Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş...

Başlatan yk55, 05 May 2008, 21:29:36

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Bildiğim kadarıyla şöyle bir durum var
Hamza Hamzaoğlu ve İsa Turan isimleri mart ayında belirlenmişti. Çünkü Fuat Köktaş'ın listesinde yer alan belli başlı isimler liste hazırlıklarını aylar öncesinden başlatmıştı. Yapılacak ilk iş de bir teknik direktör tespiti idi. Bu durumda bu isimlerin aylar öncesinden transfer edilecek oyunculardan tutun da kamp yerine kadar hemen her ayrıntıyı planladıklarını söyleyebiliriz. Kısacası hazlırlıksız değillerdir diye düşünüyorum.

KocumVolkan

arkadaşlar kongre SAMSUN AKS TV den canlı olarak yayınlanacakmı ?

berusa55

Alıntı yapılan: KocumVolkan - 11 July 2008, 20:31:36
arkadaşlar kongre SAMSUN AKS TV den canlı olarak yayınlanacakmı ?

Gecen kongre tarihlerinde öyle bir yayın söz konusu değildi cünkü zaten ortada ne kongre ne de baskan vardı ama bu sefer bir baskan adayımız cıktıgına göre kongreyi Aks Tv'nin yayınlaması muhtemeldir arkadaslar ama kesin bir bilgi su an için mevcut değil...

aynur55

samsunsporumuza yeni başkanımız hayırlı olsun artık yüzümüz gülsün yaaa

HaSaNCaN

Alıntı yapılan: aynur55 - 11 July 2008, 21:22:20
samsunsporumuza yeni başkanımız hayırlı olsun artık yüzümüz gülsün yaaa

doğru diyosunda hala içimde haklı olarak bir korku var. İnşallah yarın başkanımız seçilir. Bide taraftarlarımız mararonda birleşirse offff ki ne of bu sne süper lig yolu

berusa55

Bu sene gercekten artık tribünde sağlam bir birleşme istiyoruz bunu gerçekten istiyoruz yeter artık. Tribünler birleştiğinde macları nasıl kazandık nasıl geriden cevirdik herkes gördü....

Tufan

ya birleşmeseler bile tek ses olsun biri ordan öbürü burdan ayrı bağırmasın hep beraber organize olmak çok zor değil yine herkes kendi ismini kovalasın devre arasında maçta önce kendi grubu için bağırsın isterlerse ama maç içinde tek ses tek yürek olsunlar

tolga

11 July 2008, 22:38:11 #1027 Son düzenlenme: 11 July 2008, 22:41:34 samsuni
Alıntı yapılan: samsuni - 11 July 2008, 20:27:45
Bildiğim kadarıyla şöyle bir durum var
Hamza Hamzaoğlu ve İsa Turan isimleri mart ayında belirlenmişti. Çünkü Fuat Köktaş'ın listesinde yer alan belli başlı isimler liste hazırlıklarını aylar öncesinden başlatmıştı. Yapılacak ilk iş de bir teknik direktör tespiti idi. Bu durumda bu isimlerin aylar öncesinden transfer edilecek oyunculardan tutun da kamp yerine kadar hemen her ayrıntıyı planladıklarını söyleyebiliriz. Kısacası hazlırlıksız değillerdir diye düşünüyorum.

kesinlikle doğru düşünüyorsun sen söylemedin ben söylim erkut tutu bu işin baş mimarlarından am ben yine diyorum hayırlı olsun hamza isa  handikap  biliyorum ki çok iyi arkadaşlar hayırlısı olur inşallah bu işler zor işler işler istenildiği gibi gitmezse hesap vermek zor olur ama inşallah iyi gider

körfez55

geçen seneki işe yaramaz yöneticiler gibi kavga edip bizi cümle aleme rezil etmesinler de...

yanaro

12 July 2008, 00:23:54 #1029 Son düzenlenme: 12 July 2008, 00:36:16 yanaro
Alıntı yapılan: Shane_Falco - 11 July 2008, 19:43:53
Yücel Uyar olmazmı????....tam tersi süper olur.Şuan yanlış hatırlamıyosam o u20 milli takımın hocası türkiyedeki bütün genç yetenekleri türkiyenin en iyi gençlerini biliyodur ;) alabilceğimizi tutar kolundan getirirdi valla olsaydı ama ben şuan sanmıyorum milli takımı bırakıpta bizim başımıza geçeceğini ;) bu yüzdende boşa tartışmayalım bu olayı...Hem Orhan Kapucu ne olduki sanırım oda hala yönetimi bekliyo gitmedi bi takıma fln yanlışmıyım ????

cidden arkadaşlar orhan hoca ne oldu ki gittiğini duymadım ben daha varmı böyle bişe

Shane_Falco

Sanırım oda bizi bekliyo bence yaaa yani aklında bence samsunspor var hala neticede sanmıyorum bizden daha iyi bi takım bulsun ztn bu saatten sonra kesinlikle bulamazda...

veis

hamzanın handikap oldugu dogru ama belkide hayırlısı budur diye düşünüyorum yapılmış bir plan artık sabredip görmemiz gerekli.bu takımı haeketmeyen onlarca teknik direktör geldi ve başarısız oldular belki hamzanın doguşuda olabilir.bülent uygun misali kendini göstermek isteyecekdir sonuçda türkiyenin engüzide kulübünde hocalık yapmak herkula nasip olmaz.

red_white

tv de verilcekmi kongre haberi olan warmı

adige73

köktaş aslen nereli ve adnan ölmezden ne farkı var

maraton

bu sabah gazeteyi elime aldım ve içimi çok kötü bi his kapladı arkadaşlar..trabzon lütfen bize oyuncu veriyor..fuat bey ilk listeyi beğenmeyip yola çıktığı isimleri değiştiriyor.. inşallah listesinde önceden adını duymadığımız klüp üyesi olmayan isimler olmaz..samsunspor ruhu öldü gibi me geliyor ya... inşallah yanılırım