Bank Asya 1.Lig 29.Hafta | Samsunspor'umuz - Eskişehirspor

Başlatan SaMsUnSpOr 55, 30 March 2008, 15:55:51

« önceki - sonraki »

GençKozluklu

Arkadaşlar, bu maçta olmayı çok isterdim. İnşallah güzel bir atmosfer oalcak. İlimizin en uzak beldesi, Sınır beldemiz KOZLUK'tan bugün 10 kişilik grup maç için yola çıktılar. Az önce konuştum, Terme'yi henüz geçmişler.

Kozluk beldemizinden SAMSUNSPOR'a, ilimizin en uzak noktasında olmasına karşın verdiği destekten dolayı çok mutluyum. Avrupadaki dostlarımızda SAMSUNSPOR'u, www.KozlukBeldesi.com sitesi aracılığyla takip ediyor, forumumuzda sadece SAMSUNSPOR konuşuyoruz.

Beldemiz SAMSUNSPOR aşığı çok insan var. Her hafta beldemizden mutlaka 1-2 kişi maçlara gidiyor. Takım kazanmaya devam etsin, bu destek beldemizden ve İstanbul'daki biz KOZLUKLULAR'dan artarak gelmeye devam edecektir.

Bende çok heyecanlıyım. Şimdi çıkıp D-Smart yaını bulmalıyım. Geldiğimde inşallah 5'te 5   55 muhabetti yaparız.

Allahım sen bizlere yardımcı ol. Alalım bu maçıda inşallah.

Selamlar, Saygılar, İyi seyirler arkadaşaar.

Baþkent_55

şimdi d sporun önüne geçme vakti geldi ..........sırf samsunun maçlarını izlemek için 300 kağıt verip dsmart almıştım......ama uğursuz geldi doğru dürüst kazanamadık bi maçı .......ama bu sefer alacaz yoksa çöpe atacam valla.......şimdi odayı maratona çevirmek için eve gidiyorum .....ALEMİN KRALI GELİİİYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR GELİİİİİİİİİYOOOOOOOOOR ......BİZİM İÇİN SALDIR SAMSUNSPOR.........

cem 55

sercana turguta sefaya genç arkadaslarımıza cok güveniyorum üzerinizdeki forma için arma için büyük samsunspor taraftarı için saldırın çocuklar siz mücadele ettikçe emek verdikçe bu büyük taraftar arkanızdan her yere gelir sonuna kadar destek verir allah insallah utandırmaz bu macıda kayıpsız geçip sevindirin bizi uçurun bizi çocuklar bu taraftar arkanızda her zaman

Kadir ÇELEBİ

Dspor Saat 14:00 da baslanyan macımızın  yayınına 14:15 da yayınlacagını belirtmis boyle bir sacmalık olamaz teknik bir hata olması dilegiylee... >:(

gnc bengülü

sitede gurbetcılerden baska kımse kalmamıs herhalde herkes macta inş. trıbunler dolu olur bızde tv den izleriz SAMSUNSPOR taraftarını

harbisamsunsporlu5517

Turksat)12633/4800/Vertical [Feed] uydusu olan bunu denesin dspor sıfresiz oluyor dedıler bakalım işe yarar sonuç verıyormu

**KaR6**

Gecen hafta bin kusur mesaj vardı macın oynandıgı sırada ama şimdi çogu arkadasımız olmaları gerektiği yerdeler ;) Biz de kalbimizle destekliyoruz, umarım bizim için en iyisi olur.. Haydi SamsunSpor'um taraftarın için..

harbisamsunsporlu5517

arkadaslar stadta kavgamı çıkmış esesliler sıtelerınde bıze demedıklerını bırakmamışlar

55__Gurbet__55

yarim saat kaldi hadi samsunspor 5te 5 olsun site cok bos gurbetciiler basbasayiz

Kadir ÇELEBİ

06 April 2008, 13:32:17 #309 Son düzenlenme: 06 April 2008, 13:34:59 SamsunSpor_34
oyle bir durum soz konusuysa hoş gelselermiş hoş karşılansalarmıs kesin bişey yapmışlardır... istabulspor macında kaybettikleri puanları unutamamışlar anlaşılan

55__Gurbet__55

yaw buinlarin siitesine okuyorum serefsiz kansiz falan filan iste fark burda bizim sitede hic böyle sözler kullannldimi onlara karsi biliyorlar kaybetceklerini

GençKozluklu

BJK maçı var diye D-Smart açmıyorlar. Bende canınız cehenneme deyip tekrar buradyım.  >:(

55__Gurbet__55

abi BJKnin macii bu macla ne alakasi var yaaaaaaaaa

GençKozluklu

Adamların hem Digiturk'ü hem de D-Smartı olunca ilgisi oluyor işte. Digitürk açılıyor, talep BJK maçına daha çok olduğu için.

Neyse, Ben burada daha heyecanlı oluyorum.

55__Gurbet__55

abi deseydin adamlari reciveyi verin eve götürüp bakim sonra gelirim  ;D ;D ;D ;D ;D