Eskişehir maçına organizasyon

Başlatan King Of The North, 03 November 2007, 17:19:00

« önceki - sonraki »

dr_ahmet

Ben maça ankaradan gideceğim kapıda bilet bulmakta zorlanırmıyız acaba?

maço

yok arkadaslar bulunur cunku macta bılet alırken rakıp trıbun demıyosun acık dıyosun.yanı bızım bıletımızle adamlarda kendı yerlerıne gırebılıyo deplesman takımına ozel bılet yok alırsın onların tarafından gırerız bızle bu kadar basıt

celebi

deplasman tribünü 100 kiilikmiş ama gelen sayısına göre diğer taraftlarıda açıyorlarmış. bilet sıkıntısı olmaz sanırım. :lol:

maviay55

maç günü sabahı çıkıoruz her türlü gircez maça takımımızı desteklicez maç öncesi inş tanışma fırsatı olur arkadaşlar  :wink:

atakumlueray

Alıntı yapılan: "cem 55"beyler itiraf etmek gerekirse otobüs isini halledemedik cok yuksek meblalar istiyorlar bizde vazgecmek zorunda kaldık eskişehire cuma gecesinden trenle gitmeyi düsünüyoruz.mete ve eray sizin içinde uygunsa cuma gecesi haydarpasadan trenle gidelim 34 ss 1965 ve kou_lu bize 4 arkadasıyla kocaelinden katılacak bende 4 arkadasımla gelicem tren yolculukları daha bi muabbet daha bi güzel geçiyo istanbuldan bize katılmak isteyen arkadasları bekliyoruz hem takımımızı bu zor deplasmanda yalnız bırakmamıs oluruz hemde ankaradan bursadan samsundan gelecek samsun sevdalılarıyla yüz yüze  tanısma fırsatı buluruz.
uğraştıysanız bile sağolun.kimseyi büyük bi yükün altına sokmak istemeyiz.sadece istanbuldaki toplantılarda daha önce deplasman için araçların kolaylıkla ayarlanabileceği konuşulmuştu.ama kısmet başka deplasmana inşallah.tren konusuna da gelince bi öğrenci olarak 30 yol+15 maç bileti altından kalkabilirmiyim bilmiyorum...ama tüm imkanları zorlicam

HaSaNCaN

Samsundan Eskişehire giden arkdaşlar çok ÖNEMLİ bir detayı atladık. Maç günü yani 10 kasım Büyük önder Mustafa Kemal ATATÜRKün ölüm yıl dönümü ben düşündümki Anıkkabire uğrasak ve Atanın huzura çıksak. İnşallah olur. Saygılarla

liseliler

Alınan duyuma göre eskişehir maçına gelecek olan taraftarın maça giriş biletlerini Şafak başkan alacakmış..

supporter

Alıntı yapılan: "liseliler"Alınan duyuma göre eskişehir maçına gelecek olan taraftarın maça giriş biletlerini Şafak başkan alacakmış..

Şafak Gedikoğlu'na tebrikler, daha önce de bu tür jestleri olmuştu deplasman taraftarının kıymetini biliyor

alWays

yakışır şafak başkana.. bu arada mekansızların gidiş saati 10 civarıdır siteden gelmek isteyen arkadaş olursa benle irtibata geçebilir...

King Of The North

Sabah 07:30'da hareket ediyoruz.Yarın şovumuz var gelemeyenler tv'den izlesin diyorum.

maviay55

stad önünde görüsmek üzre arkadaslar herkese hayırlı yolculuklar..kazasız belasız gidip geliriz inş.

söz verin söz verin taraftara söz verin

7 den 70 e camiaya söz verin

bu sene yeniden süperlige dönelim

O zaman öl deyin ölmeyeni ....[/b]

Kadir ÇELEBİ

AllaH sapasaglam gidip gelmenizi nasip etsin yolunuz acık olsun mutlu donun insallah...

''SamsunSpor Taraftarı Heryerde''

King Of The North

Hayatımda bu kadar berbat bir tribün görmedim,resmen eziyet ettiler bize başka da bişey demiyorum.

HoLiGanisT

Alıntı yapılan: "maximum_55"Hayatımda bu kadar berbat bir tribün görmedim,resmen eziyet ettiler bize başka da bişey demiyorum.

samsuna gelsinlerde stad görsünler,medeniyet görsünler.

BU STADI BU HALE GETİRENLERDEN EMEĞİ OLAN HERKEZDEN ALLAH RAZI OLSUN.STADIMIZIN DEĞERİNİ ŞİMDİ ANLADIM

King Of The North

Medeni gibi görünen stadta ilkel görüntüler oluştu.Samsun'unumuzun gözünü yiyim ya.