ya ne rakıbı cıkacak.Futbolcular  defol dıyor kardesım sen hala  bana suc buluyorsun.Futbolcular ıstedıgı zaman ıdmana cıkıp ıstedıgı zaman cıkmıyormu.SEnın  baskanın napıyor? BAskanlıkmı?

senin başkan adayın varmı peki oturup klavyeden sallamayla olmuyor bazı işler.

cenkturgut

Kayyum benım  adayım.Senın baskanın  varmı sen onu soyle?

veis

niye kayyuma kalınca herşey düzelecekmi sanıyorsun.seneyede buradayım diyor başkan ve olucakda inşallah.kayyuma kalınca mutlu olacak bir samsunsporluysan ben sana bi kelime bile yazacak insan degilim zaten.

cenkturgut

yahu kardesım anlamıyormusun  ıstemıyor futbolcular yonetımı yonetımın hala kalması yuzsuzluk olur boyle bırsey olabılırmı? Kım takar baskanı falan o zaman.

veis

ben seni anlıyorum kayyuma kalmış bitakım görmek istiyorsun ama üzüleceksin seneyede burada olucak.

cenkturgut

ya kardesım  anlamıyormusun  baskan kalsa ne olacak .Para odeyemedıgı topcuların her hafta  cıkıp boyle acıklamalar  yapması  defol gıt demesı  cokmu ıyı bır durum sen onu acıkla once.Adam dıyorkı defolun ben zaten kendı  harclıgımla oynarım.Bedavayada oynarım sana ıhtıyacım yok dıyor.ve sen hala dıyorsunkı baskan dursun .tamam dursun odesın o zaman 2 trılyonu futbolcuların yuzune baksın .