Futbolcular yine idmana çıkmadı/Celil kadro dışı

Başlatan Sadece Samsunspor, 15 April 2008, 18:50:33

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

15 April 2008, 18:50:33 Son düzenlenme: 18 April 2008, 22:55:20 samsuni
AlıntıSamsunspor'da, para alamadıklarını öne süren futbolcular bugünkü idmana çıkmadı

Ligde son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla küme düşme tehlikesini atlatan Samsunspor, ekonomik sıkıntılar nedeniyle büyük sıkıntı çekiyor. Geçen aylarda 6 aydır para alamadıkları ileri süren futbolcular, yönetimi hedef göstererek sert bir şekilde açıklama yapmış ve Başkan Sezgin Gümüş'ü istemediklerini söylemişlerdi. Futbolcular bugün de, paralarını alamadıkları gerekçesiyle idmana çıkmadı. Futbolcuların, cuma gününe kadar idmana çıkmayarak yönetim kurulunu protesto edecekleri iddia edildi.

Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Nedim Aydın, futbolcuların idmana çıkmadığını doğrulayarak, yarın tek tek futbolcular ile görüşme yapacaklarını söyledi.

Samsunspor Teknik Direktörü Orhan Kapucu ise, il dışında olduğunu, ancak bugün futbolcuların yardımcı antrenöre giderek, 'idmana çıkmak istemediklerini' söylediğini kaydetti. Yarın Samsun'a geleceğini belirten Kapucu, "Futbolcuların tepkisi paralarını alamadıkları içindir. Yarın saat 14.00'te idman programı koyduk. Tüm futbolcuların katılmasını bekliyoruz" dedi.

Kongreye kadar bu futbolcuları tutmamız lazım - mayısdaki kongre için yeni oluşumlar olduğunu duydum ama ne kadar doğru bilemem - ama mayısa kadar kesinlike tutmlıyız takımda futbolcuları

veis

kongreye kadar kalırlarmı bilmem ama yine sıkıntılı günler başlıyor.

ss

kongreye kadar kalsalar bıle paraları odenemdıgı surece sezon sonu kımseyı tutamayız

aydın uzun

herkes kendi çapında haklı.ama bu bir gerçek samsunspor tarihde bu kadar sahipsiz kalmamıştır.

ozkan17

kesin celil kafalamısdır diger oyuncularıda

Recep

arkadaşlar
parasızlık bir tek bizim takımın sorunu değil bir çok kulüpte bu sorun mevcut
antalya rahat arkasında mehmet ali şahin var
eskişehir rahat arkasında kemal unakıtan var
diğer rahat takımların arkasında da belediyeler var ama bizde maalesef
ne belediye destek veriyor nede milletvekilerimizden bakan olan var hasbi ağa gibiside bir daha zor gelir

veis

olsun bizim belediyede bize yardım eder birgün.

Recep

inşallah yardım eder işte o zaman bizi kimse tutamaz
çünkü samsunspor samsunun en büyük değeridir keşke bunu anlayabilseler

Nuri Asan

Alıntı yapılan: veis - 15 April 2008, 21:44:23
olsun bizim belediyede bize yardım eder birgün.

belediye daha yemeye bakmasında >:(

veis

ah onur ahhh samsunsporu ne valisi ne belediyesi nede ilçeleri benimsemiyorki.biz daha ne yapalım.

Recep

samsunsporu önce samsunun kendi halkına benimsetmek lazım
benim güzel hemşerilerim hala istanbul takımlarının peşinden koşuyor

veis

samsun halkı sadeece maça gelenlerle sınırlı olmamalı çünkü zaten taraftar takımına sahip çıkıyor.enküçügüünden ben malatya maçı için samsundayken çiftlikden taksiye binim stada gitmesini söyledim adam bana maç kimle dedi.ben direkt abi sen nerelisin diyince samsun deyip aynı nakaratları okudu işte eskiden süperdikde şampiyonluga oynuyormuşuzda vsss.takımda zordayken kimse yok.bu şimdiki yönetime ve bundan sonraki yönetimlere aynı senaryoyu hazırlıyor yöenetim herzaman yanlızları oynuyor.

jean

adamlar bu sene bedava oynadilar haklilar bence

ultra55

hiçte bedava oynamadılar.Bir çok kulüp çok büyük sıkıntıda.Ama bizde celil var.Sahadaki faydasının yanında sahanın dışındaki zararı da büyük.Futbolcuların antremana çıkmamasındaki en büyük etken celil'dir.Yönetim para bulabilse zaten onların antremana çıkıp çıkmamalarına göre davranmayacak herhalde.Ama iş başka; kongre mutlaka yapılacak ve celil birileri için çalışıyor.

ozkan17

16 April 2008, 02:56:30 #14 Son düzenlenme: 17 April 2008, 01:14:09 ozkan17
Alıntı yapılan: ultra55 - 16 April 2008, 02:12:36
hiçte bedava oynamadılar.Bir çok kulüp çok büyük sıkıntıda.Ama bizde celil var.Sahadaki faydasının yanında sahanın dışındaki zararı da büyük.Futbolcuların antremana çıkmamasındaki en büyük etken celil'dir.Yönetim para bulabilse zaten onların antremana çıkıp çıkmamalarına göre davranmayacak herhalde.Ama iş başka; kongre mutlaka yapılacak ve celil birileri için çalışıyor.
senin soyledıgın her sozün altına gözüm kapalı imzamı atarım..