Bank Asya 1.Lig 32.Hafta | Altay - Samsunspor'umuz

Başlatan yaman55, 19 April 2008, 16:10:45

« önceki - sonraki »

55__Gurbet__55

yuhhhhhhhhh lan 1-4 yuhhhhhhhhhhhh ulan batdiik biz yuhh be ahhhh mi desem offff mu desem

samsunmania

Arkadaşlar, maçtan şimdi geldim. 20-25 kişilik bir taraftarımız vardı(4 ü benden). Samsun atak başladı. Nedenini anlayamadığım bir sebepten Hakkı'nn frikik golünü hakem vermedi.Sonra Kenan jeneriklik bi vole ile golü attı.Durduramadığımız Adem Büyük defansif hatadan golü atınca maçın ilk yarısı berabere bitti.
İkinci yarı Samsunum resmen oyunu bıraktı. Bir dakika içinde iki gol yiyerek 3-1 e geldik. (İkinci gol ofsaytın kralı) Yan hakemler berbattı. Orta hakem de uyunca rezalet seyrettik. Daha sonrakoptuk zaten. 4-1 oldu. Son dakikalarda bana göre olmayan bir penlatı  kazank.Hakem ofsayttan yediğimiz golün diyetini ödedi. Can da ikramı geri çevirdi.
Ksacası takım tatile çıkmış arkadaşar. Bir de Caner'e güle güle demenin vakti gelmiş.
Hepimize geçmiş olsun. Saygılar.

hala kızı

cem 55

samsuni abi güzel özetlemiş herşeyi altay taraftarı 5 5 diye bagırırken hiç bi utanmadı bu futbolcu bozuntuları yazıklar olsun hepsine 2.yarı bi takım iki pas üst üste yapamaz mı rezil bi top oynadık özellikle bende bugun  ramazan sal a takıldım kazma topcu gördümde bu kadar kazmasını hiç görmedim artık bu takımın bastan asagıya degişme vakti gelmiştir seneye düşmemeye oynayacaksakta gençlerle oynayalım çünkü bu kapasitesi sınırlı topcularda ruhda kalmamıs ben olsam emre balak sefa sercan samet ve can ı kadroda tutar feridun fatih aytekin ramazan sal caner sinan ömür turgut ercüment hakkı serkan aykut alayını gönderirdim her hafta üzüntü moral bozuklugu sinir hastası olduk cıktık bu kadarda vurdumduymazlık olmaz herkes sırtında taşıdıgı formanın kutsal oldugu bilecek ona göre mücadele edecek.

samsunmania

28 April 2008, 23:57:23 #214 Son düzenlenme: 28 April 2008, 23:59:44 samsunmania55
Alıntı yapılan: samsuni - 28 April 2008, 21:15:14
Ah bu Samsunsporluluk yok mu?
Dayanamadım yine,kalktım gittim kahveye. Maçın hemen başında Hakkı'nın serbest vuruştan attığı golü niye iptal etti hakem anlayamadım. Eğer ofsayt vermişse, rezillik; tek ihtimal kalıyor geriye o da çift vuruş vermiş olması ama Hakkı'nın doğrudan kaleye vurması.

Kenan'ın golüyle "tamam" herhalde dedik ama golden sonra sahada Samsunspor diye bir takım yoktu. Ramazan'ın bırakın Samsunspor'da oynamasını, futbolcu olmasını dahi anlayabilmiş değilim. Fatih Aytekin sahada var mıydı çözemedik, bir tane yhu, bir tane olumlu hareket yapamaz mı insan?

Tek tek yazmak gelmiyor içimden ama bugün normal futbol oynayan bir kişi bile yoktu takımda. Altay seyircisinin "beş beş" tezahüratlarından ben çok utandım; acaba futbolcular da biraz olsun utanmışlar mıdır?

Can Ulun'un penaltı kaçıracağı çok barizdi. Sanırım futbol hayatındaki ilk golünü atmasını istedi Hakkı ve onun için bıraktı ona.

