2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

samsun155

04 June 2008, 13:31:03 #135 Son düzenlenme: 04 June 2008, 13:33:09 samsun155
Alıntı yapılan: 34 SS 1965 - 02 June 2008, 01:44:57
cenk işler kadro dısı kalmıs antalyada yonetım bı an once olusurdu adamımızı yenıden alırız takımımıza ıns
cenk parası olmayan takıma gelirmi sanıyosun??

ozkan17

ne cenkı ne burak yılmazı ya..az mantıklı olun..elimizdeki her ne kadar adam olmasada celili bile tutamıyosak yonetımımız yoksa..ne transferınden bahsedıyorsunuz siz..

veis

Alıntı yapılan: ozkan17 - 04 June 2008, 13:40:26
ne cenkı ne burak yılmazı ya..az mantıklı olun..elimizdeki her ne kadar adam olmasada celili bile tutamıyosak yonetımımız yoksa..ne transferınden bahsedıyorsunuz siz..

ne yani özkan celili tutmak başarımı sence.

eMMo

bu durumda burak yılmazı alamayız çok para istiyorlar ..cenk ise gelmez diye düşünüyorum bu parasızlıkla bakalım nereye kadar takıma sahip çıkan büyüklerimiz olmalı yok işimiz zor   :-\

veis

allah aşkına ts nin 1.2 trilyonunu beyenmeyen adama biz nekadar verecegizde bizi seçecek.

ozkan17

abi bılıyon sende celil yoksa samsunsporda yok sayılıyordu bu sene..dogru duzgun mac cıkaramamısdık hatırlıyorsan celilsiz..su anda takımın yherseyı konumundakı adamı elde tutmak basarıdır bence tabı ne kadar basarı o tartısılır

seckin55

KSK' DE CELİL HAMLESİ

Transferde gaza basan Karşıyaka, Samsunspor'un tecrübeli ismine kancayı attı

Karşıyaka, Samsunspor'un tecrübeli futbolcusu Celil ile görüştü ve prensip anlaşmasına vardı...

Dış transferde ilk imzayı Aydınsporlu Emre'ye attıran, Kartalsporlu Fuat ile de prensip anlaşması yapan Karşıyaka, Samsunsporlu Celil'i de almak için de temasta bulundu. Futbola Kadıköyspor'da başlayan, daha sonra aralıklarla Samsunspor'da 14 yıl, Fenerbahçe'de 1 yıl ve Malatyaspor'da iki yıl futbol oynayan tecrübeli gol ayağı, KSK'ye son durak olarak bakıyor.

İç transfer hızlanacak

Geçtiğimiz sezon 22 maçta forma giyen 34 yaşındaki futbolcu, rakip filelere 5 gol gönderdi. Öte yandan tecrübeli futbolcuya Kocaelispor'un da talip olduğu öğrenildi. Bu arada Futbol Şube Sorumlusu Tayfun Yelkenbiçer, bugün Onursal Başkan Selçuk Yaşar'dan beklenen ekonomik yardımın geleceğini ve iç dış transferde atağa kalkacaklarını söyledi. Yeşil kırmızılıların hafta sonuna kadar iç transferde sözleşmesi sona eren 10 futbolcuyla yeniden masaya oturması bekleniyor.

veis

celil kongreye kadar kimseye imza atmaz bu bir gerçek kongreden çıkacak sonuç celilin gelecegini belirler.herkes gibi oda bekliyor sonuçda kongreden güzel haber çıkarsa samsunsporu karşıyaka tercih etmiyecegini düşünüyorum.

Baþkent_55

ben olsam geçen seneki takımdan 1 tane futbolcuyu takımda bırakmam.......milletin kıçını mı yalayacağız gerekirse amatöre kadar düşürsünler ...ama yeterki bizi ruhsuzlara muhtaç etmesinler .......Allahını seven bizi amatöre düşürsün!!!!!!

