Bank Asya 1.Lig 32.Hafta | Altay - Samsunspor'umuz

Başlatan yaman55, 19 April 2008, 16:10:45

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: MeL_55 - 28 April 2008, 20:48:25
hakki penalti kacirdi

ula n hakkı keşke hiç dönmeseydi beee - ilk golü onun yüzünden yemişiz adamı kaçırmış bide penaltı kaçırdı oh - bitsin bu lig yeter beee

oguz_5528

yavvv altay hep çocuk,gözünü seveyim b genç,(inanmassanız maçı izleyen sölesin),,b genç maçı ne zman trabzonla oynancak olan

harbisamsunsporlu5517

tugberk keske bıtmeseydı busezon dıyecegız dahadur kardesim

sbc_emir

hee arkadaşalr bide şunu belirtim eger bizel maça gelmek isteyen oulursa (pazar günü saat 12de ticaret lisesinin önünde toplanıp ordan dernegeğ geçecezz)gelmek isteyenleri bekleriz söğütlübahçeliler

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: harbisamsunsporlu5517 - 28 April 2008, 20:51:15
tugberk keske bıtmeseydı busezon dıyecegız dahadur kardesim

ya bu saatden sonra ne olursa olsun ben hatta takım kayyuma kalsın diyorum kimin ne bok yediği kulüpten ne kadar kaçırddığı çıkar ortaya ama kayyumada bırakmazlar o para kaçıranlar  ;)

CurvaSudSamsunspor

oguz_5528

CUMARTESİ-PAZAR-PAZARTESİ REZİL OLMADIĞIMIZ GÜN KALMADI,MAÇ BİTTİ HAYIRLI OLSUN HİÇ BİR HALT OLMAZ BU TAKIMDAN,, :( :( :( :( >:( >:( >:( >:(

harbisamsunsporlu5517

sakarya 3 atar haftaya bıze ama ben yınede gıtmek için elımden gelenı yapacagım

oguz_5528

LANET OLSUN İÇİMDEKİ SAMSUNSPOR SEVGİSİNE-----------------------------------------------ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ DİYE ŞIMARDINIZ BU SKOR NE LAN SAKARYA MAÇINA TARAFTAR ÇIKSIN KALEYİ DOLDURURUZ YİNE GOL YEMEYİZZZ GÖZÜMDEN GÜN GÜN DÜŞÜYORSUN SAMSUN,NASIL Bİ AŞK BU Kİ SENDEN AYRILAMIYORUM,NESE BEN KAÇTIMM GRŞMEK ÜZERE...

US

macı takip etmedim ama ben 3-0 demiştim 4 -1 bitmiş ..
haftaya sakarya bize 5 atcak görürsünüzz..

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: tuqberk - 28 April 2008, 20:49:48

ula n hakkı keşke hiç dönmeseydi beee - ilk golü onun yüzünden yemişiz adamı kaçırmış bide penaltı kaçırdı oh - bitsin bu lig yeter beee

penaltıyı yaptıran hakkı Penaltıyı kacıran Can ulun arkadaslar..

MeL_55

Alıntı yapılan: SamsunSpor_34 - 28 April 2008, 21:00:15
penaltıyı yaptıran hakkı Penaltıyı kacıran Can ulun arkadaslar..

allah allah hakki kacirdi ben maca baktim öyle gördüm

mctlçy

mehmet yılmaz

Ah bu Samsunsporluluk yok mu?
Dayanamadım yine,kalktım gittim kahveye. Maçın hemen başında Hakkı'nın serbest vuruştan attığı golü niye iptal etti hakem anlayamadım. Eğer ofsayt vermişse, rezillik; tek ihtimal kalıyor geriye o da çift vuruş vermiş olması ama Hakkı'nın doğrudan kaleye vurması.

Kenan'ın golüyle "tamam" herhalde dedik ama golden sonra sahada Samsunspor diye bir takım yoktu. Ramazan'ın bırakın Samsunspor'da oynamasını, futbolcu olmasını dahi anlayabilmiş değilim. Fatih Aytekin sahada var mıydı çözemedik, bir tane yhu, bir tane olumlu hareket yapamaz mı insan?

Tek tek yazmak gelmiyor içimden ama bugün normal futbol oynayan bir kişi bile yoktu takımda. Altay seyircisinin "beş beş" tezahüratlarından ben çok utandım; acaba futbolcular da biraz olsun utanmışlar mıdır?

Can Ulun'un penaltı kaçıracağı çok barizdi. Sanırım futbol hayatındaki ilk golünü atmasını istedi Hakkı ve onun için bıraktı ona.

sbc_emir

Alıntı yapılan: CurvaSudSamsunspor - 28 April 2008, 20:53:31
reklama noooooooooo

kardeş bizim reklam yapılcak bi tarafımız yok bizi bilen seneelrdir bilir bunun tartışmasına seninle giremem onun için konuşmalarına dikkat et  ben sadece dernegimize gelip sakaryalı kardeşlerimizi görmek isteyen olursa diye bişeelr yaazdımm öylee rekalm yapmaya niyetim yok olamzda zaten bunu o aklına iyice sok derim