2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

recai

Alıntı yapılan: veis - 03 July 2008, 13:57:02
şahsen cenki begenmeme ragmen 450 milyar vermezdim enfazla 1 sene oynayacak oyuncuya gelmemesi iyi oldu.aynı suyla apdest alıp duruyoruz bitsin şu celil serkan cenk caner furyası artık genç nesillerle ilgileniyoruz.ve sercan turgut sefayla başarılar yakalamalıyız.

oyle basarı yakalanmaz.. kume duseriz bu kadroyla.. tecrubeli oyuncunun olmadıgı takım dagılır.. takımı toplayacak lider oyunculara her takımda ihtiyac vardır.. yeni oyuncuları tecrubeli oyuncularla guzel harmanlamak lazım..

veis

tamam dogrusun sevgili recai ama şu mali portreye bakıpda ceneke 450 milyar verme lüksümüz yok.ayrıca oftaş örneginidi düşünürsek bizde bir kumar oynuyoruz tutarsa tutar tutmazsa sıkıntı yaşarız.ayrıca bu kadroda kenan kalsa süper olur.bide her bölgede genç çocuklarımız varda ercümente neoldu busenede kalacakmı acaba.

ozkan17

ya ne cenkiii az mantıklı yazalım

utku_01

Alıntı yapılan: veis - 03 July 2008, 16:19:52
tamam dogrusun sevgili recai ama şu mali portreye bakıpda ceneke 450 milyar verme lüksümüz yok.ayrıca oftaş örneginidi düşünürsek bizde bir kumar oynuyoruz tutarsa tutar tutmazsa sıkıntı yaşarız.ayrıca bu kadroda kenan kalsa süper olur.bide her bölgede genç çocuklarımız varda ercümente neoldu busenede kalacakmı acaba.
Bu sene Samsusnporun maçlarını izlerken yenilmesi yada yenmesi dikkatimi çekmedi...Tecrübeli isimlerden çok gençler dikkatimi çekti kimse bilmiyor belki onları ama onalr adından çokca söz ettirecekler.Oyuncu arama komitesindeki görevliler takıma ismi önemli değil ister süper ligden isterse 3.ligden 1 tane lider ruhlu bir oyuncu getirirse Samsunspor başarıyı yakalayacaktır.Lider oyuncuda takımdaki gençlere yön verecektir.Ayrıca yeni gelen yönetimde eksik yerlere takviye yapar elbette...

veis

bizdeki lider oyuncular genelde isyan çıkartmada liderlik yapıyorlar ve huzursuzluk onlarn çıkıyor.bu çocuklar aç ve başarı istiyorlar şehir baskısı olmadan maçlara çıksınlar başarıyı yakalayacaklardır.

veis

geçen sene diyarbakır diskiye kiraladıgımız furkan daşdanda antremanlara çıkıyor.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: veis - 04 July 2008, 08:15:42
geçen sene diyarbakır diskiye kiraladıgımız furkan daşdanda antremanlara çıkıyor.

Furkan'ın soyadı "Baştan" yanlış yazmışsın abi.

Furkan'ın geri gelmesi iyi oldu orta sahayı Sefa ile birlikte toplar geçen sene az para alalım diye kiraladık onun yerine Marciel oynamaya başladı.

Furkan'da patlama beklediğim oyunculardan biri.

Bu arada Celil ve Zafer Bolu'ya çok yakınmış el sıkıştılar diyorlar ama Celil'in gideceğini hiç sanmıyorum

Sadece Samsunspor

AlıntıERCÜMENT'DEN YEŞİL IŞIK

05 Temmuz 2008 Cumartesi 12:33

Geçen yıl Samsunspor'un kalesini başarılı bir şekilde koruşan Ercüment Kafkasyalı'nın, takım kaptanı Can Ulun'u arayarak kırmızı- Beyazlı takımda oynamak istediğini söylediği öğrenildi

CAN ULUN'U ARADI
Samsunspor'un geçen yıl kalesini koruyan ve Kırmızı- Beyazlılar'ın kümede kalmasında başarılı performansıyla büyük rol oynayan Ercüment Kafkasyalı, takıma geri dönmek istiyor. Geçen sezon Gençlerbirliği'nin, Samsunspor'a kiraladığı başarılı file bekçisinin yakın çevresine Samsun'u ve Samsunspor'u çok sevdiğini söylediği öğrenildi.

OYNAMAK İSTİYORUM
Takım kaptanı Can Ulun'u aradığı öğrenilen Ercüment'in, Gençlerbirliği ile sorunlar çözülmesi halinde Samsunspor'da oynamak istediği bildirildi. Geçen sezonun ilk yarısında Mehmet Bölükbaşı ile dönüşümlü olarak kaleye geçen Ercüment, ikinci yarının bütün karşılaşmalarında başarılı bir şekilde kalesini savunmuştu.

Ben size ne dedim Ercüment Samsun ve Samsunsporu çok seviyor dedim bu senede mutlak almamız lazım geleceğim milli takım kalecisi bekleyin ve görün bu çocukta iş var.

tolga

GEÇEN SEZON BAŞI NEVŞEHİR KAMPINA  BU KALECİYİ ERCÜMENT COŞKUNDERE VE KALECİ ANT.MEHMET HOCA GETİRTMİŞTİ HEP ELEŞTİRDİK SEZON İÇİNDE BANA GÖREDE İYİ KALECİ  2 SENE İÇİNDE SÜPER LİG OYNAR  ASLINDA GENELE BAKTIĞINIZDA İYİ OYNADI KIRILMA NOKTALARI İSE MADDİYAT VE TAKIMIN PSİKOLJİK DURUMUYDU İYİ KALECİ

veis

çok aman aman bir kaleci degil ama pişerek süper bi kaleci olucak bundan şüphem yok en önemli özelligi maç sonunda taraftarına gelip abiler kusura bakmayın kötü oynadık özür dilerim diyecek kadar da adam gibi adamdır ercüment.

King Of The North

Gençlerle yürüyeceğiz gibi az paraya iyi bir kadro inşallah.
BAŞKA DİYE SORANLARA İNADINA SAMSUNSPOR.

Şafak:73 sadece 73

başkentli

ercümenti aslında bır yonetıcı klube onerdı ve ercument ıcın mehmet hoca ile çalışması bır talıhsızlıktı maddı konular dahı ercumentı fazla sıkmamıştı mehmet hoca nın sıktıgı kadar farkındaysanız sezon başı cok ıyıydı gunler gectıkce performansı duştu ve takı refah hoca gelene kadar ve tekrar cıkış yakaladı ve bu sene tahmınım gençler onu bırakmayacaktır.

veis

gençlerbirligi onu busenede kiralar çünkü süperlig için biraz riskli ama tecrübe kazanırsa uzun boyu ve yaşı itibari ile ilhan cavcav dehşet rakamlara satacagı bir oyuncu kazanır.

jean

adam gibi kaleci lazim bize her sene isi sansa birakiyoz ercument saktlandimi mustafa mi gececek dha bir mac bile yapmamis bu kadar risk alinmaz kaleci lazim iyi bize

Cagdas Ünver

Alıntı yapılan: jean - 06 July 2008, 12:01:48
adam gibi kaleci lazim bize her sene isi sansa birakiyoz ercument saktlandimi mustafa mi gececek dha bir mac bile yapmamis bu kadar risk alinmaz kaleci lazim iyi bize

Her kaleci böyle baslamadi mi ? Bence güvenelim biraz bu cocuklara.