Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş...

Başlatan yk55, 05 May 2008, 21:29:36

« önceki - sonraki »

jean

abiler chelseanin baskanida rus adam takimi nereye getirdi yeterki basarili olsun isterse yunan askeri olsun son haberlere gore baskan faruk ozakla konusmus fuat koktas ts den oyuncular almayi planliyorlarmis isnlalah iyi gelismeler olur

CurvaSudSamsunspor

şimdi sıra bizde taraftarlar bir olacak bunu yönetim yapacak birleşmesseniz gelmeyin gelseniz dahi bir yararınız olmayacak diyecek sadece curcuna oluyo başka birşey yok kombineni alacaksın kırmızı - beyaz giyineceksin geleceksin maçına

veis

bari buadama gerekli destek çıkılsın çünkü her başa gelene 10 gün destek verip ondan sonrada banane diyen bir taraftarımız ve halkımız var.yanlız kalıp gitmek zorunda olan nice insan var bu kulüpde bari bu son olsun.yiyici kan emici taraftarlar olmasın artık elini cebine atan insanlar olsun samsunsporun yanında.

red_white

bencede tam destek werelimde gerisi artık zamann

harbisamsunsporlu5517

samsunsporumuz için  hayırlı olsun ama cumartesı aksamı olmadan sevınçlı konuşmayalım heran bır terslık cıkabılır

**KaR6**

Memleketi değil SamsunSpor sevgisi ve yapabileceği fedakarlıklar önemlidir bizim için demiştim, yine tekrarlıyrum.. Umarım aradıgımız kan olur biz de elimizden geleni yaparız destekçileri olarak.. başarılar..

berusa55

Sevgili şirinler_1965,

Aydınlatıcı mesajın için teşekkürler gerçekten iyi oldu az çok fikir edinmemiz açısında. Samsunspor'umuza çıkarsız katkı sağlayacak her insanın arkasında güçlü şekilde durmalı ve desteklemeliyiz. Artık Samsunspor'umuzun şahlanma ve o eski günlere geri dönme zamanı gelmiştir. İnsallah güzel günler görmek dileğiyle...

mehmet yılmaz

En başından beri bu işin içinde olan ve sitemizi de yakından takip eden Samsunsporlu iş adamı Tahsin Raci Kosif'in bize Teoman Taş Parkının açılışında verdiği bir söz vardı. Teoman rahmetli oldu ama onun ruhunu şad edecek en önemli şey Samsunspor'un Süper Lige çıkmasıdır dediğimizde o da bu konuda elinden gelen herşeyi yapacağını söylemişti.

Şimdi Tahsin Kosif'in üyesi de olduğu ve kongre sürecinde sıklıkla girip takip ettiği sitemizin siz değerli Samsunsporlu üyelerine söylemek istediği bazı şeyler vardı onları alıntılıyorum.

Alıntıinşallah samsunsporla ilgili çabalarımız hayırlı netice verir. çok iyi bir samsunsporlu olduğuna inandığım sen ve senin şahsında bu sitede yer alan tüm samsunspor
dostlarının bizlere olan güvenini boşa çıkartmamak dahası rahmetli teoman kardeşimiz için elimizden geleni yapma gayreti içerisinde olduğumuzu bilmenizi isteriz.

ilk tepkileri okuduğumda sitemizde yer alan arkadaşların birçok konuda doğru bilgi sahibi olmadığını görmüştüm. öncelikli olarak bugünkü mevcut durum iyi değerlendirilmeli sonrasında bu kadar her konuda dibe vuran bir takım buradan nasıl kurtulur bu sorunların üstesinden nasıl bir başkan ve yönetim gelebilir bütün bu soru ve soruları değerlendirdiğimizde önümüzdeki süreçte işlerin hiçde kolay olmayacağı çok açık maddi manevi desteğin dışında siyasi bir desteğinde şart olduğu çok açık
yanlız kurulacak yönetim kurulunda tüm siyasi görüşlerden
arkadaşların olması zannediyorum bu konudaki tereddütleri
ortadan kaldıracaktır. başkana gelince başkan adayının trabzonlu olduğu doğrudur bende rizeliyim ama çok iyi bir samsunlu ve samsunsporu olduğu tartışılmaz bizler bugün ve gelecekte onunla samsunsporun biz olalım olmayalım çok doğru işler yapacağına inanıyoruz. bunu geçmişte bereber samsunsporda yöneticilik yaptığımız dönemde yaşadım.kendisi her dönemde samsunspora destek verdi ayrıca bu sene karadenizde rizeninde katılımıyla yeni bir
diyalog ortamının yaratılması samsunsporumuzun başarısı için kaçınılmazdır.şüpesizki süper ligde yer alan bir samsunspor başta trabzonspor olmak üzere tüm karadeniz
takımlarının menfaatinedir dolayısıyle başkanın bu konuda da çok büyük katkıları olacaktır.

