Bank Asya 1.Lig 29.Hafta | Samsunspor'umuz - Eskişehirspor

Başlatan SaMsUnSpOr 55, 30 March 2008, 15:55:51

« önceki - sonraki »

harbisamsunsporlu5517

bu macı ınternetten izleme sansımız varmı bugun kardesim dershanede oldugu için maca gıdemıyorum lutfen bılgısı olan varsa soleyin şimdiden

HaSaNCaN

kafayu bulup gitcez maça o eseslilerin bize orda yaptıkları hiç hazmedilecek bişey değil di. İntikam alamazsam ben daha geceler rahat uyuyamam.

sbc_emir

MAÇA AZ BİR ZAMNA KALDI ŞİMDİ KAHVALTIMI YAPIP BİZİMKİLERLE MEKANLARI GEZİP ARKADAŞLARI  ALIP DERNEGE GEÇİCEZ BUGÜN ÇOK FARKIL Bİ TRÜBÜNÜMÜZ OLACAK BUNU HREK GÖRECEKK HERZAMANKİ GİBİ ESESİ YENMEYE AZ KALDI

yönetici

Eskişehir tribün grupları bu maç için birlikte hareket etme kararı almışlar. Kulüp bedava otobüs tahsis etmiş onlara. Yaklaşık 10 otobüs yola çıktığını iddia ediyorlar. Deplasman yapan her takıma saygımız var lakin otobüs bedava olunca heyecanlı tipler de çıkıyor fazlaca.

Sadece Samsunspor

yaw acayip acayip peşpeşe rüyalar gördüm dün gece - bi berabere kalıyoruz bi yeniyoruz bi yeniliyoruz - karmakarışık bir rüya idi  ;D neyse samsunum kazansında bugün

hakan55

Adamların geldıği orobüse bak ya biz çarşamba otobüsleriyle gitmiştik kafayı yedim yaa sağ salim buraya gelsınler gelsınlerde sag salım gıdemesınler unutmadık orda yaptıklarınızı

harbisamsunsporlu5517

tugberk arada bende goruyorum oyle ruyalar butakım uykumuzda bıle yanımızda ah bugun bır gıdebilsem şu maca

Kadir ÇELEBİ

Bırakın Ruya Gormeyi Arkadaslar galibiyetimize 4 saatten az bir zaman kaldı...:)

Sadece Samsunspor

ben az sonra çıkıyorum arkadaşlar umarım döndüğümde kazanmış olarak buraya yazarım kendinize iyi bakın ;)

harbisamsunsporlu5517

inş macı çok rahat kazanırız samsunspor34 bu maca gıdebılmek için şuan ugras verıyorum ama galıba boşuna olsun yeterkı kazanalımda

Kadir ÇELEBİ

Mac oncesi tum bilgileri paylasın arkadaslar ozellikle tribünümüzü merak ediyorum maca ilgi varsa  şu saatlerden itibaren anlasılır...

bES te bES

Ladikli

Takım olarak son haftalarda çok güzel bir hava yakaladık.Bugün büyük taraftarımızın desteğiyle eskişehirspor maçınıda  kazanıp  galibiyet serisini devam ettirmek istiyoruz.Bunu başaracak güce fazlasıyla sahibiz.(2-0)Kazanacağız.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: jean - 05 April 2008, 21:22:24
Rüyam'da gordum ondeydik insallah sonuda oyle biter

Alıntı yapılan: edmontdante - 06 April 2008, 10:13:17
JEAN bile böyle yazıyorsa bunun bir manası olmalı.

Abi orada ince bir nokta var ama, öndeydik diyor. sonunu getirememiş ve yine inşallah kazanırız diyor. kazanacağız demiyor.

Birazdan çıkacağım. Maç heyecanı şimdiden sardı. Zor bir maç olacağı kesin. Kazanırsak harika olacak.

Baþkent_55

haydi bismillah kaldı 1.30 saat haydi samsunspor zafer zamanı

Kadir ÇELEBİ

Sitede uye kalmadı yahuu herkes gitti maca Samsunsporlu olupta misafir kimligiyle burda olan arkadaslar misafir degil ev sahibisiniz uye olun....