Bank Asya 1.Lig 29.Hafta | Samsunspor'umuz - Eskişehirspor

Başlatan SaMsUnSpOr 55, 30 March 2008, 15:55:51

« önceki - sonraki »

Kadir ÇELEBİ

06 April 2008, 16:22:03 #540 Son düzenlenme: 06 April 2008, 16:24:56 SamsunSpor_34
faust

tartısmalı pozisyonlar icin macın tekrarını izle demiyecegim cunku gormek istedigin gibi bakıcaksın.. yenseydik 8 yerine 6 puanlık bir fark olacaktı bizim icin kotu bir sonuc kaybeden taraf kim diyorsun tabiki eskişehir sampiyonluk yolunda bir darbede samsunspordan aldı..  samsunspor kimseye çalışmaz hakemin hatasıyla bu mactan kaybettigimiz 2 puanın telafisinin olmadıgını dusunuyorum (hakemin HATASI demek istiyorum.) yinede matematiksel olarak sansımız devam ediyor.. ercument iki kiritik pozisyonda basarılıydı Gollerde denilecek kadar abartılı degil..

Evet Malesef samsunspor 2nci yarı beraberliğe oynadı... Yenilmemesi ve beraberlige oynaması yenilmek icin oynamamasından iyidir.. diger bir degişle sampiyonluk yolunda zor bir doneme girdiniz  artık eskişehir takımının ustunde muhteşem bir baskı var once bunu aşmalısınız..

samsunengelligücü

Sercan oyundan neden alınır sakatmı ki anlamış değilim bize genç oyuncular lazım ya hoca yapma böyle bu oyuncu sayesinde şu an düşme potasından uzaklaştık

YaşarDoğu

herkese merhaba SAMSUNSPOR SEVDALILARI
İl dısında oldugumdan dolayı macı yayıncı kurulusda izledim ve eve yeni geldim.Samsunsporumuzu beraberligi için kutlamalımıyım yada kazanacagı macta beraberlik aldıgına mı üzülmeliyim bilemiyorum ama yinede suankki durumları gözönünde bulundurusak tebrik ederim takımımızı.ilk önce STAD cok güseldi taraftarımız yalnız bırakmamıs takımı yöneticelerin yalnız bıraktıgına nazaran  >:( takımda en iyi oynayan kademe de süper olan CAN ULUN u tebrik etmek lazım son dakkalarda mutlak bi gölü önledi.Ercümen bi gölü cıkarı macın yıldızı CAN ULUN desek herhalde herkes bana katılır.Kaptanımız CELİL bugün istekli gibi gözükmedi nedenini bilmek gerek tek pas hiç yapamadık desek yeridir.ortasahayı kolay gecen esesler son vuruslarda iyi olsalar biz bu mactan yenik ayrılırdık kii bunu da kimse istemez hop oturup hop kalktım amc izlerken.sigarayı iki hafta önce bıraktım macın 10.dk sında sigara aldım stresden  :-\ bundan sonraki maclarda takmımıza bol göllü galibiyerler diler herkeze iyi günler dilerim.

SaMsUnSpOr 55

hep bu salak caneri oyuna alıyo adam karı gibi kıvırtmaktan top oynamıyor yav onun yerine  fatih aytekini alsa bu maç bizimdi dicem ama takım sadece beraberliği oynadı

MeL_55

Alıntı Es-Es'te hasret sürüyor

1. Lig'de 4 haftadır galibiyete hasret olan Eskişehirspor, Samsunspor'u da yenemedi ve 3 puan hasretini dindirmeyi başaramadı. Kırmızı siyahlılarda Emre Toraman kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Yeni teknik direktörü Nejat Biyadic önderliğinde henüz galibiyet elde edemeyen Eskişehirspor, Samsunspor deplasmanından da 0-0'lık beraberlikle 1 puan alabildi. Kırmızı siyahlı ekipte Emre Toraman, uzatmanın 5. dakikasında Yunus Yıldırım tarafından oyundan atıldı. Eskişehirspor, bu beraberliğin ardından puanını 50'ye yükseltti.

