Bank Asya 1.Lig 29.Hafta | Samsunspor'umuz - Eskişehirspor

Başlatan SaMsUnSpOr 55, 30 March 2008, 15:55:51

« önceki - sonraki »

KESKIN

Hatta şukadarını sölim yarın ES_ES im çok farklı kazanacak,laf olsun die sölemiyorummm..!!!Yarın maçtan sonra hatırlatırım bu yazımı ;)

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: KESKIN - 05 April 2008, 23:39:43
Hatta şukadarını sölim yarın ES_ES im çok farklı kazanacak,laf olsun die sölemiyorummm..!!!Yarın maçtan sonra hatırlatırım bu yazımı ;)

yarın maçtan sonra siteye girmeye yüz bulursan yazarsın ;) samsun taraftarıyla ve celilin önderliğinde gençlerle kazanacak  ;)

İNADINA SAMSUN

berusa55

Kendi yazdıgına gülmüssün bir de sevgili Keskin kardesim! Ama uçmadan ve milleti gaza getirmeden yaz istersen ne dersin?

gnc bengülü

yenilrsenizde hatırlatırmısın bu yazını    5 te 5    55

KESKIN

05 April 2008, 23:48:09 #274 Son düzenlenme: 05 April 2008, 23:50:05 berusa55
yenilsekte yensekte biz ES_ES liyizzzz.....
kendi yazdığımamı gülmüşüm:S milleti gaza falan getirdiğim yok benim hem ne alaka neyse Hade allaha emanet olun....

GençKozluklu

05 April 2008, 23:48:55 #275 Son düzenlenme: 05 April 2008, 23:49:46 berusa55
5'te 5   55 SAMSUNSPOR

Yalnızca BİZ

Eskişehir ile Giresun maçını içerde yapacağız. Televizyon naklen veriyor. Bir deplasman maçına denk gelemeyecek miyiz yaaaaaaa

Sadece Samsunspor

kemal unakıtan dan o kadar destek alıp yinede süperlige çıkamazsanız ben daha bişey demiyorum o desteğin 4de1 i bize verilse şuan açık ara şampiyonduk

size bir darbede SAMSUNSPOR um vuracak

körfez55

keskin ufaktan kendi çöpülüğüne yol al bakalım.yarın fark at ondan sonra gir yaz.hadi bakalım

çarþamba55

Çarşamba'dan arkadaşlarla geleceğiz her zaman olduğu gibi. Saldır Samsunspor.

alperen_55

Samsunsporumuz bu seneki çok önemli maçlarından birini oynayacak yarın.yönetim zaafına rağmen içeride ve dışarıda alınan galibiyetler serisi yarın da devam ederse ki edeceğinden şüphemiz yok.işte ozaman ilk altı samsunspor için çok ta uzak olmayacaktır.ayrıca yarın ki maça samsunspor severlerin yoğun ilgi göstereceğini düşünüyorum...Tüm zorluklara,ilgisizliğe,parasızlığa karşın dört maçlık galibiyet serisini bize yaşatan futbolcu kerdeşlerimizi tebrik eder eskişehir maçında başarılar dilerim.

çerkez55

06 April 2008, 00:47:19 #281 Son düzenlenme: 06 April 2008, 00:48:38 berusa55
dostluk mostluk kazanmasın biz çok dost gördük biliyoz ordaki maçta olanları 5 te 5.. 55

Yalnızca BİZ

körfez55

samsunda şuan itibariyle kapalı bir hava var.buna rağmen hava çok da kötü değil.maç saatinde daha güzel olacak inşallah.yağmur yağacanı sanmıyorum.erken olmasına rağmen ufaktan yol alalım şehrin nabzını tutmak lzım :) mutlu haberlerle görüşmek üzere...

edmontdante

Alıntı yapılan: jean - 05 April 2008, 21:22:24
Rüyam'da gordum ondeydik insallah sonuda oyle biter

JEAN bile böyle yazıyorsa bunun bir manası olmalı.