Bank Asya 1.Lig 30.Hafta | Kartalspor - Samsunspor'umuz: 3-3

Başlatan MeL_55, 06 April 2008, 16:09:14

« önceki - sonraki »

Cagdas Ünver

yazik ya yazik Samsunsporlu olmak bu kadar zor iste.Hediye ettigimiz puanlara gelde yanma

MeL_55

Dakika 93
Celil ceza sahası içersinde düşürüldü hakemee bakıyorum devam et dedi olmaz böyle şey

CeLiL_55

Hiç Biriniz Anlayamadınız bu skorun ne anlama Geldiğini Arkadaşlar Futbolcular istedikleri Zaman Maça asılıp neler yapabiliceklerini gösterdiler ve 3:0 dan sonra oynamadılar ve Sonuç bu isteselerdi 4,5 te olurdu tamamen Futbolcularımızın Yapmış olduğu Küçük bir şov  ;)

55__Gurbet__55

bizden birsey olmaz olmaz istersek c. ronaldoyu alalim bisey olmaz

YaşarDoğu

aferin cocuklar aferin!!!bu takım tecrübesizlikten bu golleri yiyor dicem defasnta 33 un üstünde iki tane adamımız var ben anlamıyom takım oyunu ama hakkı da kenan da ellerinden geleni yapmıstır diye düşünyorum.neyse 4 ü yemeyelim de seneye daha iyi olururz inşAllah

ölümüne 55

Alıntı yapılan: CeLiL_55 - 13 April 2008, 15:56:16
Hiç Biriniz Anlayamadınız bu skorun ne anlama Geldiğini Arkadaşlar Futbolcular istedikleri Zaman Maça asılıp neler yapabiliceklerini gösterdiler ve 3:0 dan sonra oynamadılar ve Sonuç bu isteselerdi 4,5 te olurdu tamamen Futbolcularımızın Yapmış olduğu Küçük bir şov  ;)

futbolcu diyoki benim paramı verirsen ben daha neler yaparım

O.YILMAZ

Maç 90 dakika nasıl oluyorda futbolcularımız bitmemiş bir maçta rehavete kapılabiliyor.

maviay55

celil_55 sen ne akıllısın öyle..he biz anlamadık sen anladın bravo kardeşim  :P

O.YILMAZ

ozkan17

valla kim ne derse desin su macla ılgılı yazık yazık yazık..baska laf yok

maviay55

berusa55

Ne desek bos 3 tane atan 6 tane de atardı macı bıraktılar bu kadar basit!

Cagdas Ünver

Su takima destek cikmayan Samsunlulara yaziklar olsun !

Futbolcu bu para vermeden oynamiyor iste.

55__Gurbet__55

mac sonu aciklamalir cok merka ediyom iyi oynadik ama olmadi ne yapalim gol oldu planlarimiz alt üst oldu falan