SADEF!in Samsunspor'lulugu!!!

Başlatan red_white, 20 March 2008, 20:48:25

« önceki - sonraki »

King Of The North

Ben de üye oldum bombaladım,zaten bizden başka siteye pek uğrayan yok sanırım,bahaneyle bayağı tıklanmış oldular.

Baþkent_55

arkadaşın biri girmiş forumsamsunun reklamını yapmış kahpe bizansın olduğu yerde samsunspor taraftarlarının işi yoktur .....hadi anadolu takımları neyse ........rezalet bi site samsunsporlu olan adam o siteye girmez kardeşim o kadar ......girdik kepazeliği gördük herif amk55 yazmış fenerbahçeee diye bağrıyo ........bırakın bu rezilliği gidin kendi kendinize eylenin SAMSUNSPORLULARIN YERİ BURASIDIR İYİKİ VARSIN SAMSUNSPOR.BİZ

King Of The North

HEMEN HEMEN HER BAŞLIĞI BOMBALADIM ZATEN ORAYA BİZİM DIŞIMIZDA 3-5 KİŞİDEN FAZLASI YAZMAMIŞ.
YÖNETİCİ BİLE GEY FB LİYMİŞ UTANMAZ DEDİM ADAMA.
ZATEN DAHA DA YAZMAM ORAYA,BİZ YAZDIKÇA TIKLANMA SAYISI ARTIP PARA DA KAZANIR BUNLAR.

celebi

Arkadaşlar bu sitede sürekli yazan veya yazmayan tüm herkes yazsın .

Çaðrý55

21 March 2008, 16:51:43 #19 Son düzenlenme: 21 March 2008, 17:05:14 Çaðrý55
Alıntı yapılan: Başkent_55 - 21 March 2008, 16:44:57
arkadaşın biri girmiş forumsamsunun reklamını yapmış kahpe bizansın olduğu yerde samsunspor taraftarlarının işi yoktur .....hadi anadolu takımları neyse ........rezalet bi site samsunsporlu olan adam o siteye girmez kardeşim o kadar ......girdik kepazeliği gördük herif amk55 yazmış fenerbahçeee diye bağrıyo ........bırakın bu rezilliği gidin kendi kendinize eylenin SAMSUNSPORLULARIN YERİ BURASIDIR İYİKİ VARSIN SAMSUNSPOR.BİZ
:D :D Sizin ilgisizliğiniz yüzünden site diğer şehirlerden adamlara kaldı samsunlu olupta Samsunsporu tutmayana ben gerekli cevabı veriyorum orada sen rahat ol.Ben reklam değil yardım istedim Samsun hakkında elinizde ne bilgi varsa paylaşın istedim sitede takılmanızı değil sadece bilgi istedim yani.Orada Samsunspor tek konu içeriğine bakarsan Samsunsporu ne kadar desteklediğimizi anlarsın. Diğerleri alt bölüm benimde onlarla işim olmaz ama fazla 3 takımın muhabbeti dönüyosa içlerinde konuşmlara bakarsan yapıştırdığım cevaplarıda görürsün. Samsunlu olmayana neden Samsunsporu tutmuyosun diyemeyiz  ;)

Kadir ÇELEBİ

Ben 4 Subat tarihinde yazdım diger takımların baslıklarının acılmasının dogru olmadıgını bireysel bir girisim oldugundan kale alınmamıs buyuk ihtimal diger bir gercek orası aynı samsunumuz gibi ilgisiz kaldıgından bu halde Malesef..

red_white

arkadaşlar oraya bi yığınak yapalım msjlarla görsünler sadefliler bidahki sadefin organizasyonuna operasyonn war  desenize

Çaðrý55

Arkadaşlar birde şuraya el atında Samsunspor bölümü açsın o kadar çok sporla ilgili bölüm açmış
bir Samsunspor bölümü yok http://www.samsunataforum.com/forum_posts.asp?TID=2630&PID=3480#3480

ben site adına açtım bi tane istek bölümüne aynı sadef gibi e posta filan istemiyor 5 sn lik iş :)

Baþkent_55

beyler buradaki arkadaşlar hep beraber hareket edelim Çağrı_55 kardeşimizin çağrısına uyalım gidelim bombalayalım o siteleri haydi sırada samsunataforum var

cenkturgut

ÇOK SAÇMA   SADEF   SAMSUNLULAR DAYANIŞMA FEDERASYONU  SAMSUNSPORLULAR  DEĞİL SİZDEKİ NEDİR BU HIRS NEDİR BU ÖFKE ANLAMIYORUM ADAMLAR SAMSUNSPORA KUFURMU ETMISLERDE BU TEPKIYI KOYUYORSUNUZ.HERKES ISTEDIGI TAKIMI TUTABILIR NE VAR BUNDA .BOMBALIYACAKMIS  NEYI BOMBALIYORSUN ARKADAS?  BU ULKEDE POLIS YOKMU ?  Ilk once kendı evmızın onunu temızleyelım bırakın  sadefı bılmemneyı .

red_white

cenkturgut amacın ne senin yeter ya samsunspor düşmanımısın nesin sen ya bombalıyoruz warmı

cenkturgut

Arkadasım samsunluların dernegını neden bombalıyorsunuz anlamadımkı?

red_white

sen ne anlıyosun o anlamdamı bombalama sitede bombalamayı kastetmiş arkadaş tutupta derneğe bomba koycak halimiz yok ama başka takımı tutarlar s..imde bile değil ama samsun sitesinde balak takımın konusunu açarlarsa gerekeni yaparız gitsinler kendi sitelerine o zaman daha ölmeedik sahipsiz bırakmayız

cenkturgut

alaçamlý

Alıntı yapılan: cenkturgut - 22 March 2008, 13:33:29
Arkadasım samsunluların dernegını neden bombalıyorsunuz anlamadımkı?

yYA cenk turgut hayatımda senin kadar herşeye muhalefet yapan bir adam görmedim ne kadar tuhafsın.bomba dediyse el bombası değildirya.hemen abartma.onlar adam olsa SAMSUNA ait bir siteye böyle sikindirik takımların adını yazmazlar onlar bize hakaret bazındaki duruma samsunspor taraftarı el atmıştır.tuttukları takımın sitesi vardır gitsin oraya yassınlar........................ler.