SAMSUNSPOR: 0 - ESKİŞEHİRSPOR: 0

STAT: 19 Mayıs
HAKEMLER: Yunus Yıldırım, Volkan Narinç, Ali Zağlı

SAMSUNSPOR: Ercüment, Hakkı, Kenan, Marciel, Feridun, Can, Sefa(Dk. 73 Ömür), Emre Balak, Turgut(Dk. 58 Caner), Celil, Sercan(Dk. 83 Serkan)
ESKİŞEHİRSPOR: Ferhat, Koray, Sezgin, Ulaş, Emre Toraman, Ersin, Doğa, Serdar(Dk. 65 Engin), Coşkun, Ömer(Dk. 76 Mustafa), Gökhan(Dk. 81 Berkay)

SARI KARTLAR: Dk. 83 Emre Toraman, Dk. 90 Koray (Eskişehirspor)
KIRMIZI KART: Dk. 90 Emre Toraman (Eskişehirspor)

maviay55

eski resimi koymuslar adnan var resimde a.k  >:(

serkanı-caneri oyuna alması hata daha istekli olur gençler abi nie oyundan alıosun..sercan belki yine yazcaktı golünü eleştiriler sürer gider ama kaybetmemek te bi iştir diorum  ::)

YaşarDoğu

Adnan Samsunspor u bıraktı gitti trbzonda kadoya giremiyo bu nasıl iş?olsunn takıma verdiği katkılar içiin ona tesekkür etmek yakısır bize yolu acık olsun

Kadir ÇELEBİ

Hoca Serkan ve caner degişikliginde bence haklıydı cunku 2nci yarıda takım  atak futbol oynayamıyordu.. dedigin gibi alınan 1 puanda olsa guzel...

Çaðrý55

maçtan geldim girdim siteye öldüm yorgunluktan ???

Bu arada maç öncesi eskişehirspor taraftarlarının yaptıklarını yakıştıramadım hiç stada girerken küfür otobüsten indikten sonra durduk yere ellerine ne geçtiyse atmaya başladılar daha bizim gruplar yok ortada birine isabet etti kafasına hastaneye kaldırdılar durumu çok kötüydü yazıklar olsun tek kelimeyle çünkü hiç bir şey yoktu onlar stada girdiğinde bizim gruplar daha tam olarak yoktu.

maviay55

Kadir ÇELEBİ

Tribunde bulunan muhteşem taraftarlarımıza tesekkur ediyorum 90 dk takımı desteklediler..

Eskişehir taraftarlarını kınıyoruz...

ozkan17

medenıyet ozurlu eskisehırlılerı kınıyoruz..tamam gelmıssınız deplasmana falan neyse de adam gıbı ızleyın gıdın macınızı..caner efendiyi kutluyorum formundaydı yıne oyuna gırdıkden sonra hıcbır artısı yok takıma..neyse dıcek fazla soz  yok macı ızlerken hayatımdan en az 10 yılı alan caner efendıyle futbolcumu yoksa amelemi oldugu bellı olmayan omur ejder ısımlı karaktere sevgılerı sunuyorum..playof mucızeydı zaten olmadı..bısey kaybetmedık sadece bosuna umutlandık

Çaðrý55

Aynen abartmıyorum böyle olaylarla pek işim olmaz genelde ama olanları görünce bende çıldırdım kendime bile inanamadım sonradan polis bizi tutuyor eskişehir taraftarı taş filan atıyor karşıdan onları engelesenize bizimkiler sonradan uyandıda toplandı polis salmadı zaten bizimkileri o tarafa rahattılar zaten bu rahatlıkla ne bulduysa attılar polisede hiç bir şey demiyorum herşeyi gördük orada eskişehir taraftarını engelleselerdi hiç bir şey olmazdı

maviay55

özkan kardeşim henüz herşey bitmiş diil umutsuz umutsuz konusma yaww..canerin ne oldugunu herkes bilio zaten bunu göremeyen tek kişi sanırım orhan hoca  >:(

Sadece Samsunspor

06 April 2008, 16:49:45 #554 Son düzenlenme: 06 April 2008, 21:08:33 berusa55
maçtan yeni geldim - hakkının golü verilmedi - bi topumuz sercanın vuruşunda direğe takıldı - caner 2.yarıda çok net bir pozisyon kaçırdı

takımın bugün hiç oynayası yoktu 2.yarıda pas yapamadık

eskişehir taraftarı benim bildiğim adam gibi adamdı ama hepsi i.. çıktı  >:(