Bank Asya 1.Lig 30.Hafta | Kartalspor - Samsunspor'umuz: 3-3

Başlatan MeL_55, 06 April 2008, 16:09:14

« önceki - sonraki »

HoliganSamSunLu

eyvalla recep olum Harbi militan gibi çıkmışız ... bu taraftara yazık oldu beeee

GençKozluklu

bengülü

SaMsUnSpOr 55

bengülü reiss maç öncesi resimlerinide koyar insan

HoliganSamSunLu

GençKozluklu

Arkadaşalr, Devre arası protokolen bir kişiyle görüştüm .YAkın tanıdığım. bana önümüzdeki hafta yönetimle ilgili gelişmelr oalcak dedi. Sezgin başkan %99 olmayacakmış. Yeni ve güçlü bir ekip geldiğini söylüyor.
Oda yönetimde olabilecğeini belirtiyor. Ayrıca Armağan Kuş u sordum. Şöyle izah etti; Çok gençti. takıma giremiyordu. babsıda sürekli nedne takıma giremiyor şeklinde talepte bulunuyormuş. Ayrıca babası sürekli başka takımda oynamsını istediği için ya satılmayıp çürütülecek ya da satılacaktı. Sonuçta bizim çocuğumuz gitmek istiyorsa da yardımcı olduk gönderdik .Kalmasını siterdik dedi.
Ayrıca Turgut içinb çok büyük rakamların daha şimiden verildiğini söyledi. Elçiye zeval olmaz. Ancak sizler ne dersiniz bu yorumlara. 3-0 ın getirdiği skorlamı bu yorumlar yapılmıştı. Play off a kalırsak ki bugünkü skorlar lehimize diyordu devre arası, Play offtan kesin çıkarız demeyide ihmal etmedi.
Doğrusu bu yorumla hakkında SAMSUN'da buluna ve kulube yakın olan arkadaşların samimi yorumlarını bekliyorum

Lütfen sadece yorum değil, duyumlarınızı, konuşulanları yazın.

Teşekkür ederim.

cembaba

uuu bu werdıgın bılgıler cok onemlı teşekkürler. gercekten boyle bısey cok tehlikeli ya. napalım bakacaqız onumuzdeki maclara :(

hala kızı

Maç güzel başladı...Ancak kendi taraftarımızın birbirleri aralarında yaşadığı  bir takım tatsız olaylar gerçekten çok üzücüydü...

KARTALSPOR ilk yarı adeta maçı bırakma aşamasına geldi.Lakin takımımıza ikinci yarı nazar değdi oyuncu değişikliği vs derken iyice bocalandı olması gereken 3-2'ydi NAZARA geldik,orhan hocanın gazabına geldik...

Bir yandanda güzel olan bir şey varki ev sahipliği yapan kartal taraftar sayısınca bir avuçtu.Samsun taraftarı ise yaklaşık 3013 kadardı.Yolda taksici bir vatandaş skoru sorduğunda 3-3 cevabını aldıktan sonra yüzündeki üzüntü hali ve direksiyona attığı yumruk görülmeye değerdi.

HoliganSamSunLu

bizim taraftar çekirdekçi ..... kuruyemişçileri zengin edecekler

**KaR6**

Alıntı yapılan: HoliganSamSunLu - 13 April 2008, 22:08:38
bizim taraftar çekirdekçi ..... kuruyemişçileri zengin edecekler

walla bence de.. o kadar hırsla geldik ama 6 yasında cocugun sesi bile bizim tribunden duyuluyodu.. zaten o cocugun tek cumlesi macın özetiydi: 1 değil 2 değil tam 3 tane gol yedik..

HoliganSamSunLu

3-0 galibiz ya arkadaş çoşun sonuçta sıtres atmaya geldik bir nevi aaa eee bbb de bişey deeee bir yerlere bakıyor ama nereye baktığını o bile bilmiyor 3000 taraftar 30 tane çocuğa yenik dişti yaaa bi 5 dakika adam gibi bağırsa idik gamyemezdim vallaaa bayanlardan utansınlar

HoliganSamSunLu

Alıntı yapılan: hala kızı - 13 April 2008, 22:14:07
yahu bengülü ömürsün sende.
tarafta bir kopukluk vardı ama en güzel desteği kimse kusura bakmasın grup istanbul verdi.çekirdek alanlar bengülüler grubundaydı

1 ben bengülü değlim iki çekirdek yiyenler bizden değildi biz elimizden geleni yapmaya çalıştık bursa grubu olarak ama o ist ile bizim aramızda kalan zatı muhteremlerden çıt yok sanki bağıranı mapusha atacaklar

bengülü

ben bu taraftarlarımıza ne deyim mükembel seyircimiz vardı ama ancak takıma hiç bir şekilde organize olupda destek veremedik ben anlam veremiyorum her şey güzel giderken samsunspor taraftarlarımız kendi aralarında bir birine girdi ben olaya bakarken celil ilk gölünü göremedim neden ama kavga neyi paylaşamıyoruz  takıma gelince takım ilk yarı müthişdi sercan çok iyiydi bu arada kaleci ercümentide kutlamak gerekiyor belki 3 gol yedi ama çok başarılıydı kalesinde turgut hava toplarında etkiliydi ama forvette yanlız kaldığı için pozizyonlarda pek etkili olamadı ilk yarı bitmeden sercan sakatlanıp yerine hiç sevmediğim ve bizleri bugün saç baş yolduran feridun girdi ilk yarı takım iyiydi 2.yarı takım 3.golü bulunca iyice rahatladık derken takım labali oynayınca rakip takım saldırdı golüde erken bulunca rakip iyice umutlandı hemen 2.golü yedik samsunspor takımımız ne olduğunu anlıyamadı kısaca biz kontrollü hiç oynuyamadık rakip hep saldırdı ve 3.gol geliyorum dedi golde geldi artık ben iyice umutlarımı tükettim çünkü kartal akın akın saldırıyordu bırakın 3 puan almamızı 1 puan aldığımız sevindim diyebilirim rakip 4.gole çok yaklaşmıştı ercüment gününde olduğu için 1 puana razı olduk bu arada 3 -0 dan 3-3 beraberliğini getiren kartal sporu kutluyorum

furkan5534

yokkk abı ya bız bagarmaktan oramızı buramızı yırttık:S adamlar tınlamadı bıle. 3-0 öndeyız serkanı almıyosun turgut beyfendı saolsun gollerı kacırıyor.:S  :-[ al ıste adamlar bızle resmen maytap geçtı :@ delırdım yaaaaa :( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( :-\ yazık oldu yazıkkk stada sıgmadık ama cokkkk yazık oldu

ozkan17

neyy sıtada sıgmadıkkmı? resimlerdeki bosluklar ney o zaman? yanlısmı goruyoruz biz burda..