Samsun Basket Kulübü 2007/08

Başlatan Cagdas Ünver, 04 November 2007, 00:28:48

« önceki - sonraki »

Alemci İsmail

Yalnızca BİZ

konsantre olacaklarını pek düşenemiyorum. idman havasında geçecek gene yahya kaptan maçı'da...

SaMsUnSpOr 55

celebi

jean

evet yapilacak transferlerle daha guclu kadro kurabiliriz bence inslalah basarili oluruz

56LaR_55

bu sezonun amacı ortada idi.. ilk 2 ve 1. lig..Allah ın izniyle de gerçekleştirdik bu amacımızı

tarsus u yenmek mi??? onu da seneye saklayalım... bu sene yenememenin acısı seneye çıkar..hem de iyi çıkar

şimdi ..birlik beraberlik ve destek zamanı.. madden destek verebilecekler madden verecek..manen verecekler de onu verecek

ben bu foruma samimi olarak yazan hiç kimsenin herhangi bir istanbul takımının seneye sbk yı yenmesinden zevk alabileceğini düşünmüyorum.. iyi günde kötü günde samsunun yanındayız, sonuna kadar

56LaR_55

1- güçlü bir yönetim kurulu oluşturulmalı. güçlü derken sadece para olarak değil, birbirini seven sayan kişilerle yola çıkılmalı.. ince hesaplar yapılamamlı..samsun un ismi ve başarısı herşeyin önünde tutulmalı bu isimler tarafından

2-biran önce bu seneki kadrodan kimin kalıp kimin gideceği konusunda karar verilip, transfer politikası belirlenmeli. yabancı oyuncu seçimi çok dikkatli yapılmalı. simsarları duyuyoruz zaman zaman iki dizi ameliyatlı sakat oyuncuları sağlam diye türkiyeye yolluyorlar. bizleri saf sanıyorlar..bu konularda uyanık olunmalı

2-gelecek vadeden genç oyuncular kadroda tutulmalı. onun haricinde bu sene 2. ligi götüren ekipten 2-  3 isim hariç 1.ligi taşıyacak yapıda oyucumuz yok. 1.lig kurtlar sofrası. plan program ona göre yapılmalı

3-samsun valiliği ve belediyeleri sbk ya destek vermeli. lojmanı, tesisi, çalışacak salonu olmayan bir takıma yabancı-yerli hiçbir oyuncu sıcak bakmaz. bu tür konular biran önce çözülmeli

4-yaşardoğu spor salonu bu taraftara yetmez, enaz 1000 kişi daha kapasitesi olan modern bir kapalı spor salonuna bu eşhrin ihtiyacı var. gese, bejeke ve febe maçlarında iç sahada sahaya yabancı seyirci kesinlikle alınmamalı

5-  3-4 yabancı oyuncu ve bunlara uyum sağlayacak 1-2 yerli stara ihtiyacımız var. bunlar maliyet demek. bu maliyeti üstlenecek güçlü bir firmaya isim hakkı pazarlanmalı. ama bu firma klübün yönetiminin samsunlu yapısına müdahele etmeden bu sponsorluğu kabul etmeli

6-güçlü bir teknik kadro oluşturulmalı, bu takımı bölgesel ligten alıp birinci lige kadar taşıyan cantuğ koç mutlaka yerel güç olarak kadroda kalmalı, çalışmaları koordine etmeli

7- kurulacak kadrodan ilk sezon çok yukarıları hedeflemek hayalperestlik olur. ilk sezonun planı ilk 8 ve belki playoff ilk turunu geçmek üzerine yapılmalı. bu başarıyı elde edecek bir kadro oluşturulmalı. eğer bu sezon bunu başarırsak daha sonraki sezon hedef büyültecek daha yukarılara çıkacak bir hamle yapılabilecektir.

bu vesileyle yönetim kurulumuza, oyuncu ve teknik kadroya, vefakar samsunspor taraftarına, maddi manevi desteğini eksik etmeyen tüm samsunlulara çok teşekkürler.  Allah yardımcıları olsun 1. ligde

