Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş...

Başlatan yk55, 05 May 2008, 21:29:36

« önceki - sonraki »

HaSaNCaN

trabzon lütfen bize oyuncu veriyor..  ne demek bu anlamadım.

HaSaNCaN

HaSaNCaN

gazetede Fuat Köktaş 5 Milyon ytl parası olduğunu vekuracağı 11 kişilik yönetimdeki herkesden 100'er bin ytl alıpbir kaynak daha oluşturacağı yazıyor. Ayrıca Hakkı ve Kenanlada göğüşecek ve profesyonel menejerlik görevine bir dönem Samsunsporda görev yapan Kayserisporda büyük başarılara imza atan Sülayman Hurmayı getirecekmiş.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: streeturk - 12 July 2008, 11:31:23
gazetede Fuat Köktaş 5 Milyon ytl parası olduğunu vekuracağı 11 kişilik yönetimdeki herkesden 100'er bin ytl alıpbir kaynak daha oluşturacağı yazıyor. Ayrıca Hakkı ve Kenanlada göğüşecek ve profesyonel menejerlik görevine bir dönem Samsunsporda görev yapan Kayserisporda büyük başarılara imza atan Sülayman Hurmayı getirecekmiş.

çok iyi haberler bunlar

HaSaNCaN

Trabzonsporlu Tolga Zengin ile beraber 3 futbolcuyla görüşülüyormuş. Ayrıca kamp programı belli olmuş Palandökende.

Kadir ÇELEBİ

Haberler çok olumlu fakat yerel basına ne kadar guvenimiz kaldı tartışılmaz bile kongrede Fuat KÖKTAŞ projelerinden ve hedeflerinden bahsedicektir bekleyip görelim az bir zaman kaldı...

HaSaNCaN

Fuat Köktaş kendi ağzından duyulan haberler bunlar. oluşturulacak 11 kişilik yönetim geçmişte şahibesi olmayan genç iş adamlarıymış.
GÜN BİZİM GÜNÜMÜZ ARTIK GÜLELİM

körfez55

palandöken de kamp mı olur yaw kayakmı yapacak bu adamlar...ayrıca tolga zengin ve süleyman hurma samsuna gelmez.çünkü ikisi de takımlarında başarılılar.ben bu yönetimden oldukça umutluyum yeterki samsunsporun sırtından geçinenler taş koymasınlar yoluna.

Kadir ÇELEBİ

AKSTV kongreyi canlı olarak ne yazık ki vermiyor..

HaSaNCaN

O zaman kongre salonuna hucum arkadaşlar atkıları takım formaları giyip gelin.

red_white

ewet arkadaşlar kongre werilmior ama bu hafta içinde konuk olcak haberiniz ola

55.hakan

ya arkadaşlar kongrede ne olup ne bitiyor haber verin Allah aşkına ben ankaradan takip ediyorum.

oguz_5528

babacanlarr süper halk gazetesi bombaları patlatmış süper bncee 11 kişilik yönetim geliyo ve onlarında verecekleri 100000ytl ii bnce

55.hakan

haber güzel de adam bi gelsin bakalım bi şu an kongrede ne olup bitiyor acaba
Alıntı yapılan: oguz_5528 - 12 July 2008, 14:09:56
babacanlarr süper halk gazetesi bombaları patlatmış süper bncee 11 kişilik yönetim geliyo ve onlarında verecekleri 100000ytl ii bnce

55.hakan

12 July 2008, 15:02:47 #1049 Son düzenlenme: 12 July 2008, 17:44:32 hakanelgun
  SAMSUNSPOR DA YENİ BAŞKAN FUAT KÖKTAŞ   
Samsunspor olağanüstü genel kurulu bu gün saat 14 de Atakum Kültür ve Eğlence merkezinde yapıldı.

Sadece seçim gündemi ile toplanan bu günkü genel kurulda Samsunspor yönetimine işadamı Fuat KÖKTAŞ aday oldu.

Başka aday olmadığı için Fuat KÖKTAŞ �ın listesi oylandı ve seçildi.

Liste Fuat KÖKTAŞ, Abdi AZGAR, Erkan ZORLU, Tahsin KOSİF  bulunuyor.

Samsunspor yönetim kurulu 21 kişiden 11 kişiye indirildi.

Seçim sonrası konuşma yapan eski başkan Sezgin GÜMÜŞ seçilen yeni yönetime başarılar diledi ve her zaman yeni yönetimin yanında olacağını belirtti.

Daha sonra söz alan yeni başkan Fuat KÖKTAŞ Samsunspor�a bu güne kadar hizmet eden herkese teşekkür etti.

SAMSUNSPOR DA YENİ BAŞKAN FUAT KÖKTAŞ  
Daha önce Samsunspor da yöneticilik yaptığı için sorunları bildiğini ve bu zor görevde kendilerine destek verilmesini istedi.

Fuat KÖKTAŞ tan sonra söz alan Milletvekilimiz Suat KILIÇ söz aldı ve yeni yönetimin hayırlı olmasını diledi.

Yönetim oluşmadığı için 1000 Altın adam kampanyasına destek vermekte çekincesi olanların bu günden sonra destek vermelerini istedi.

Valimiz yaptığı konuşmasın da Samsunspo un bir değer olduğunu ve Samsunda yaşayan ve Samsun dışındaki Samsunluların bu değere sahip çıkması gerektiğini söyledi.

Samsunsporun kurumsal yapıya kavuşması gerektiğini de sözlerine ekledi.

kaynak:http://www.samsunsporluyuz.com/haber_oku.asp?id=73