Celil'den yönetime isyan

Başlatan cenkturgut, 28 March 2008, 13:13:30

« önceki - sonraki »

US

cenkturgut 32 trilyonumu düşünsün , futbolcuların borclarınımı herşeyin bi zamanı var tabiki topcular paralarını isteyecek ama herseyin bi zamnı var bak sivasspor adamlar paralarını alamamalarına ragmen toplarını oynuyolar...

su an bir galatasaray gibi türkiyenin en iyi 3 takımı arasında olan bir takımda bunlar oluyosa  bizdede normal degilmi futbolcu borcu olması...

cenkturgut

bırsey yazmıyorum ben zaten kaptan Celil   herseyı soyluyor.Yakında  baskanı  futbolcular tesıslerde  yuhalayıp doverlerse sasırmayın .

veis

zamanında celilde ben paramı almadan kampa katılmam diyordu şuanda samsunspora ne valin nede belediye başkanın nede sen sahip çıkıyorsun buda degirmen degilki sürekli para versin az mantıklı düşün.halkın sadece oturup destek veriyor istanbuldan kalkmış kayyuma kalıcakkken senin şehrinin amblemine sahip çıkmış parasını vermiş bir insana kimse bu şekilde davranamaz.yakışık almaz.ismail uyanık niye bırakdı veya niye geri gelmiyor cenkturgut soruyorum sana.adam halen işim bitmedi diyor bumu agırına gidiyor.sezon sonuna kadar bekle diyorum sen ve tolgadan başka zıplayan yok kardeşim iyi dökülelim ozman benim samsunspora yakınlıgımı cümle alem bilir cigerine kadar biliyorum ben bu takımı istanbuldan samsunspora sezgin başkandanda ayrı bir yönetim hazırlanıyor adaylık için samsundan 2 tane farklı iş adamı hazır listeleriyle allahını seversen az bekle sezon sonuna kadar ne sabırsızsın.heeee adam aslanlar gibi bende adayım diyor bu suçmu yeniden başkan olması içinde destekse destekde vericem kendi şahsıma merak etme.

cenkturgut

dedıgın gıbı olsun veısım  sana guvenıyorum bu sıtede.Kestım burada  bu muhabbetı

veis

sagol kardeşim ben sana inan bugüne kadar kırıcı mesaj yazmadım. millet istanbullarda 20 kişilik insanlarla toplantı yapıyor.aday olmak için tabiri caizzse kıçını başını paralıyor aday olmak için vede olucaklar bundan şüphe kimseden gelmesin.bu adayların listelerine insanlarda aranıyor sıkıntı yok.ama dedim ya sezon sonu gelsin takım kötü durumda olsun senden özür bile dilerim hatta aynı safflarda bile oluruz. :P

cenkturgut

SAflarımız  her zaman  Samsunspor saflarıdır gorus ayrılıgımız olsa bıle veısım.Sen o trıbunlerı tanıyan ve tozunu yutmus bırısın.Taraftar kısmını senden ıyı bılemem  ama ben kulubun ıcını bılırım.Sagol paylastıgın bılgıler ıcın.6 macımız kaldı zaten bakalım neler olacak.

veis

ya muhakkkak tabiki anlaşamadıgımız yerler olucak bunda hem fikiriz zaten.bende senin kadar takımım aslanlar gibi gelsin süperlige istiyorum deplasmanlarda yenilme korkum olmasın istiyorum hafta başı şirkete geldigimde insanlara cevap vermekden bıkdım 3 hafta galibiyet aldık istanbul benim oldu resmen.benimde tahammülüm kalmadı 2.ligde artık süperlig şarkısı söylemek istiyorum ve seneye söyleyecegiz inşallah bunda  başkan kim olursa olsun yanında olucagız da tabiki.kişilerden önce geldi samsunsporum benim gelmeye de devam edicek.

Kadir ÇELEBİ

Veis

bunların amacı ne biliyomusun Yonetim gitsin.. biz gelelim gelelimde biz bu yonetim varken gelmeyelim cunku yonetimin ustune gelirsek bizden beklentiler artacak tek hedef maddi sorun olmadan başarı beklenecek.. yonetim yokken gelirsek diyecek ki samsun halkı samsunsporlular helal olsun eski yonetimde iş yoktu bunlar hic degilse eskisinden iyi olur diyecek basarısız olduklarında kılıflarıda belli sahipsizmi kalsaydı..

