SADEF!in Samsunspor'lulugu!!!

Başlatan red_white, 20 March 2008, 20:48:25

« önceki - sonraki »

cenkturgut

alacamlı sonradan  degıstırdıkya fıkrımızı  sende bı sakın ol bakalım

King Of The North

Cenkerturgut sen nasıl Samsunsporlusun anlamadım gitti arkadaş.

Baþkent_55

veis

samsunlu olmak samsunsporlu olmakdır cenkturgut senin gibi istanbulda oturan birisi memleket özlemi duyması gerekirken bu tarz konuşuyor ya helal olsun istanbulun kozmapolitanlıgına diyorum.

Baþkent_55

cenkturgut yanlış anlamış arkadaşlar tamam hepberaber bombalamaya devam.....................BABAMIZDAN KALAN TEK MİRAS ALAYINI İSYAN İNADINA SAMSUNSPOR

Baþkent_55

beyleröncelikle siteye üye olduğunuz için teşekkürler ancak site ile ilgili bir isteğiniz varsa bu şekilde istenmez.adam gibi açın dersiniz tabiki açarız.sizler daha doğmamışken biz samsunsporun peşinden tüm türkiyeyi dolaştık.çok kavgalar ettik çok nezarette kaldık
benim adım mustafa cirit atakum anadolu teknik lisesinde öğretmenim konuşacağınız bir konu varsa gelirsiniz konuşuruz.sizlerinde samsunspor ile ilgili paylaşımlarınızı bekleriz.

bu cirit 55 bize yazdığı karşılk msj herif resmine beşiktaş amblemini yapıştırmış.......

Sioux

Bunların başkanları trabrumluymuş. siteleri de bir halta yaramıyor zaten. yemişim sadefi.
cirit gitsin cirit atsın, çift cinsiyetli adamlarla işimiz olmaz bizim. beşiktaşlılar samsuna sövünce ne hissediyodu acaba?

alaçamlý

Alıntı yapılan: cenkturgut - 22 March 2008, 14:05:57
alacamlı sonradan  degıstırdıkya fıkrımızı  sende bı sakın ol bakalım

ben zaten sakinim. sen biraz kendine dikkat et.her şeye muhalefet yapma. gel seninle  kartal maçında tanışalım.senin gibi tuhaf biğrinsanı tanımak istiyorum.

jean

bu tur seyleri her zaman ben yapmak isteemisimdir inslalah ilerde elimde imkan olur bu tur organizasyonlari yapma firsatim olur bu tur sorunlar olmaz

cenkturgut

kardesım tanısalım .Bırde tuhaflıgım nerde onu anlayamadım. Bende Samsunsporluyum  ama  fanatık degılım 50 kere soyledık yeter artık ama. Ben gerceklerın pesındeyım .

veis

fanatiklik veya fanatik olmamak da neymiş ya bunu açalım.ama şu birgerçekki samsunspor taraftarı fanatikdir.

red_white

her zaman fanatikdir çünkü samsunspor tekdir başka samsun yok

veis

samsunsporu sevmek başka şeyleri sevmeye benzemez samsunsporun şampiyon olamıyacagını bile bile kupaları alamıyacagını bile bile sevmek fanatiklikse ben holiganım

SaMsUnSpOr 55

veis