2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

since1965

En çok zoruma giden olay daha önceden Samsunspor a gelmek için genç milliden olan arkadaşlarını bile araya sokan adaete yalvaran futbolcuların şimdi Samsunspor un adını duyunca kaçarsasına tavır almasını içime sindiremiyorum...

celebi

Alıntı yapılan: since1965 - 26 June 2008, 23:15:39
En çok zoruma giden olay daha önceden Samsunspor a gelmek için genç milliden olan arkadaşlarını bile araya sokan adaete yalvaran futbolcuların şimdi Samsunspor un adını duyunca kaçarsasına tavır almasını içime sindiremiyorum...

ee düşenin dostu olmaz yada kurt kocayınca sanırım. ama inşaallah bir gün olacak o çakallar o kurta yalvaracak

veis

ŞUAN İÇİN MEDYADA PARASIZLIK EYLEMİ VE TRANSFERDEKİ FEDERASYONA OLAN BORÇ DAN DOLAYI ZATEN RAGBET GÖRMEYİZ.ama nevarsa gençlerde var demekden başka çaremizde yok.

celebi

şu an için yapılacak tel şey zaten gençlere güvenmek olacak. bir yerde şu an itibariyle güvenmekten başka çaremiz yok.

veis

ya gelen gelsin giden gitsin samsunspor topçusuz kalmaz ama gençlerle ilgilenecek şuan yanlarında olucak menajer veya teknikdirektörde yok işin tuhaflıgı.bu çocuklar sezona bu şekilde hazırlanamazlar.

harbisamsunsporlu5517

işin garibi birde şu gencler bizi super lige çıkarmasın bizim gibi garip klupten hersey beklenir  ;D

veis

gençlerbirligi oftaş örnegi önümüzde toplamda 1.5 trilyonluk takımla geldiler süperlige.ama kafaları rahatdı seyirci baskısı yok maddi problem yok bizde enbüyük sorun paralarını alamamaları bunu atlatıp türkiye misali arkalarında olursak kimin çocuklarından eksiklikleri var aslanlar gibi çıkarırlar süperlige bizleri.

celebi

27 June 2008, 14:37:26 #157 Son düzenlenme: 27 June 2008, 14:53:17 berusa55
Alıntı yapılan: veis - 27 June 2008, 14:31:43
gençlerbirligi oftaş örnegi önümüzde toplamda 1.5 trilyonluk takımla geldiler süperlige.ama kafaları rahatdı seyirci baskısı yok maddi problem yok bizde enbüyük sorun paralarını alamamaları bunu atlatıp türkiye misali arkalarında olursak kimin çocuklarından eksiklikleri var aslanlar gibi çıkarırlar süperlige bizleri.

İnsallah dua niyetine olur

seckin55

Cenk İşler manisa' da...çok isterdim samsuna gelmesini ama daha yonetim yokki ortada..serkan cenk celil alıp goturseler takımı super lige..keşke ilgilenen olsaydı..keşke bekleseydi biraz daha.yeşil ışık yaksaydı..cenki pek mutlu gormuyorum ama acaba  teklif olsa gelirmiydi serkan celil  gibi sahip çıkarmıydı takıma.abilik yaparmıydı..işte kaynak...

http://gazeteyenigun.com.tr/icerik.asp?page=spor&nID=35489

yorum yazıp goruş bildirelim egenin gazetesi..sesimizi duyuralım cenk' e....

gnc bengülü

bence de gelmezdi herhalde serkanla bı sorunları var

veis

ya artık cenk celil serkan furyası bitdi biz önümüze bakalım gelsin veya gelmesin bizi sercanlar turgutlar kurtaracak artık 35 ine merdiven dayıyan oyunculaR DEGİL.

recai

Alıntı yapılan: gnc bengülü - 03 July 2008, 01:22:34
bence de gelmezdi herhalde serkanla bı sorunları var

yaw ne sorunu adama vercek paramızmı var.. Duygusal yorumları bırakın.. klube isim yapmıs baska secenegiolan kimse gelmez.. yola genclerle devam etmekten baska caremiz yok.. bu sene transfer yapamayız.. yapmak için futbolculara olan borcların odenmesi lazım .. baska care yok.

seckin55

yinede ben cenki de takımda gormek ısterdim..üçü bir arada...serkan-celil-cenk....olaylı ayrıldı ama belki degerlendırmeye alınsaydı ilgelinilseydı beklerdi..cenkin paraya ihtiyacı yokktur zaten..

baha55

arkadaslar cokda ümitsiz olmayın...bu sezon banka asyada hiçbir takım 400-500 milyar poara veripde topcu alacak düzeyde değil.piyasa cok durgun.benim bi akrabam gecen sene bank aysada oynadı.suan ayrıldı ve transfer görüşmesi yapıyo...size ne isimler sayabilirim ki 150-200 mi,lyar garanti paraya taş gibi top oynayacak adamlar var..yani önce bi yönetim olussun.1 tri,lyon paraya ne topcular alınır göründe bakın.yanına da gençleri takviye et, hırslı bi hocayla kafaya oynarsın...

veis

şahsen cenki begenmeme ragmen 450 milyar vermezdim enfazla 1 sene oynayacak oyuncuya gelmemesi iyi oldu.aynı suyla apdest alıp duruyoruz bitsin şu celil serkan cenk caner furyası artık genç nesillerle ilgileniyoruz.ve sercan turgut sefayla başarılar yakalamalıyız.