Samsunsporda Futbolcular YÖnetime ve Samsun Halkına İsyan ETTİ!!!!

Başlatan cenkturgut, 11 March 2008, 16:50:09

« önceki - sonraki »

MeL_55

AlıntıÖZTÜRK'DEN YARDIM İSTENDİ

AK Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk dün Samsunspor'un yaptığı antrenmanı izledi. Başgöl ve Aykut Çepni, Fatih Öztürk'den maddi konularda yardım istedi

Mardinspor'la kritik bir müsabakaya çıkacak olan Samsunspor'u dün AK Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk ziyaret etti. Takımın son durumu hakkında Futbol Şube Sorumlusu Hüseyin Başgöl ve Teknik Direktör Orhan Kapucu'dan bilgi alan Öztürk, takıma zorlu Mardinspor maçı öncesi başarı diledi. Primleri ve personelin maaşını ödemek için kaynak arayan Samsunspor yönetimi, Öztürk'den yardım istedi. Başgöl ve Çepni'yle uzun bir süre sohbet eden Öztürk, "Gereken yapılacak. Sorunlarınızı çözeceğiz" dedi. Öte yandan dün akşam Vali Hasan Basri Güzeloğlu'yla görüşen Fatih Öztürk olumlu yanıt aldı ve Vali Güzeloğlu, Samsunspor'a bugün 250 Bin YTL bulunacağının sözünü verdi.

Sadece Samsunspor

fatih öztürkte olmasa ne olacak halimiz samsunspor için çalışan tek vekil o - termeli olmaktan gurur duyuyorum ;)

cenkturgut

paralar gelmeden konuşmak doğru.Bence  o para gelmeyecek futbolcuları  MArdin maçına  motive etmek için ortaya atılmış bir yalan   kimse inanmaz bu küçük yalanlara.Sezon sonunu  görelim

tolga

takım mardin maçı için buakşam kampa  girmesi gerekişrken primler ödenmeyince vazgeçmişler başkan ortalarda yok takım ne halde bi haber yazık ayazık

ultra55

Alıntı yapılan: cenkturgut - 21 March 2008, 18:11:32
paralar gelmeden konuşmak doğru.Bence  o para gelmeyecek futbolcuları  MArdin maçına  motive etmek için ortaya atılmış bir yalan   kimse inanmaz bu küçük yalanlara.Sezon sonunu  görelim
Alıntı yapılan: tolga - 21 March 2008, 21:05:05
takım mardin maçı için buakşam kampa  girmesi gerekişrken primler ödenmeyince vazgeçmişler başkan ortalarda yok takım ne halde bi haber yazık ayazık

Bunlar cenkturgut ve arkasından tabiki  malum kişi tolga'nın yazıları.Bu yazılara sadece yorum yok yazıp geçeyim dedim ama yapamadım. Başkan ortada yokmuş.Biliyormusun başkan nerde? sürekli anti propaganda içindesiniz.Başkan İstanbul'da, temliklerin bir kısmını kaldırmaya çalışıyor.Bunun için temlik koyanlarla görüşüyor.Federasyonla görüşüyor ve aynı zamanda da valiliğin vereceği parayı almaya çalışıyor.Şafak başkan İşbankası ile görüşüyor ve bir anlaşma yapıp para almaya çalışıyor.Murat İmza önümüzdeki deplasmanlar için İstanbul'dan sponsor bulmaya çalışıyor.Cenkturgut ve Tolga 'da hala bol keseden onlara atıp tutmak dışında başka bişi yapmıyor!!!

ultra55

Bu cenkturgut'un 13 mart ta yazdığı yazı.

sen nasıl bana yardakcı dersın ben hangı yonetımın yardakcılıgını yapmısım kımı savunmusum  bu sıtede??    ben sadece kuluptekı gelısmelerı ve kendımce  yorumlarını yazıyorum.Zorunuza  gıdıyoprsa  sız  onu yazın arkadaslar.burada   bazı cevrelerın  adamları oldugu cok asıkar adamlar  var  art nıyetlı sahıslarvar bunlar neden gormezden gelınıyor.BIr yonetımıde  bu kadar savunmayın  bır yonetım gıder dıgerı  gelır  sız merak etmeyın.BIr futbol kulubude  buından kottu yonetılmes

ultra55

Bu da 11 Mart ta yazdığı yazı.
Ben artık haklı olmak ıstemıyorum.BAsgol  baskan  ol dıyorum.Huseyın BAsgolun hıc degılse sezon sonuna kadar baskan olmasını ıstıyorum.Yoksa  sezon sonu halımız felaket

veis

şu pozisyonda yönetimin yapacagı pek fazla bişey yok.koskoca samsun halkı samsunsporuna sahip çıkmıyor tek sıkıntı bu ama gel gelelim tolga ve bazı kesim hep adamları eleştiriyor tamam kendilerince haklı yanlarıda olabilir ama zor günler geçiren takımımıza yararları olmuyor.vede şu unutulmasın ki seneyede başkanımız takımın ve kulübün başında kalacakdır yani boşuna nefes tüketilmesin.