kısacası bu yeni dönemde yapacak çok iş vardır ve herkese çok görev düşmektedir.özellikle bu zor dönemde görev alan arkadaşlara moral öncelikli olarak samsunsporumuza gönül verenlerin öncelikli ödevidir diye düşünüyorum.inşallah bu süreç tıkanmaz,umduğumuz gibi olur ve ızdırap dolu günlerimizi birer tecrübe olarak geçmişte bırakırız.

karadenizin metropolü olan kentimize yakışan bir samsunspor ile hep birlikte gururlanacağımız bir geleceğe taşırız.tüm samsunspor dostlarına selamlar.

Tahsin raci kosif

Durum budur arkadaşlar...

İnşallah pürüzler çıkmaz ve Fuat Köktaş'ın başkanlığında sağlam ve donanımlı bir yönetim oluşur.

Fuat Köktaş, kendi kişisel yükselişiyle beraber samsunsporu da yükseltecekse bizim için sorun yok

biz eleştiri hakkımızı saklı tutarak ve samsunsporluluk hassasiyetimizi koruyarak yeni yönetimin yanında yer almalıyız. zor şartlarda göreve soyunmuş insanlara moral vermek lazım...

Samsunspor'umuz için herşeyin hayırlısı olsun.

Sadece Samsunspor

iş adamlarımızın bu siteyi takip etmesi çok güzel, bunlar bize gurur veriyor

cem 55

cok sevindirici gelecege umutla bakmamızı saglayan güzel haberler samsuni abi ve şirinler_1965 e bizi aydınlatıcı ve bilgilendirici bu haberleri paylastıkları için cok tesekkur ediyorum uzun zamandır samsunsporumuzla ilgili güzel haberlere rastlamamıstık hemen insanın içinde bi kıpırtı oluyo yüzünde güller açıyo insallah bu sefer olacak kenetlenecez birlik olacaz düstügümüz yerden kalkacaz tarihimize mazimize yakısır yerlere tekrardan yükselecez herkesi tek catı altında toplanmaya hep destek tam destek vermeye çagırıyorum.

KocumVolkan

Çok değil daha geçen senenin başı liglerin başlamasına 3-4 gün var internet sitelerinde bomba haberler yayınlanıyor "Kocaelispora Haciz" - " borçlar ödenmezse Kocaelispor Ligden hükmen düşürülecek " hakkı hocaoglu kocaeliyle tam anlaştı anlaşacak derken bırakıp Samsunspora geliyor... Kocaelispor zar zor parayı denkleştirip borçları ödeyip lige başlıyor başkanları destek çıkılmadığndan yakınıyor ve üstüne  ilk hafta ezeli rakibinden farklı bir malubiyet alıp iyice vuruluyor.... ancak bu Kocaelispor  geçen sene Ligden Şampiyon olarak ayrılıyor...(helal olsun )
yani umutlu olmamız lazım Kocaeliyi örnek almalıyız güzel günler bizi bekliyor aman hazırlık dönemi geçiremedik ondan ilk haftalar kötüyüz yok şuydu oydu buydu olmaz herkes görevini ne olursa olsun yaparsa hedefimize ulaşırız....

bengülü

sevindirici haber hayırlı olsun tüm samsunspor camiasına

veis

olmazsa olmazımızdır samsunspor ve allahın izniyle o şaşalı günlere yine koşara adımla yürüyecegiz.

Gaziosmanpaşalı3455

inş hadi hayırlısı.elimiz mecbur yapacak bişey yok.inşallah ismail uyanıktan sonra gelenlerden daha iyi olur. en büyük temennimde bu zaten.

deli 55

yeğeni ile lisede iken aynı sınıfta okudum ve hala görüşürüz.trabzon of kökenlidirler ama yıllardan beri çarşambanın ırmaksırtı kasabasındadırlar.benim kendi göüşüm siyasi lobisi çok güçlü olan birisi.Samsunsporumuz için hayırlısı olur inşAllah.