AntZ

05 June 2008, 19:17:51 #144 Son düzenlenme: 05 June 2008, 19:20:36 Ant55
Bu başlık yanlış açılmış   :(
Transfer olmadığını bile bile transfer kelimesini görünce dalıyorum içeri
Gidenler, gitmeyi düşünenler, nazlananlar, havalara girenler...
Böyle birşey yapılsa başlık daha iyi olur sanki !

Sinirlendim yine
arkadaşımın biri yazmış haklı olarak gitmek isteyenin yolu açık olsun diye, bencede gitmek isteyen adamdan fayda gelmez ama şu kulübe birşeyler kazandırıp gidin

Asgari ücretle geçiniyormuş gibi bakmak zorunda olduğum ailem var masallarını okuyosunuz, ananızdan emdiğiniz sütün helal olmasını istiyorsunuzda hiçmi şu şehirden yediğiniz ekmeğin helal edilip edilmediğini düşünmüyorsunuz.

Gidin kardeşim sizi zorla tutan yok ama kaçar gibi gitmeyin

Valla ne yalan söyleyeyim Mehmet Topuz la Gökhan Ünal ın transfer konusunda tavırlarını imrenerek izledim hep

Hepiniz Gökhan Ünal dan da Mehmet Topuz dan da iyi futbolcu olabilirsiniz ama adam olamazsınız bu milletin gözünde

Yolunuz açık olsun inşallah bu şehre muhtaç kalmazsınız

eMMo

Helal olsun diyecek daha ve var ki...Ant55 hepsini söylemiş..

Sadece Samsunspor

bence kilitleyelim bu konuyu transfer yapana kadar açmayalım hem protesto mahayetinde olur ;)

eMMo

Ortada biri olsa protesto ederiz de herkes bi taşın arkasına saklanmış kimse sorumluluk almıyor  :-[

berusa55

26 June 2008, 20:43:45 #148 Son düzenlenme: 26 June 2008, 22:09:48 berusa55
Transfer haberlerine burdan devam edebiliriz arkadaşlar.

Yalnız -mış'lı, -muş'lu haberleri lütfen buraya koymayalım hemen. Kesinleşmiş bir haber var ise kaynağıyla paylaşmak en iyisi...

AlıntıCelil ve Feridun'a Gaziantep BLD. kancası

Teknik Direktör Suat Kaya ile yeniden anlaşan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor iddialı bir takım yapmak için kolları sıvadı. Gaziantep temsilcisi Samsunspor'un iki başarılı futbolcusu Celil ve Feridun'u da kadrosuna dahil etmek istiyor

Samsunspor'un iki başarılı futbolcusu Kaptan Celil ve Feridun Sungur'a Gaziantep Büyükşehir Belediyespor kancayı taktı. Teknik direktör Suat Kaya ile anlayan Gaziantep temsilcisi kadrosunu güçlendirmek için kolları sıvarken, Suat Kaya'nın bu iki futbolcunun alınmasını istediği öğrenildi. Önümüzdeki hafta içi görüşmelerin başlayacağı ve anlaşmak için zemin aranacağı bildirildi.

AlıntıHAKKI ADANASAPOR'DA

Kırmızı- Beyazlılar'da yaprak dökümü devam ederken, tecrübeli defans oyuncusu Hakkı Hocaoğlu, Bank Asya 1. Lig'i takımlarından Adanaspor'la anlaştı

Geçen sezon Samsunspor'da başarılı maçlar çıkaran ancak, son haftalarda Teknik Direktör Orhan Kapucu ile bir türlü yıldızları başırmayan tecrübeli oyuncu, Adanaspor'la anlaştı. Bank Asya 1. Ligi'nin yeni ekiplerinden Adanaspor'un teklifini kabul eden, Hocaoğlu dün bu takım ile bir yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Kaynak: http://www.halkgazetesi.com.tr/news.php?cid=94

hasselbaink

Buradan Türkiye'nin diğer takımlarına sesleniyorum
Allah'ını seven şu Ramazan Sal'ı alsın. Gerekirse ihtiyaç kredisi çekip bonservisini ben alacağım ve hiç sevmediğim bir takıma, bedelsiz vereceğim.