Bank Asya 1.Lig 32.Hafta | Altay - Samsunspor'umuz

Başlatan yaman55, 19 April 2008, 16:10:45

« önceki - sonraki »

CurvaSudSamsunspor

maviay55

kenan atmıs abi pardon  ::)

altay da anca bizi yener zatı a.k.

harbisamsunsporlu5517

dıger maclarıda kaybederız bız arkadaslar ıstemıyor adamlar oynamayı para alamadıkları için prestesto geregı öne gecıp verıyolar macı

oguz_5528

oguz_5528

ilk 11 ofsaty bence,böle oyuna mı başlanır hocam kırdın beni.

MeL_55

sefa girdi sercan cikti ve hakan girdi ama kim cikti bilmiorum

oguz_5528

var mı şu an benim gibi dünyası kararmış ne zaman gülecek yüzümüz bilemiyorum.

maviay55

sbc_emir

gerek yok böyle konuşmalara bu adamlarr gereğini yaptı şimdide şerefleri için oynuyorlar kaybedeceğimiz açıkdı olsun kaybedelim biz samsunsporumuzun yanıda oldumuzu herzaman göstereceğizz biz kümeyede düşsek samsunluyuz samsunlu olamk ayrıccalıktır öyle sağda solda cimbom formasıyla gezmek değildir biz gerek destegimizi bu hafta sakarya maçında yapacağımız showla göstereceğizz herkes (söğütlübahçeyi iyi izlesin bu hafta tek kelimeyle) arkadaşlar burdaki kapanış kapanış maçımmız  tam anlamıyla süper olacak biz samsunsporumuzun iyi gündede kötü gündede yanındayız not: bu arada sakaryalı kardeşlerimiz dernegimize ziyarette bulunup bizimle maça glecektir kapımız herkese açıktır gelsin buyursun sakaryalı kardeşlerimiz hoşgelir sefa gelir

oguz_5528

oguz_5528

maç nasıl gidiyor,kötü müyüz?çıkıp gidecem moral 0

harbisamsunsporlu5517

boyle konusmasam hırsımı baska turlu alamam kardesım benım oyunculara kızdıgımda yok saolsunlar buyıl parasız oynayıp butakımı dusurmedıler

MeL_55

Alıntı yapılan: oguz_5528 - 28 April 2008, 20:32:54
maç nasıl gidiyor,kötü müyüz?çıkıp gidecem moral 0

evet kötüyüz gidebilirsin macta bisi olmaz samsun az olsun bastiriyo okadar

oguz_5528

iyiki elazığ antep malatya mardin 4lüsünü yendik yoksa fena olcaktı,parasını alamıyorda bu skor yakışmıyor parasını alamıyor mücadele yok ben nasııl kızmayayaım

maviay55

sen para almazsan yaptıgın işten zevk alırmısın kardeşim? istekli olur musun? bi onların yerine koy kendini..amaç yok bişi yok..