Celil'den yönetime isyan

Başlatan cenkturgut, 28 March 2008, 13:13:30

« önceki - sonraki »

tütüncü

Topçusuna para veremeyen yönetim fiilen bitmiştir. Memuruna maaş veremeyen devlet gibi birşey. Kaptanlar posta koydu başkana. Yapılması gereken olağanüstü kongre kararı almaktır. Tamam, yönetim iyi niyetli olarak girdi işe ama yapamadılar işte.

ozkan17

nası yapamadılar daha napsınlar adam kuruş yokken aylardır bugune kım getirdi takımı..tamam sportıf acıdan basarı yok ama ne yapalım ne kada ekmek o kadar köfte..para yok basarı yok ısde anlayın sızde bunu..eskılerın pıslıgını toplamak yerıne yenı basarıları ekecegımız gunlerde nelerle ugrasıyoruz..sonuna kadar arkasındayız baskanın

tütüncü

Biz de kötü niyetli demedik zaten. Ama ortada bir başarısızlık var. Şartlar şöyleydi böyleydiyle olmuyor bu işler. O şartları bilerek geldiler. Şehir destek vermedi. Şehir efsane başkan İsmail Uyanık'a da destek vermedi ama onun zamanında futbolcu başkana para vermiyor diye posta koyabilir miydi? Öyle 2 aylık planla olmuyor bu işler. Profesyonel futbolda "koçum, aslanım" yok, para var.

veis

profesyonel futbolda öyle posta koydu felan da yok.

s_uzunkaya

Alıntı yapılan: slazenger - 28 March 2008, 16:16:14
siz hala çek diyosunuz.adam çeklerinin peşinde olsa nie sıcak para bulmaya çalışsında sözünüz ona ismi yazılı kaatları almaya çalışsın. gururuyla basar istifayı kaç paralık çekleri varsada öyle para bulurda alır çeklerini geri.

:)çok güzel olmuş. tam söylmeye çalıştığım bu değili ama güzel olmuş genede ;)

tolga

29 March 2008, 12:09:16 #50 Son düzenlenme: 29 March 2008, 12:11:40 tolga
celil dün akşam itibariyle kadro dışı bırakılıyor  başkan taarfından ama sonra nedense gece tekrar kampa çağırılıyor neden çerkindiyse  sevgili başkan .şimdi bugün halk ve haber gazzetesinde yayınlanan yöneticiler kukübe ne verdi ne kadar verdi başlık adı altında verilen paralar hani başkan diyorduya takım benim verdiğim paralarla ayakta duruyor işte yanıtı

1-hüseyin başgöl   1 milyon240 bin ytl
2-erdal şahin 50 bin ytl
3-recep öztürk 50 bin ytl
4-alper gedikli 50 bin ytl
5-h.uzınhasanoğlu 50 bin ytl
6-aykut çepni 8 bin 700 ytl
7-şafak gedikoğlu 4 bin ytl
8 SEZGİN GÜMÜŞ 2 bin 800 ytl

ayrıca galip öztürk 520 bin ytl

anlaşıldığı gibi SAMSUNSPOR   SEZGİN GÜMÜŞÜN verdiği 2 bin 800 ytl ile ayakta duruyıor utanın beeeeeee ve siz kimsinizde hocanın haberi olmadan celili kadro dışı bırakıyorsunuz neyin idarecisisiniz hangi akla ve mantığa hareket

celebi

Alıntı yapılan: tolga - 29 March 2008, 12:09:16
celil dün akşam itibariyle kadro dışı bırakılıyor  başkan taarfından ama sonra nedense gece tekrar kampa çağırılıyor neden çerkindiyse  sevgili başkan .şimdi bugün halk ve haber gazzetesinde yayınlanan yöneticiler kukübe ne verdi ne kadar verdi başlık adı altında verilen paralar hani başkan diyorduya takım benim verdiğim paralarla ayakta duruyor işte yanıtı

1-hüseyin başgöl   1 milyon240 bin ytl
2-erdal şahin 50 bin ytl
3-recep öztürk 50 bin ytl
4-alper gedikli 50 bin ytl
5-h.uzınhasanoğlu 50 bin ytl

ayrıca galip öztürk 520 bin ytl

anlaşıldığı gibi SAMSUNSPOR   SEZGİN GÜMÜŞÜN verdiği 2 bin 800 ytl ile ayakta duruyıor utanın beeeeeee ve siz kimsinizde hocanın haberi olmadan celili kadro dışı bırakıyorsunuz neyin idarecisisiniz hangi akla ve mantığa hareket

peki kaçıp giden kişiler ne verdi.

