Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş...

Başlatan yk55, 05 May 2008, 21:29:36

« önceki - sonraki »

CeLiL_55

Hangi bir babayiğit bu takıma sahip çıkıp düştüğü yerden kurtarıcak merak ediyorum

ozkan17

mustafa abi ne dersin biz mi aday olsak? haftalardır bızde lıste olusturmak adına calısmalarımız var..he ne dersin? bir kac oyla bile samsunsporun basına baskan secıleblınıyormus..baskanmı olsak ne yapsak

eMMo

Alıntı yapılan: ozkan17 - 08 June 2008, 13:57:50
mustafa abi ne dersin biz mi aday olsak? haftalardır bızde lıste olusturmak adına calısmalarımız var..he ne dersin? bir kac oyla bile samsunsporun basına baskan secıleblınıyormus..baskanmı olsak ne yapsak

Valla bu yüreksizlerden daha iyi yönetirsiniz  :D

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: ozkan17 - 08 June 2008, 13:57:50
biz mi aday olsak? haftalardır bızde lıste olusturmak adına calısmalarımız var..he ne dersin? bir kac oyla bile samsunsporun basına baskan secıleblınıyormus..baskanmı olsak ne yapsak

Tabii bunun için Samsunspor Kongre Üyesi olmak lazım; listedeki herkesin de aynı şekilde...

İlk etapta TFF'ye transfer izni alabilmek için eski futbolcu alacakları ödemeniz lazım. Bu da takriben 1.450.000 lira imiş.

harbisamsunsporlu5517

özkan youtube gıbı bırsıte kurarsan ve satarsan ancak ozaman samsunsporun basına gecersın ve takımı abat edersin baska turlu olmaz imkansız

körfez55

sayısal da oynuyoruz,on numara da...ama yok kardeşim bizde şans yok. bu samsunspor sevgisinin yanına biraz da para olsa neler yaparız neler...

harbisamsunsporlu5517

bunu dusunmekten kendimizi ancak hasta ederiz ne samsunspora yararı olur nede kendimize inşallah yarın temlikler noter huzurunda kaldırılır ve turgut tufenkte cumartesı gunu baskan olur

AntZ

08 June 2008, 17:01:10 #487 Son düzenlenme: 08 June 2008, 17:20:16 Ant55
Alıntı yapılan: since1965 - 08 June 2008, 11:01:56
Yerel seçimler yaklaşıyor Samsunspor u secim malzemesi yapmak için birilerinin planına düşmeyiz inşallah.

Yok abi öyle bir planı neden yapsınlar Samsun'u satsalar bile (Kimsenin gücü yetmez ama) Samsun un oyları belli zaten ne gerek varki

Yarın mesai bitiminden sonra birşeyler belli olur gibime geliyor. Turgut Tüfenk salı günü yok arkadaş noter dedik olmadı ben aday değilim demezse aday olacak bence (İnşallah).

Bu arada Ajansspor da dikkatimi çeken bir yorum doğruluk payı hakkında hiç bir fikrim yok;

buarada turgut türenk baskan olursa eski futbolcularımızndan KALECİ FEVZİ TUNCAY ile anlasmıs öle bilgi aldım ...ARENA_55

oguz_5528

giresundan samsun'a genç oyuncu buldum 2 tane nasıl olsa transfer yapamayacaz,ben bu 2 arkadaşımı nasıl takımla konuşturacam ikiside süper bnce.

veis

Alıntı yapılan: oguz_5528 - 08 June 2008, 18:30:38
giresundan samsun'a genç oyuncu buldum 2 tane nasıl olsa transfer yapamayacaz,ben bu 2 arkadaşımı nasıl takımla konuşturacam ikiside süper bnce.

sen arkadaşlarını sevmiyorsun sanırım sevsen samsunsporda işkence çekdirtmezdin.

veis

Alıntı yapılan: CeLiL_55 - 08 June 2008, 02:14:55
Samsunspor bitmiştir kimse sanmasın bu saatten sonra bu kadar borç batağına saplı bir kulübe iyi bir yönetim gelir diye yazık oldu bize Samsunspor yıkılmıştır tamamen.

samsunspor bitmez merak edilmesin kimse sahip çıkmazsa çıkmasın amatöre gider yine destekleriz.

gurkan

yeter artık kımse  samsunspordan ustun degıldır bız  kahpe bızans ıstanul sempatızanı degılıs  samsun sporluyuz bafralı gurkan

gurkan

HoliganSamSunLu

Büyük günden çıkan Küçük şeyler Samsunspor Yalnızlığa mahkum edilmek isteniyor

hasselbaink

Temlikler kesinlikle kalkmaz
Turgut Tüfenk, bu şartı yerine gelmeden aday olacaksa olur.
Olur mu peki?
Orası belli olmaz.
Ama bıktık, olsun artık birşeyler...

İçinde olmak fillinin bolca geçtiği bir yorum oldu ( Aha da yine oldu dedim. )