cenkturgut

BAşkan sezon sonu gidecek.Futbolcuların hiçbiri istemiyor bu başkanı adamlar basına açıklama yaptılar  .Bu yönetim kalırsa 3  tane futbolcu kalır bu takımda  ancak . GErçekler  bunlar arkadaşlar  çok acı ama.Sezon başı bu yönetim tarafından istenilen getirilen Celil bile  bu yönetime artık karşıysa gerisini siz düşünün.

Sadece Samsunspor

AlıntıPrim bilmecesi

Samsunspor´da futbolculara primlerin denmemesi üzerine takım kaptanları Celil Sağır ve Serkan Aykut, devreye girdi. İki futbolcu, Ak Parti İl Başkanı Ali Akyüz´den kendilerine yardımcı olmalarını istedi. Bu arada Akyüz´ün, Vali Hasan Basri Güzeloğlu ile görüştüğü ve Güzeloğlu´nun ocak ayında vaadettiği 250 bin YTL´yi İl Özel İdare kaynaklarından Samsunspor´a aktardığını söylediği öğrenildi. Samsunspor´da futbolcuların prim alacaklarının ödenmesine yönelik çalışmaların yöneticiler tarafından değilde futbolcular tarafından yürütülmesi ise şaşkınlık yarattı. Öte yandan Vali Güzeloğlu´nun 250 bin YTL daha bulmaya çalışacağı sözünün iş adamlarından gerekli ilgiyi bulamaması üzerine sağlanamadığıda kaydedildi. Primlerin ödenmemesi üzerine futbolcular Mardinspor maçı öncesi dün akşam kampa girmekten vazgeçti.

cenkturgut

Futbolcular darbe yapıp  yönetimi ele geçirmişler işte bud haberde bunun en büyük kanıtı.DAha ne söylenebilirki.Yönetim artık sadece kulubun kayyuma kalmaması ıcın var.Teknık heyette oylesıne takılıyorlar kafalarına gore.Hıcbır futbolcuda  teknık dırektoru tınlamıyor.SAmsunsporun son halı ıste.

tolga

ve başkan samsunda dün akşam gelmiş  hafta boyunca istanbulda  burda takım ne halde  umrundamı futbolcu kampa girmemiş başkanı hocayı takan yok yarında oturur koltuğunda benim takımım diye maç seyreder nasıl olsa ucuz kahramanlık parayla değil bedava önemli olan samsunsporumun yarın maçı kazanıp ilerki haftalar için biraz daha rahatlaması onun için bundan sonra bende futbolcular gibi başkan hiç bir zaman umrumuzda değil varlığında bişi olmadı ki yokluğunda da olmaz inşallahj yarın fark demiyorum kazanalım önemli olan SAMSUNSPOR

ultra55

offf bee amma sıktınız artık haa.Nedir kardeşim sizin amacınız??? şurda sizden (cenkturgut-tolga ikilisi) başka şu zor günlerimizde provakatörlük yapan başka birileri yok.Sezon sonunda bu yönetim giderde yerine başkaları gelmezse eğer sizi bulup zorla kulübün başına geçircez.Ben kendi adıma söyleyim sizin saf ve temiz duygular içinde olan Samsunsporlular olduğunuz konusunda ciddi şüphelerim var.Neden sürekli Başkan ve yönetim aleyinde yazılar yazıyorsunuz.Anladık istemiyorsunuz ama yeter artıkkk..Hepimize gına getirdiniz.Şimdiye kadar sitede yazdığınız mesajları geriye dönüp okudumda!!! Başkan şöyle yönetim böyle vs. vs. hatta yukarıda da bir iki tane de örnek yazdım.Atıp tutuyorsunuz bizde önerilerinizi soruyoruz.Cevap yok.Anında 180 derece dönüş.Bir gün önce söylediğinizle bir gün sonrası bile tutmuyor.

veis

SERKANın isyanına seviniyorsanız buna çok aldanmayın aylardır yatan adam konuşamaz samsunsoara ne verdide isyan ediyormuş.başkan daha tepkisini koymadı sevgili tolga sezon sonu nede olsa devam edicegi için bakarız bi hal çaresine ama sizin adınıza üzgünüm.