Kadir ÇELEBİ

Senin verdigin bu rakamlar icersinde Aykut Çepniye bile verdigin rakam gulunc bırak safak baskanı sezgin baskanı..

Kadir ÇELEBİ

peki kaçıp giden kişiler ne verdi.

kacıp gidenler ne verdi denilmez emmoglu ne goturdu otelde yatar yer icer ceker gider

yeriz içeriz yoksa çeker giderizciler...

US

eski yönetim orda burda paraları yiyip kacıp kiderrek samsun spora cok büyük bir darbe vurdular ekonomik olarak bu saatden sonra her kimsenin 1 ytl dahi yapacagı yardım cok önemli...

Kadir ÇELEBİ

Huseyin BAŞGOL

500 bin YTL´ye anlaşma yapıldı. Bunun karşılığında ise kulübe cebimden 500 bin YTL verdim.Yönetim Kurulumuz bana SAM-GAZ´dan gelecek parayı temlik olarak gösterdi. Bunlar karar defterine de aynen işlendi. Paranın 400 bin YTL´sini aldım.

tolga yorum yapmadan oku...

tolga

29 March 2008, 13:46:27 #56 Son düzenlenme: 29 March 2008, 13:49:40 tolga
Alıntı yapılan: SamsunSpor_34 - 29 March 2008, 12:33:44

Senin verdigin bu rakamlar icersinde Aykut Çepniye bile verdigin rakam gulunc bırak safak baskanı sezgin baskanı..
neden bırakıyorsun onların verdiği seni tamin ediyo herhalde

öyle bşkanlık kolay değil hamama giren terliyecek kardeşim veis bile başkadan fazla verdi ne konuşuon bırakaın bu işleri herşey ortada ewet 400 bnin ytl yi aldı dün son ödeme vardı başgölün haberi olmadan karar defterindeki yazıyla gidip çalmışlar parayı

ss

bu haber dogru mu yaa yoksa balon mu yanı sadece basgolun verdıgıyle kulup ayakta duruyordu gerısı vıtrın olsun dıye mı ordalar. bısey demıyorum ama galıp ozturk te 520 vermıs cekılmıs kenara zaten yonetıme onun soktugu ımran okumus cıktı daha samsun otogarı muduru yanı metronun ısletttıgı otagarın mud oglu ertan avcı da cıktı bıde metronun muh mud. olan bı abımız dha vardı yonetımde oda fazla gecmeden fırar edenlerden bunlar hep galıp ozturkun arksaında old ısımlerdı hos sezonun basındada ben maddı manevı sezgın gumusun arkasındayım dıye beyanatlarını gazetelerden hatırlıyorum nerdesın galıp ozturk 520 verınce ıs bıtmıyor bı basgol kadar olamamıssın yazıkkkkk

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: tolga - 29 March 2008, 13:46:27
öyle bşkanlık kolay değil hamama giren terliyecek kardeşim veis bile başkadan fazla verdi ne konuşuon bırakaın bu işleri herşey ortada ewet 400 bnin ytl yi aldı dün son ödeme vardı başgölün haberi olmadan kara defterindeki yazıyla gidip çalmışlar parayı

Hersey ortada oldugundan diyorumya veriyor sagolsun geride alıyor.. bu işi sen bırakıcaksın burda insanların huzurunu bozan sensin senin yuzunden insanlar kusuyor yorum yapma istegi azalıyor

tolga

maalesef vitrinler  ss   maalesef  birde öğünüyprlar şimdi prim dağıttık diye başgölün ve valinin verdiği 5o b.n ytl yi dağıttılar anlayacağın başkandan yine metelik çıkmadı