Bank Asya 1.Lig 30.Hafta | Kartalspor - Samsunspor'umuz: 3-3

Başlatan MeL_55, 06 April 2008, 16:09:14

« önceki - sonraki »

sbc_emo

Gece 4'de Samsuna İndik.!

Şu Bi Gerçek 200 Kişilik Çoluk Çocuk Tayfası 2bin Kişilik Samsun Taraftarından bin Katını Bağırdı.!

veis

maçı bukadar vahim duruma düşmesi çok kötüydü.yorumların geneli dogru evet orhan hocamızın turgutu oyunda tutması ve zaferi alması kötü oldu.ama ne serkan ne celil beyler sercan çıkdı takım bitdi.ama olsun bu çocuklar bu hoca bizi zor şartlarda ligde bırakdı tek tesellimiz bu yinede sonsuz teşekkürler onlara.bagırma organizasyon konusuna gelince herkes elinden geldigince bagırdı bişeyler yaptı.herkese teşekkürler.

Baþkent_55

dün bir kez daha görüldüki bu takım istese şu ligde namağlup şampiyon olur........devre başı kamp yok devre arası kamp yok 3 teknik adam değiş yönetimi istemiyoruz diye açıklamalar yap......samsunda bi allahın kulu destek çıkmasın sonrada futbolcular çıksın top oynasın......onurunuz için oynayın dedik 4 hafta oynadılar baktılar play off doğru gidiyoz beyler fren vakti dediler taraftarı fazla umutlandırmayalım.......gerçekler kısaca bu sezon sonunu 4 gözle bekliyorum bakalım neler olacak

Nuri Asan

Maça gidenlere,orada takımımızı yalnız bırakmayan herkeze teşekkürler.Skorun 3-0'dan 3-3'e gelmesi çok üzücü bir durum dikkatli olsak tarihimizdeki en farklı galibiyetlerden birisini alabilirmişiz.
Orhan Hoca biraz eleştirilmiş ama unutmayalım ki bundan 6 hafta önce kümeye düşermiyiz diye tartışıyorduk,son 2 maçtan beraberlikle değil galibiyetle ayrılmış olsa idik play off hesapları yapıyor olacaktık,olmadı.
Önümüz sene 2.Lig'e düşeli 3.senemiz,bu tarihe kadar takımımız hiç 2 sene üst üste bu ligte kalmamıştı ilgililere duyrulur.
Yenemeyeceğimiz takım yok aslında bizim,önümüz sene iyi bir yönetimle bir kaç nokta transferle daha iyi şeyler yapmalıyız.

@bengülü recep abi;

Poların güzelmiş,adresimi biliyorsun :D

ozkan17

Alıntı yapılan: sbc_emo - 14 April 2008, 04:48:51
Gece 4'de Samsuna İndik.!

Şu Bi Gerçek 200 Kişilik Çoluk Çocuk Tayfası 2bin Kişilik Samsun Taraftarından bin Katını Bağırdı.!
o kadar yolu gelen her sbç'li kardeşimize tesekkürlerimizi sunuyoruz..!!

34 SS 1965

taraftar olarak barız ustunlugumuz vardı kartalda yaklasık 3000 ınsan vardı ama malesef bı arada bagıramadık adam gıbı o kadar kalabalık sadece goooollll dıye bagırabıldı bu klasık samsunspor taraftarı olayıdır cekırdekcı samsunda ıstanbulda da bu boyle mac hakkında fazla yorum yapamıycam dogrusunu soylemek gerekırsede 3 golude goremedım ben 90 dakıka sırtım sahaya donuktu sol sag tarafımızda bulunun soğutlu bahcelı arkadaslara tesekkurler onlarla beraber karsılıklı ıyı bagırabıldık ama bır arada olsaydık dahada ıyı olurdu dıye dusunuyorum yınede kartala gelen taraflarımızın sesıgıne yuregıne saglık

MeL_55

AlıntıKAPUCU: ATAMAYANA ATARLAR

Kapucu 3-0 önde olduktan sonra oyundan düştüklerini belirterek, "3-0'dan sonra birçok gol pozisyonu yakaladık ancak değerlendiremedik. rakibimiz de oyunu bırakmadı ve karşılaşma berabere bitti" dedi

ÜZGÜNÜZ
Samsunspor Teknik Direktörü Orhan Kapucu karşılaşma sonrası çok üzgün olduklarını belirtti. Kapucu, "Karşılaşma boyunca üstün oynayan taraf bizdik. Maçın 50. dakikasında da 3-0 öne geçtik. Ancak ondan sonra ne oldu anlayamadım. Bir anda oyundan düştük. Bu arada da yine birçok gol pozisyonu yakaladık ancak değerlendiremedik. O atamadığımı goller bize pahalıya patladı" dedi.

OYUNDAN DÜŞTÜK
3-0'dan sonra oyundan düştüklerini de belirten Kapucu, "Rakibimiz 3-0 yenik olmasına rağmen oyun disiplininden hiç kopmadı. Oyuncularımın üzerinde de farklı üstünlükten dolayı rehavet oluştuğunu düşünüyorum. Ancak bu karşılaşmada gördükki düdük çalınmadan maç bitmiyor. Rakibimizi oyundan kopmadıkları ve son dakikaya kadar mücadele ettikleri için kutluyorum" diye konuştu.

