Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş...

Başlatan yk55, 05 May 2008, 21:29:36

« önceki - sonraki »

Recep

ligler oynanırken mangalda kül bırakmayan eski yöneticilerimiz birden ortadan kayboldu
demekki her şey reklam içinmiş arkadaş

Kadir ÇELEBİ

Haluk Koç kampanyaya destek veriyor

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun Milletvekili Prof.Dr. Haluk Koç, Samsunspor´un içinde bulunduğu durumdan kurtulabilmesi için, kulübe destek verilmesi gerektiğini söyledi. Kulübün içinde bulunduğu durumdan üzüntü duyduğunu kaydeden Koç, sorunların aşılabilmesi amacıyla AKP Milletvekili Suat Kılıç´ın gündeme getirdiği ´Bin Altın Adam´ kampanyasının önemli olduğunu belirtti. Kendisinin de bu kampanyaya destek verdiğini ifade eden Koç, "Artık geçmişi bırakıp bundan sonrasına bakmak lazım. Samsunspor nasıl toparlanacak bunlara bakmak lazım. Bin Altın Adam bulunursa kulüb ancak nefes alır" dedi.

www.habergazetesi.com.tr

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: samsunmania55 - 16 June 2008, 00:44:06
Samsun milletvekili Suat Kılıç partisindeki mevkisi itibariyle de Samsunspor'a kaynak bulabilecek bir kişi. Eskişehir, Antalya örnekleri ortada. Sponsor, forma reklamı vesaire gelirler elde edilmesinde de yardımcı olabilir.
Tüfenk gerçekten samimi ise oturulur uzlaşılır ve mükemmel bir başlangıç yapılır. Para olduktan sonra Temmuz başı bile geç değil. Yeter ki artık şu insanlar Samsunumuzda yaşadıkları için ne kadar şanslı olduklarınınve Samsunsporumuzun da ne kadar büyük bir kulüp olduğunun farkına varsınlar. Ben hala ümitliyim. Güzel şeyler olacak gibime geliyor.

Bu altın adam projesi son umut olarak goruluyor samsun millet vekili suat kılıç'ın dediği gibi imkanı olanların desteği olmayanlarınsa bu konuyu heryerde dile getirilip bu kordinasyonun sağlanması gerekliliği onem taşımakta.. sayın tüfenk bu proje ciddi bir sonuç verirse hayır diyeceğini düşünüyorum...

Site uzerindende şöyle bir proje olabilir kombine kampansayı düzenleye biliriz

ozkan17

Ona bakılırsa kampanyaya bende destek verıyorum..ama bı sonuc yok.!! herkez anca lafda..destek verıyomusmusmus da bilmem ne...cıkartıp 2 mılyon dolarlık cek ımzalamazlar ama kocaa mılletvekıllerı.. >:(

heroes55

ARKADASLAR  tum  samsunspor tafartarına  saygılar  bende  bır  samsunspor taraftarı olarak herkese  su  onerıyı  sunayım  ıstersek  yapamıyacagımız  hıc  bır  sey  yok
   bence  biz  bu  kan  emıcılerden  once  davranıp taraftar  guruplarının hepsını bırlestırerek aramızda  bır  bagıs  kampanyası  duzenleyıp  katılımın en  az 250 ytl  olacagı  bır  kampanya  ıle  bız  bu  sekılde  en  az  500  kısıden  bu  paraları  toplarız tum  samsunspor taraftar guruplarından 1,250 000ytl  yapar  bunun  yanında  daha  dusuk  rakamlar  ılede  kampanyaya  katılımlar  olacaktır  boyle  bır  etkınlıkten  sonra emın  olun  samsunspora  taraftarlar  ıcınden  bır  yonetım  cıkar  ve  samsunun  onde  gelenlerı  de  boyle  bır  olusum  karsısında  hareketsız  kalamaz  onlarda  utancından  yardımcı  olur  lar

yanlız  sunu  belırtmelıyım  kı  samsunsporun  bu  sartlar  ıcınde 2-yada 3  yıl  kımsenın  bır  beklentısı  olmaması  gerekır kulube pahalı topcu deıl  yurekten  oynayacak  alt  yapıdakı  topcuları  monte  edılırse  samsunsporun daha  guzel gunler beklıyecegı dusuncelerı  ıcındeyım

ama  sadece  gereken  sabır  belkı  bu  yazdıklarımla  alay  edebılırsınız  ama  tek  care  bu -- sadece  alt  yapı  ınanın  bu  takım  yıne  kume  dusmez  su  anda  dunya  kupasında  orneklerıde  var  bunun  trabzonsporun  sampıyonluklarını  hatırlıyalım    yada  fenerbahcenın yıllardır  o  kadar  para  harcamalarına  rahmen  hala  dogru durust  bır  basarıları yok

ama  tek  care tum  taraftar guruplarını bırlestırmek kayıtsız  sartsız  ıcımızden  bagıs  toplayıp yonetım  cıkarmak ve  alt yapıyı adam gıbı  bır  hoca  nezaretınde  (hocanında samsunspor sevdalısı olması sart) kulubu her zaman  destekleyıp arkasında  durarak bu kulubu  ınanılmaz  yerlere  getırebılırız

ARTIK  KAN  EMICILERDEN  VE TEMLIKLERINI  ALMA  PESINDEN  KOSAN YONETICILERDEN  KURTULALIM 

GUZEL  GUNLER  UMARIM  COK  YAKIN  OLUR 

HERKESE  SAYGILAR

heroes55

Sempatik Bengülü

16 June 2008, 19:52:20 #680 Son düzenlenme: 16 June 2008, 19:56:08 sempatik bengülü
samsunun ve samsunsporun adını kullanaraktan kendilerine reklam ve prim yapan ve sonradan ortadan kaybolan insanlar nerdesiniz vicdanınız rahatmı soruyorum size

jean

veis

son şansımız artık bu kongreden sonuç aldık aldık yoksa durum içler acısı.altın adam kampanyasından bi şey çıkacagını düşünmüyorum çünkü samsunsporumuza destek verme niyetinde olan insanların sayısı belli ve üstüne koyamıyoruz bir türlü.

celebi

evet bu kongre benim düşüncemde son umut.

Tamer55

belli başlı kişiler bu kampanyaya katılacaklardır bir kaç değişik isim çıkabilir kimileride sadece sözde destek olacaklardır bin altın adam kamapanyasınının binlerce dansöz var şarkısının uyarlaması olacağını düşürnüyorum inşallah yanılırım.

recai

1000 adam degil adam gibi 1 adam lazım ama oda yok.. imkansız.. 1000 adam verse 2.5 trilyona ne olur?

veis

biz ne kongreler gördük allahın izniyle bunuda atlatırız dag gibi sorunlara nice seneler katlandı yine katlanıyoruz biz samsunsporu seviyoruz ve bu günlerde geçecek.

mekansýzlar55

slm arkadaslar ınssallah temennılerınız gercekelrsır ama ben hazıran 28de baskan cıkmassa bızı cok kotu gunlerın bekledıyını tahmın bıle etmek ıstemıyorum

HER    ŞEYE RAĞMEN

SAMSUNSPOR

veis

olumlu düşünmekden başka şansımız yok yardım anlamında olumlu gelişmeler var ama kongre biraz rafa kaldırıldı sanırım daha 10 gün kadar bi zaman ve umarım bizim için olumlu geçer bu zaman.

celebi

bu zamana kadar hep olumulu ve ılımlı düşündük konuştuk ama ortada hala somut bir adım yok