Dostum, çift vuruş değildi. Hakem Hakkı'ya sadece düdüğü gösterdi. Eli havada değildi.
Altay da genç kadro ile çıktı biz de. Dediğin gibi ben de çok utandım 5 5 5 temposundan.Ama ya futbolcular?
Bana bugün en çok koyan da put gibi maçı seyretmem ve buna sebep olan ruhsuzlar ordusu  oldu. Eskiden maçlardan sonra havalele geçirip 40 derece ateşle yattığım günler nerde, şimdi nerdeyiz.O futbolcular nerde, şimdikiler nerde. Belki yetenek olarak değil de ruh olarak da değerlendirmek lazım. Ben idda ediyorum.Türkiye'nin en çok acı çeken taraftar topluluğu kim diye sorsalar ilk üçteyiz derim.

Sempatik Bengülü

4-1 yazıklar olsun ya söyleyecek söz bulamıyorum artık

55erhan55

sezon başında aks tvde ahmet diye biri her programda ramazan salı övüyordu şimdi şu ramazan mala bakıyorumda bu adam bırakın samsunsporu samsunspor paf takımında malzemecilik bile yapamaz sayın ahmet bey sen bu adamın akrabasımınbu kazmanın neyini övüyon ayıp sana geçen hafta adam yanında yıldırım gibi geçip golü attı bu hafta desen ben çıksam ondan daha iyi oynarım ayrıca fatih aytekin özellikle caner efendi serkan aykut ve ömüre hemen bavullarını veriri bide el sallarım bide sevgili ercüment kardeşim senden kaleci olmaz yol yakınken sen bu meslekten vazgeç ya lasap yada manava ol bence abartısız söylüyorum bu ligin en dandik en vasat en kalitesiz kalecisi bizde arkadaş adam tam bir amatör 25 maç oynamış topu topu iyi oynadığı maç sayısı 2 veya 3 maç ercümentin kesinlikle gönderilmesi gerekir biz televizyondan görüyorken teknik direktöt nasıl göremiyor ben bunuda anlamıyorum

pitbul055

RAMAZANI ÖVEN AHMET ERCÜMENTİDE ÖVÜYORDU.YAZIKLAR OLSUN HEPSİNE.HER TÜRLÜ REZİLLİĞİ YAŞATDILAR BİZE.

başkentli

bize rezillik yaşattılar dıye bahsettıgınız topculara klup olarak cok daha fazla rezillik yaşattılar.

hasselbaink

Sezon başında Ramazan ile ( o zaman takımda olan Yasin'i birlikte) izlemiştim. Çift stoper oynuyorlardı ve yanımdakine eğer bunlar kadroda olacaksa her maça beş stoperle çıkmamız lazım demiştim. Çünkü iki tane bunlar, iki tane bunlara adam markajı yapacak adam, bir tane de maç içinde rakiple mücadele edecek birisi lazım.

Ramazan'ın futbolcu olarak hangi özelliği var, artısı, fazlası? Akşam halı saha maçı var adam eksik deseler çağırmaya düşünürüm. ( Biliyorum iyi çocuk, neşeli falan ama iyi adam olmak ayrı Samsunspor'da futbol oynayacak yeteneğe sahip olmak apayrı. İyi adam futbolcu olsa idi rahmetli dedem Pele olurdu. )

selahattin55

maçı seyretmedim ama sadece ramazan mı kötüydü bilmiyorum.ramazan bu sezon kaç maç oynadıki zaten.bizim efsaneler nerdeydi acaba caner serkan işlerimi vardı acaba.bu mağlubiyet sadece bir kişinin işi değil arkadaşlar.DEVE misali niye sırtın eğri diye sormuşlar oda nerem doğruki demiş.senin as futbolcuların her türlü dalavereyi çevirirken bilerek oynamayıp gol atmazken.ramazan sal bir maç bizi yaksa ne olurki.biz kazansak ne faysası olcaktı.iş işden geçtikten sonra.bu yıl bitti ALLAH seneye yardımcımız olsun. :-[ :-[ :-[

