Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş...

Başlatan yk55, 05 May 2008, 21:29:36

« önceki - sonraki »

CeLiL_55

Alıntı yapılan: veis - 08 June 2008, 19:41:08
samsunspor bitmez merak edilmesin kimse sahip çıkmazsa çıkmasın amatöre gider yine destekleriz.
iş amatöre gitmek olsa dünden razıyız ama elin Trabzonu Süper Ligde hava ataren bizim Samsunsporumuzun aşşalarda olmasını yediremem ben bir Samsunlu olarak !!

**KaR6**

Her inişin bi çıkışı vardır, rahat olun.. biz göremeyiz belki ama çocuklarımız görür en kotu.. SamsunSpor efsanesi henuz tamamlanmadı..

nomak55

kardeş bizim bu inişimiz ötekilere pek benzemiyor bunun sonu hayre alamet değil malesef...Evet efsanenin bende tamamlanmadığına inanıyorum ama bizimksi umut beslemekten öteye gidemiyor şu aşamada en azından...bide bizim şampiyonluk yaşama umudumuzu ancak klubu şirketleştrip ruslara falan birilerine satıp gerçekleştirebiliriz..ornegi ortada duruyor...çelsi

celebi

valla inşaallah bizimde gidişimiz göztepe gibi olmaz

veis

geçen seneki seçimlerdede yazdım ben buraya eger şu borcu yapanları ortaya çıkartmadıkları sürece hiçbirşey olmaz samsundan.çünkü yarın bir gün bu hırsızlar yine samsunsporun başına gelicekdir.şimdilerde insanlar üzüntülü günler geçirirken onların rahatça oturmalarını hazmedemiyorum.

Kadir ÇELEBİ

Gergin bekleyiş

Geçtiğimiz günlerde basına bir açıklama yaparak temliklerin kaldırılması halinde göreve talip olacağını belirten işadamı İşadamı Turgut Tüfenk´in eski yöneticilere verdiği süre bugün saat 17:00´de sona eriyor. İşadamı Tüfenk, temliklerin kaldırılmaması halinde kesinlikle Samsunspor´a başkan adayı olmayacağını dile getirmişti.

MERAKLA BEKLENİYOR
As Demir Çelik Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Tüfenk´in noter huzurunda temliklerin kaldırılması şartını öne sürmesi Samsunspor eski başkan ve yöneticilerin tepkisine neden olmuştu. Şimdi borç batağında sürüklenen Samsunspor´da eksi yöneticilerin ve başkanlığa şartlı aday olan Tüfenk´in nasıl bir yol izleyeceği kamuoyu tarafından merakla bekleniyor.

Ne bekleyiş ne bekleyiş olsunda olsun..!

www.habergazetesi.com.tr

ozkan17

gazetelerdekı baslıklar yavas yavas degısmeye baslamıs bıle..umutlu bekleyış mansetı yerını gergın bekleyıse bırakmıs gozukuyor..en sonunda umutsuz bekleyıs yazmazlar ıstanbul sempatızanları ınsallah..

ali ihsan

3 senedir umutla beklemekten beşke bir şey yapamıyoruz zaten.

Sadece Samsunspor

Öyle gözüküyor ki biz her zaman mazimizle övünen orta sıralarda gezinen bir takım olacağız, bu takımı borçlardan kurtarmak imkansız, başkan bile nereye ne kadar borcumuz var bilmiyor kulübün borç tablosunu istiyorsunuz adam yok diyor harbidende yok yani, şuan önüne gelen herkes para isteyebilir çünkü kime borç var ne kadar var belli değil hiçbir yerde kaydı yok

Allahtan mazimiz varda onla övünüyoz

eLLis

Yok o mazide işe yaramıyor taraftarı olan reklamını yapıyor bizim gibiler mazi mazi der durur mazisi olmayanlar adam yerine koyulurken biz iyice ezildik neden taraftarımız yok bu heryerde kendini belli ediyor

veis

sezon ortasında göreve talibiz deyip veyada paramı geri veren diyen hatta başkanlıgı düşündügünü söyleyen kişilerde nerelerdeler acaba.

cem and naz55

arkadaşlar tfenk açıklama yaparsa yada duyumu olan olursa yazsın foruma

misafir

öncelikli lafım temlikleri kaldırmayanlara bu ne hırs tır anlamıyorum.o zaman buyrun gelin sizin yüzünüzden kimse almak istemiyor.yok ben engel degılım deyip temlik kaldırmayanlar acaba bir de engel olsalardı ne olurdu.temlik kaldırılmadan nasıl engel olunmuyor onuda anlamış değilim.
gelelim sezon ortasında yönetimi karıştıranlar onlarında sesi çıkmıyor yok petrol krallıymıs yok ne kralıymış sezon ortasında neler yaptıgını herkes bılıyor onuda göremiyoruz.
yaptıkları transferdekı hataları kulube ödetmeyın zaten bu kulup çok hataları ödedi birde kendinizin yaptıgınız hatalrı ödetmeyin. hatanızı kendiniz ödeyin .ödeyinde bari gazetelere çıkmaya yüzünüz olsun

celebi

Alıntı yapılan: cem and naz55 - 09 June 2008, 17:33:49
arkadaşlar tfenk açıklama yaparsa yada duyumu olan olursa yazsın foruma

ne diyeceği sanırım belli değil mi veya tahmin etmek zor olmasa gerek

cem and naz55

Alıntı yapılan: celebi - 09 June 2008, 17:36:38
ne diyeceği sanırım belli değil mi veya tahmin etmek zor olmasa gerek
benimkide umut işte