Samsun Basket Kulübü 2007/08

Başlatan Cagdas Ünver, 04 November 2007, 00:28:48

« önceki - sonraki »

lucapicola

Bu kadar kişinin sitem dolu yazılarından sonra bu anlamsız tartışmaya bir son verilir artık. Bundan sonra herkes seviyeli bir şekilde görüşleri dile getirmeli.

56LaR_55

bizler gidemekdik taraftar olarak peşleirnden ama kuzeyin perileri gitti.
güneye ilk yenilgiyi tattırıp döneceklerinden hiç kuşkum yok.
başarılar diliyorum bayan oyuncularımıza ve teknik kadroya. samsuna yakışanı yapacaklarından eminim.

tarsus tadacak acıyı

US

arkadaslar bırakın tartısmayı samsun bk 1 lig de artık :)

kerem55

Bende final maçında oradaydım, çok kalabalıktı. kutlamak için girdim foruma ama bazı kişiler forumun içine etmişler. anlamyan varsa söylüm, BİZ SAMSUNSPORLUYUZ, basketten anlamak zorundada deyiliz.

aLeM

BU ATMOSFERIN GERCEKLESMSINDE EN BUYUK PAY SAHIBI IBRAHIM ABI VE CANTUG HOCADIR SONSUZ TESEKKULER IKISINEDE...

aLeM

hangı bayan basket macında salon full oldu bıze basketden anlamyıor dıyenler gsın eskı hocasının ve sımdı kayserıyı  calıstıran hocanın dedıklerıne bı kulak versın bence burdan kımse cıkamaz dıyor adam ben boyle seyırcı gormedım derken hala bıze dıl uzatanlar ılk once  kımle konustugunu dusunecek ıstanbul cocugunun kım oldugunu herkez bılırken sız boyle cocuklarla muhattap olmayın arkadaslar... BIZ SAMSUNSPORLUYUZ

aaxiss

ya bu işin iyice cılkı çıktı. birilerinin maşaları olduğu her hallerinden belli olan kişiler foruma girip nedense hep aynı oyunculara hakarete varan eleştiriler yapıyor, bazı oyuncuları da göklere çıkartıyor. yok taksi tutacakmış, ayağının altından ancak sigara kağıdı geçermiş falan filan. bu yazıları yazanlar aslında kendi düzeylerini ortaya koyuyorlar. burada basketbola gönül vermiş bizleri basketboldan anlamayan, kendilerini de basketbolu icad etmiş kişiler gibi göstermeye çalışıyorlar.biz burda görebildiğimiz doğru ve yanlışları medeni bir şekilde yazıyoruz. karşılığında birileri rahatsız mı oluyor da hakaretler ardı ardına geliyor.
arkadaşlar bu zavallılar, herhalde daha hırslarını alamamışlardır. başka nick lerle girip yine basketbolu en iyi biz biliriz, taksi tutsun muhabetlerine başlarlar. yine aynı oyunculara sallarlar, aynılarını göklere çıkarırlar, bizlere hakaret yağdırmaya devam ederler, sonra da admin yine bunları antu ya postalar.

tütüncü

Eger bir adam delikanlysa atıldıı foruma yeni bi nikle gelmez. Gelirsede reddetmez. Hem FeBE kongre üyesiyim diye hava atıp hemde bilgiçlik taslamak hic olmaz. Yermi Samsun çocuğu? Yemez. BİZ SAMSUNSPORLUYUZ, BAŞKA SEVDALAR GİREMEZ GÖNLÜMÜZE. 

Seneye 1. ligde İstanbul köpeklerini destekleyen çıksın bakalım o salonda sıkıyorsa.

jean

ozkan17

ya evett yaa bırıncı lıgdeyız artık tartısmayı bırakalım..bırıncı lıgde samsun kımmıs herkez gorecekkk

mehmet yılmaz

Maçın başlamasına yaklaşık olarak 40 dakika var. İlk izlenimler herhangi bir gerginlik olmadığı yönünde. Her iki takım maç öncesi birbirlerine çiçek vereceklermiş. Samsun'dan gidenlerle birlikte 10-15 kişilik bir Samsunspor taraftarı da salona girmiş durumda.

Periyot sonlarında skorları vermeyi planlıyoruz.

mehmet yılmaz

Maç şu an başlamış. Tarsus sahaya "Samsun BK'ya 1. Ligde başarılar dileriz!" pankartıyla çıkmış ve bizim sporculara çiçek vermişler.

mehmet yılmaz

19-23 geride kapatmışız ilk periyodu...

ilk yarı skoru
tarsus bld. 46
Samsun Bk 42

erkan55

mehmet yılmaz