SADEF!in Samsunspor'lulugu!!!

Başlatan red_white, 20 March 2008, 20:48:25

« önceki - sonraki »

red_white

20 March 2008, 20:48:25 Son düzenlenme: 20 March 2008, 21:04:01 berusa55
Arkadaşlar sadefin sitesine girdim gençlik bölümünde ist yakımları ve trabrumda var yazıklar olsun size malatyayıda koyar bari insan

kerem55

Bir de F.Bahçe başlığnda selam ben, Samsun GFB'den Ümit diye birisi var. ulan ******* ümit55 yazmaya utanmıyormusun? SADEf değil rezillik.

mehmet yılmaz

20 March 2008, 22:15:39 #2 Son düzenlenme: 20 March 2008, 22:47:22 samsuni
Alıntı yapılan: SADEF - 20 March 2008, 21:53:32
Herkes bir gün fenerbahçeli olacak ;)

Site yöneticisi böyle yazarsa o dernekten de o siteden de bize pek hayır gelmez arkadaşlar. Hakikaten yazık.

Üye olmak çok kolay, mail adres bile istemiyor.
Şöyle bir başlık açtım.

http://www.sadef.org.tr/frm/forum_posts.asp?TID=55&PID=85#85

http://www.sadef.org.tr/frm/forum_posts.asp?TID=56

Girip eleştirinizi yazabilirsiniz.

celebi

sadefin sitesine bir kere girdim daha da girersem .................

Recep

Başında samsun ismini kullanacaksın
ama istanbul yalakası olacaksın
SADEF-MAALESEF

körfez55

BOSUNA KAFA ATMAMIS SAYIN BASKN KAFASINA SAĞLIK..HELAL SANA

körfez55

HERKESS TEPKİSİNİ GÖSTERSİN...

cenkturgut

Ne oılursa  olsun burası  futbol kulubu ve kulubun baskanısın  kafa atmak yakısmaz baskana.Burası  kurtlar  vadısı degıl arkadaslar.Futbol kulubunun  baskanı kafa attı  dıye alkıslanan tek sıte  burası sanırım. TEpkı gosterılır ama darb spor kulubune yakısmaz.O zaman baskan gel yedı dıye kalecıyıde ayagından vursun .YAkısırmı?

körfez55

SAMSUNU temsil eden dernek ve forumu daha dikkatli olmalı.ne farkeder samsun vadisi burası

cenkturgut

KArdeşim tepiki  vermekse  hep birlikte  verelim ama  darp  bir spor kulubüne yakısmaz .İSterse cakallar vadisi olsun. Bu haber medyaya dusseydı rezıl olurdur.Yakısmaz SAmssunspor gıbı koklu bır futbol takımının baskanına

Baþkent_55

sezgin başkan kafana sağlık alnından öpüyorum seni..........istanbul yalakası SADEF nerede bu istanbuldaki samsunsporlular ........kaldırın şu rezil takımları şurdan baskın istiyoruzzzz.....

King Of The North

Dernek Samsunlular derneği ama içeriği boş anladığım kadarıyla,Bizans ve Rum takım taraftarları orada olduktan sonra bizim ne işimiz olur orda,çalıştıkları yer belli,hizmet belli,biz Samsunsporluyuz ve hep öyle kalacağız.

körfez55

dernek bütün samsun derneklerinin bağlı olduğu bir federasyon.bu konuda siteye girip tepki göstermeliyiz.olumlu bir gelişme olmazsa derneği bi zayeret ederiz elbette.

Çaðrý55

Siteyi basmışsınız resmen siz girene kadar mesaj yokmuş pek :) o siteden bişe olmaz bakımsız bomboş Samsunla alakası olmayan bi site Samsun forumunun kralı yapıyoruz içerik dahada büyüyecek inşallah tarih kültürel katkım olur diyenler için site forumsamsun

King Of The North

hER TAKIMDAN ADAM YAZMIŞ ORAYA DEFOLUP GİTSİNLER YAA,BİZ SAMSUNSPORLUYUZ.
SAMSUN VE BAŞKA TAKIMLARI YAN YANA GÖRMEK KAHREDİYOR BENİ.