ÖNÜMÜZE BAKACAĞIZ
Bu karşılaşmada 'Atamayana Atarlar' deyiminin gerçekleştiğinin altını çiken Kapucu sözlerine şöyle devam etti: "Maç 3-0 olduktan sonra 5 de olurdu 6 da. Ancak bir türlü golü bulamadık. Futbolda çok bilindik bir deyim vardı. 'Atamayana atarlar' diye. İşte o deyimin ne kadar gerçek olduğunu bu karşılaşmada bir kez daha gördük. yapacak bir şey yok. Önümüzdeki karşılaşmalar bakacağız".

nomak55

orhan hocam senin yapacagın biişi yok adamlarda kondisyon yok üstelik 3-0 dan sonra laubaliliğe sardılar..celil dışında

s_uzunkaya

ilk yarı sahada takım vardı gerçekten. topu çeviren, topsuz koşular yapabilen, birbirleriyle anlaşabilen bir takım izledik. 3-0 olduktan sonra celil in yaşının ve havanın bunaltıcı olması nedeniyle oyundan düşdüğünü ve takımında celil le beraber bir reğavete kapıldığını. gördük.kapucu da bunu gördü ve takıma genç hakanı aldı, 3-0 olduktan sonra bu maç çok rahat bu dakkadan sonra sağlam bi defansla alınabilirdi. zaten defansımızda çok iyiydi. hakan la birlikte bu maç garntiydi görünürde. enazından mantıkta. ama "top" kelimesinin anlamını bir kere daha anladık. her türlü döneklik, inkar ve kahbeliğe müsait bir oyun bu toplu oyunlar. onun için tedbirini elden bırakmıycan, gevşemiycen ve paniklemiycen. biz hepsini yaptık ilk golden sonra ve 3-1 olduğunda hadi canım olurmu öyle şey dediğimiz olay geldi başımıza ve daha fazlası bile gelebilirdi. 3-3 den sonra 2 top çıkardıki ercüment yediği goller den daha zordu. turgut bence çok iyi bir topçu ve kaçırdığı gollere rağmen maçda da kalması doğruydu..

Cadde55

Samsun'da da Kartal karşısında rahat alacağımız bir maçta, basit goller yiyerek mağlup ayrılmıştık. Eskişehir ve bu maçıda alsaydık play off'un en büyük adayı olacaktık, neyse sağlık olsun, İstanbulda takımımızı destekleyen taraftarımızı kutluyorum, ağzınıza sağlık.

SOYLU

sbc_emo

Sadece Samsunspor

AlıntıBank Asya 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'da, son 20 dakikasına 3-0 önde girilen Kartalspor maçından 3-3 berabere ayrılmanın üzüntüsü yaşanıyor.

Samsunspor Teknik Direktörü Orhan Kapucu, Kartalspor karşısında 3-0 öne geçmelerine rağmen maçın 3-3 bitmesini futbolcuların telaşa kapılmasına bağladı. Kartalspor karşısında 3-0 öne geçtikten sonra da 5 net pozisyon yakaladıklarını belirten Kapucu, "Biz pozisyonları gole çeviremeyince rakip oyuncuları cesaretlendirdik. Sercan'ın sakatlanması da oyun planımızı bozdu. Maç içinde oldukça fazla performans gösteren ve yorulan oyuncularımızın yerine aldığımız oyuncular, istenileni veremeyince beraberlik kaçınılmaz oldu" dedi.

3-0 gibi farklı skor yakalayan oyuncuların psikolojik olarak defansa çekildiğini ifade eden Kapucu, "3-1'den sonra futbolcularımız telaşa kapıldı. Mükemmel oynadığımız ve 3 puanı hak ettiğimiz maç, beraberlikle sonuçlandı. Ama deplasmanda alınan 1 puan da bizim için önemlidir. Hedeflerimizi ve çıtayı yükselttiğimiz için oyuncularımızdan çok daha fazlasını istiyoruz. 8 hafta önce kimse bu takımın Kartalspor'dan 1 puan alacağına inanmıyordu. Şimdi galibiyeti kaçırdığımız için üzülüyoruz. 3 puan alamamamız bizim için çok büyük talihsizlik, ancak bundan sonra önümüzdeki maçlara bakacağız" diye konuştu.

SaMsUnSpOr 55

valla maçın en güzel görüntüsünü bengülü çekmiş hem maç öncesi hemde maçtan videolar youtube.com a yolluyorum çok güzel görüntüler ama bide galibiyet gelse

Sadece Samsunspor

arkadaşlar kanals de spor55 programını seyrettim kartal maçından önce taraftarlarımızın isyanı olmuş neden kanals uyduda yok diye - o konuda bir problem yokmuş hatta bu akşam uydudan yapcaklarmış ama başka birşey daha olduğu için en kısa sürede uyduya geçeceklermiş ;)

maç öncesinde gerçekten taraftarımız şov yapmış - serdar özkanda maçtan önce samsunsporu ziyaret etmiş gerçekten iyi bir davranış bence - tvde bu sitede üyemiz olan (kar6)yı gördüm - taraftarımızı çok beğendim gerçekten istanbulda büyük bir birleşim olmuş - hepinizi kutluyorum