U.M.55

arkadaşlar bu forumda amaç  ,samsun basketbol hakkında  bilinmeyenleri öğrenmek  ve insanlarla paylaşmak olmalı diyorum kendimce. yoksa takımın sırlarını insanlara anlatarak karalamak değil. öyle yada böyle takımın yönetimi transferi yapmış iyi yada kötü bu bize düşmezve sonunda ligede çıkılmış, bize düşen samsun isminin arkasından gitmek destek olmak.bu zamana  kadar olduğu gibi.o iyi oyuncuymuş bu kötüymüş insanlar bunlarla ilgilenip taraf olamayı bırakmalı.takımın başındaki teknik ekip heralde aptal değil kim iyi ve formdaysa onu oynatır başarılı olmak için, şimdi seneye bu takıma kimler gelecek  onlara bakalım samsunu en iyi şekilde temsil edelimve takıma destek olalım. bu arada malatyayı da deviren futbol takımımızıda canı yürekten kutluyorum.

misafir

samsun bayan basketbol takımına 1 lıge basarılar dılerım . İnşallah seneye samsun şehrini en iyi şekilde temsil edecekler.

edmontdante

Alıntı yapılan: kolloid - 29 March 2008, 23:10:15
konsantre olacaklarını pek düşenemiyorum. idman havasında geçecek gene yahya kaptan maçı'da...

Ben de düşünmüyordum ama Tarsus yine konsantre işte.Bence Tarsus'un başarısı buradan kaynaklanıyor.Dalga geçen,şova kaçan yada tribünle oynayan  bir tane sporcusu yok gördüğüm kadarıyla herkes ne görev verildiyse yapıyor

misafir

aslında ilk devre bittiginde bir sey olurmu dedik. biraz daha seyirci destegi olsaydı bu macı cevırmek içten bile degildi. hatta ilk defa tarsus karşısında öne bile geçtik ama sonradan hatalı paslar ve özellikle de pota altımızın çok boş kalması nedeni ile hücümlardan tarsus boş dönmedi. tarsus belediye nin jamaikalısı çok atletik ve sorumluluk alan bir basketbolcu bizim yabancı oyuncumuz ise sadece hücumlarda sayı olarak var ama rakip hucüma geçtiği anda takım 4 e 5 mücadele etti.yanlız dost acı söyler tamam şampiyon olduk ama bu takım 1 liğde averaj takımı olur . şu an ilk 5 ta başlayan yerli oyuncularımız çok iyi yedek bencini olusturturlar ama bizim mutlaka ilk 5 i yeniden olusturmamız gerek.

misafir

bu takıma 2 takviye dersen yemez ilk beşe bu takımdan 3 kişi koyarsan çuvarlarsın .
1 liğde avarej takımı olursun başka bir şey olmazsın ben ilk tamamen değişmeli özellikle de
1 liğ tecrübesi olan basketbolcular almalısın diyorum.teknik ekip konusunda hemfikirim.

O'neal

Ya bu sbk daki kızların oyunlarını kimse  nerdeyse beğenmiyor  ben anlamıyorum neden ama belki bu kızlar çok iyi oyuncular ama bunları oynatacak sistem yanlış hiç düşündünüzmü.ben hoca olsaydım gidenler ve kalanlar listesine bana yalakalık yapan bana dik konuşmayan oyuncuları kalanlar , banim antremanı mı terkeden benim sevmediğim uyuz kaptığım kişilerle muhattap olanları gidenler sınıfına koymazdım  :)
şimdi size gidenler kalanları yazsam bide tutarsa söylediklerim artık tmac kadar havam olur bu sitede

V.Terranova

Alıntı yapılan: O'neal - 31 March 2008, 00:12:05

şimdi size gidenler kalanları yazsam bide tutarsa söylediklerim artık tmac kadar havam olur bu sitede

Ben sana söyleyim.Selvin ve Deniz kalıyor sadece.Diğerlerinin hepsi gönderiliyor

O'neal

ya bu kızlar kötü ise neden alındılar bana bunu bi söyleyen olacakmı