Lazoli

ne desem dilimizde tüy bitti. bagira bagira ses kalmadi hal kalmadi istek kalmadi. 4 tane yerken bizi de düsünüyorlarmi acaba? yönetim gitsin futbolcularda gitsin gencler haric. ne is bu anlamadimki madem hakem golünü vermedi at bi tane daha. atamiyomusun? madem parani alamiyosun ozaman adam gibi oyna göster kendinide belki baska bi yere trabsfer olup kurtulursun. madem yönetime isyan ettin senin yaptigin yönetimin icraatlarindan iyimi? takimi ligde biraktin ama sahada ölü ölü gezme hakkini sana kimse vermiyor. ya adam gibi oyna ya da bas git

seckin55

Dün akşamki Altay- Samsunspor maçını izmirde yaşayan bir samsunlu olarak bende gittim izledim.işyerinden kaçamak yaptım zorla morla..ilk önce maça giden samsunsporluların arasında en şanslısı benım olduğumu düşünüyorum..Çok sevdiğim Serkan Aykutun formasını kaptım.Serkan abiyi Samsun da gormuştum ve izmire geldiginizde formanı isticem demiştim ve ogun geldi çattı.maçtan sonra soyunma odasına gittim, ilk önce bahadır saraç ı gördum.anladı samsunlu oldugumu geldi hemen yanıma.tokalaştık, biraz muhabbet ettik ve şafak başkanı sordum hemen.Ama şafak başkan maça gelmemişti.Bahadır müdür telefonla şafak başkanı aramış ve bir genç senınle görüşmek istiyor dedi ve telefonu bana verdi.çok sewindim.şafak başkanla telfonla konuştum:D açıkcası cok mutlu oldum. saolsun yonetıcılerimiz hepsi cok iyiler.herkezle ilgilendiler.ve sonra soyunma odasında serkan abiyi gordum ve yanına gittim.canerde yanındaydı.serkan abiye sözünü hatırlattım rica ettim ve hatırladı oda.formalar toplanmış ve valizlere yerleştirilmişti bile..saolsun serkan abi, çıkardı sırtından "10 numara serkan aykut" formasını ve aldım.çok mutlu oldum.kralın formasını almıştım..hepsine ayrı ayrı çok teşekkur ediyorum.

Maça gelince iki takımda o kadar gençtiki, sanki A genç maçı oynanıyordu.yaşı ilerlemiş olan bizde hakkı ve kenan, altayda ibrahim vardı..iki takımda çok da iyi oynamadı..nerde o eski samsunspor dedık yani...ama gençleri kazanmak en güzeliydi.hepsi genç pırıl pırıl bir samsunspor vardı.skora bakıp kimse aldanmasın..altay da adem iş bitiriciydi.eger samsunsporda bole bi topcu olsun farklı yerde olurduk..canerden bahsetmek istiyorum.cok mucadele verdik sezon başındatakımda kalsın diye..hepsi boşunaymış.50 pozisyonunda 50 si ofsayat olurmu kardeş?bi istek bi niyet yok..anlamıyorum bu caneri.bence kafa olarak rahat değil sanırım. ki caner bize ne sevinçler yaşatmıştı...ne gollelre imza atmıştır.seneye bu takımı koruyup ve kaliteli bir kaç futbolcu takviyesiyle istedigimiz sonuca ulaşacagımızı duşunuyorum.celilin ve serkanın da olmasından yanayım.tabe dewam da etmesseler 2 sinin bir olup takımın başına geçmesini isterim.celil maçta oynasaydı ordaki seyırcilere buyuklugunu gosterecekti bir kere daha.yine de hepsine teşşekkur etmek gerekiyor.cok zor durumlarda çıktılar puan aldılar 4 hafta ust uste.ligde de bua topcular tuttu bizi.hepsine sevgilerimi sunuyorum.En Büyük Samsunspor.sevgilerimle

ugurozkan

Ben de maçı stattan izledim. insan gurbette olunca takımına olan bağlılığı daha da artıyor. 20-25 kişi ancak vardık misafir tribününde: Hocanın akrabası, birkaç futbolcunun eşi dostu.. Samsun atak başladı zaten Altayın kadrosu vasattı bir tek Adem sivrildi.. Birkaç ofsayt pozisyonunda hakem Altayı okşayınca maç dengelendi. ikinci yarı tam bir fiyaskoydu bizim için. Ardı ardına gelen Altay golleri tecrübesizliğimizin eserleriydi. Üzüldük... Ama hala Samsunumuzun hakettiği yerlere geleceği umudumum var.. Çünkü herşey aksi gitse de Samsunun bir adı var. umarım güneşli günler görürüz yeniden..

samet