Bank Asya 1.Lig 29.Hafta | Samsunspor'umuz - Eskişehirspor

Başlatan SaMsUnSpOr 55, 30 March 2008, 15:55:51

« önceki - sonraki »

only55

Taraftar Samsun'a çıkacak  :P
3.4.2008

( Eskişehirspor taraftarları ligde kalan 6 maç için kenetlendi. Atatürk stadında bir basın açıklaması yapan taraftar dernekleri ve tribün liderleri, Samsun deplasmanına ücretsiz otobüs kaldırılacağını söyledi. 26 Eskişehirspor Taraftarlar Derneği Başkanı Yavuz Orhan, puan cetveline bakıldığında kaybedilen hiçbir şeyin olmadığını belirterek, "İstanbul maçında büyük avantaj kaçırdık. Bu kayıp taraftarlarımızın umudunu azalttı. Fakat şu bilinmelidir ki, umudumuz devam ediyor. İçerde ve dışarıda kalan maçlarımızda takıma tam destek vereceğiz. Samsun deplasmanına taraftarlarımızı ücretsiz götüreceğiz. Kayıtlar Atatürk stadı protokol girişinde yapılıyor. Cumartesi gece 01.00'da Hava Hastanesi tarafındaki Taşköprü Caddesinden hareket edeceğiz. Samsun yönetimi tarafından bize 400 kişilik yer ayrıldı" dedi.
Anadolu Yıldızı Derneği Başkanı Murat Diri ise açıklamasında son maça kadar takıma destek vereceklerini belirterek, "Bizler şampiyonluğa inanıyoruz. Samsun maçı dönüm maçımız olacak" dedi. Tribünler liderlerinden Kubilay Yenişen, Abidin Kılıç ve Erkan Koca ise, kimsenin panik yapmaması gerektiğini söyleyerek, tüm taraftarları sağduyulu olmaya ve bu kritik dönemde takımına destek olmaya davet etti. )

;D ;D ;D GELİN BAKALIMMMMM GELİNNN...  >:(  AnTİ EsEs and KoLpaeLi

pitbul055

gelsinlerde adam gibi taraftar ve stad görsün ezikler.

trabzonluyum55

pitbul kardeşim böyle tartsmalara girmeye gerek yok.eses taraftarıyla takımıyla bizim gibi bir zamnlar istanbula krşı kafa tutmuş bir takım.anti istanbul diyen ender şehirlerden birisi.o yüzden nüfusun kaç,ne başarın var demek çok yanlış.orda güzel karşılanmamış olabiliriz ama bize yakışan en önemlisi karadenizliliğe yakışan onları utandıracak şekilde karşılamaktır.ve o stadı doldurup taraftarın gücünü göstermektir...

selahattin55

Eskişehiri rahat yeneriz diyorum.onların alacağı en iyi netice beraberlik.eskişehirliler gerçekten iyi bir stad görsün.onlarınki tam bir rezillikti.

pitbul055

Alıntı yapılan: trabzonluyum55 - 04 April 2008, 12:23:47
pitbul kardeşim böyle tartsmalara girmeye gerek yok.eses taraftarıyla takımıyla bizim gibi bir zamnlar istanbula krşı kafa tutmuş bir takım.anti istanbul diyen ender şehirlerden birisi.o yüzden nüfusun kaç,ne başarın var demek çok yanlış.orda güzel karşılanmamış olabiliriz ama bize yakışan en önemlisi karadenizliliğe yakışan onları utandıracak şekilde karşılamaktır.ve o stadı doldurup taraftarın gücünü göstermektir...
ben kötü karşılıyacağız demiyorum.nicinde  bu site için sakıncalı bence.asıl bu nici kötü karşılarım ben

trabzonluyum55

trabzonluyum samsunsporluyum benim için bundan büyük gurur yok.ama senin güzide düşüncendir bişi diyemem kardeşim.

34 SS 1965

04 April 2008, 12:45:21 #171 Son düzenlenme: 04 April 2008, 12:54:37 34 SS 1965
macın hakemıde acıklandı yunus yıldırım yardımcıları volkan narinç,ali zağlı,4.hakem hüseyin sabancı
Kişisel Bilgiler
Ad Soyad : YUNUS YILDIRIM 
Meslek : 
Lisans Bilgileri 
Lisans No : 10596 
Klasman : Süper Lig Hakemi 
Bölge : MANİSA 

sakat bır hakem yonettıgı macların 6 sını deplasman takımızı 3 unu ev sahıbı ekıp kazanmıs 1 de beraber mac bıtırmıs gecen sene malatya ıle 0 0 kalmıs macıda o yonetmıs dustugumuz sene ıse denızlıyı 2 1 yendıgımız macıda o yonetmıs tam bır depmasna hakemı eskısehırlede sınırları yakın bolgeden tehlıkelı olabılır bu hakem bu adamla 3 beraberlik 3 galibiyet almısız galibiyetlerin 3 de deplasmanda

Baþkent_55

birader niki biras süsleyelim nedersin???antitrabzon/harbisamsun...............BU ALEMDE TEK KRAL SAMSUNSPOR

Nuri Asan

eskişihirle kocaelinin kardeşliği devam ediyormu,yoksa aralarına antalya girince bozuldumu?

beşnumara

yaaaa hakem kim olursa olsun farketmez ama ben ne zaman maçtan önce hakemin ismini öğrensem o maçta uğursuzluk oluyo.inşaallah bu maçta olmaz.her zaman  maçın hakemini öğrenmemeye özen gösterirdim hatta maçlardan bir iki gün öncesinde nete girmezdim maç bitiğinde girerdim.nitekim son 4 haftadır da bakmıyordum hakemlere.artık bu şanssızlığımı kırmak istiyorum.

körfez55

trabzoluyum55 benim kuzen.abileeri falan ts li o samsunsporlu.çocuk dayak bile yedi bu yüzden.maça getiririm bigün tanısırsınız piyanist :)

eses kocaeli kardeşliği son maçta sanırım biraz sekteye uğradı pek kabullenemeseler bile körfezliler eses in yenilmesni istiyo her maçta.ayrıca antalya ile eses in arasının çok kötü olması da buna bir etken.antalya-kocaeli çok daha yakın birbirine.gerci bunlar bizi ilgilendirmiyo ama sorduğun için yazdım.

maça gelince hakem konusunda pek de karamsar değilim.bu hakemle oynadığımız maçları kaybetmemişiz kendi sahamızda beraberlik almışız.inş bu maçı kazanacağız.antrenmalrada futbolcularımızı oldukça hırslı gördüm.onlar da inanmış.

pitbul055

bizde idamana gittik.uzun zamandır takımı böyle hırslı görmemişdim.Futbolcularımızın hırsını gördükden sonra aklımdaki soru işaretleri tamamen gitti.şüpeniz olmasın bu maç BANKO 1

Baþkent_55

ağzından bal damlıyo be kardaşım .....şES bES yapalım şunları yav.......bizim için saldır be samsun

körfez55

celil bi ara sakatlandı ama önemliş bişeyi yoktu takım inanmış.ömür ve marci süperdi dün idmanda.inş bu hafta maç bizim

Çaðrý55

adam trabzonluyum diyor ama Samsunsporu tutuyorum diyor siz halen takmışınız nike bırakın yaa asıl gurur duyun doğru dürüst yrumlar atın esesli arkadaş bir şey demiş çok uçuyorsunuz oda diyecek elbet birşeyler