Takım sahipsiz kalmaz Sozlerinin arkasında bunlar yatıyor...
Bunların altındaysa hedefi amacı Sadece Samsunspor'a baskan olmak hevesidir...

körfez55

28 March 2008, 19:01:45 #38 Son düzenlenme: 28 March 2008, 19:04:26 kuzey55
yazılanları okumadım çünkü yazılan şeylerin ne olacağını az çok tahmin edebiliyorum sezgin gümüşe sallamışlardır..celil samsunsporda para almadan oynacağını söylüyodu şimdi para diye ağlıyo.tabiki hakkdır alacak parasını ama parasız oynarım deyip şov yaparken düşünmüyodu bu durumları.ne kadar iyi oynarsa oynasın malatyaya gittiğinde bitmişti benim için.

veis

hayır abi al sana bi haber daha samsunspordan istifa eden belli kişiler samsunpora başkan olmak ve yönetime gelmek istiyorlar ama daha düne kadar mesai arkadaşları oldukları içinde sezgin başkandan istifa bekleniyor onu ezmemek adına.oda etmiyor ben bu anlamda başkana destek veriyorum.ben şafak abiyi yıllardır tanıyorum başkanıda.şafak abinin işyerindeki samsunspor sevdalılıgını görseler bu tarz yazılar yazınca kendileri üzülür ama insanlar kırılıyor ve farkında degiller samsunspor kaybediyor.

cenkturgut

o zaman Celıl,Serkan ,Hakkı Kenan'ı  kadro dısı bıraksınlar.Ben rıca edıyorum

Kadir ÇELEBİ

bu soylentiler ligin ilk yarısın da sakarya macında gundeme gelmişti tabi o zaman farklıydı baskanın bırakması soz konusuydu... ne diyim usta kara bulutlar bir turlu kalkmadı gitti kulubun basından...

veis

bu kara bulutları biz getiriyoruz veya samsunun medyasına çok inanıyoruz.allah aşkına samsunspor veya başka kulüpte yokmu parasını almayan topçu dollluuu.say say bitmez denizlinin başkanı istifa etdi iyimi oldu görücez bakalım dahada kötü olucaklar.2 hafta önce sayın başgöl pirimler benden dedi bu hafta primler ödenmezse ben yokum dedi.3 hafta önce istifa etdiler ama hermaçda takımla birlikteler oyüzden biz altını deşiyoruz yoksa büyütülecek bi sıkıntı yok.

Kadir ÇELEBİ

Denizlinin Baskanı istifa etti belediye vali hemen harekete gecti para bulundu baskan ikna edildi veis bizde ne hali varsa gorsun deniliyor..

Denizlispor baskanı Ali İPEK gorevine devam ediyor...

veis

işte bu ................
buadamlar yanlızları oynuyor kimse sahip çıkmıyor yenileride gelse aynen devam duyarsızlıga farketmezki.bak ne güzel demişsin denizliye vali bel.başkanı sahip çıkdı diye.bizde benden uzak allaha yakın olsun muhabbeti sürüyor.ali veya veli gelse ne olucakki önce samsun halkı sahip çıkacak takımına hooop diyecek ya benim şehrimin takımına kimse laf diyemez diyecek ama nerde.bizde ismail uyanıklar galip öztürkler niye gelmiyor yönetime bundan utanmalı ve şapkamızı önümüze almalıyız.bu takımı duyarsız samsun halkı buduruma sokdu süperligden düşdüysek veya süperlige çıkamıyorsak bu samsunluların suçu sezgin başkan veya ismail uyanıgın degil.nüfusu milyon olan bir şehirde maçlara ortalama 6 bin kişi geliyorsa bunun sorumluları düşünsün azda.orada 6000 kişi bas bagırıp yırtınırken samsunun yarısı samsunsporun hangi takımla maçı oldugunu bile bilmiyor.uydu üstünden yayın yapan kanallar listesinde aks tv yok niye biz ona bile sahip çıkmıyoruz.biz halen rize kardeş malatya düşmandan bahsediyor duruyoruz.bu siteye yazanlar ve samsundaki maçlara gidenleri toplasan samsunsporun seyircisi 10000 bu az degilmi ben dogdum büyüdüm ölücem ümraniyeliyim.istanbulda ümraniyenin maçı olucak varya sayı saymayla başedemezsin.veya beykozda.adamlar simit sattı takımına sahip çıkdı bizde tam tersi sahip çıkana köstek muhabbeti süre geliyor.samsunsporu kurtarırsa bile samsun halkı kurtarır sezgin ali veli sadece yardımcı olur yoksa şuan galip öztürk gelse neyazar.adam yanlızları oynayacak.akıl mantık var bu takımın sembol başkanı gelmiyor ya içi sızlamıyormu adım gibi biliyorum kendi kendine aglıyordur ama neolucak gelse bile yönetime 15 tane adam al onlar para versin samsun seyretsin maçlara bile gelmesin.ver ali 5 milyar ver osman 10 milyar niye sen yönetimdesin..eee oda biryere kadar.ismail başkanda sezgin başkanda bas bas bagırdı yardım edin diye neoldu samsun halkı maç seyretti.ondan sonrada kalkıp biz paralı başkan istiyoruz diye bagırmanın anlamı yok.