Bank Asya 1.Lig, 26.Hafta | G.Antep BŞB.spor - Samsunspor'umuz: 1-2

Başlatan yaman55, 09 March 2008, 15:48:43

« önceki - sonraki »

deli 55

antep belediye suat kaya geldikten sonra çok iyi toparlandı.ancak samsunsporumuzun bu deplasmandan en azından 1 puan alacağını düşünüyorum...yeterki maçı başından sonuna bırakmasınlar,hep aynı ciddiyette mücadele etsinler.

celebi

MAÇ SAAT KAÇTA ARKADAŞLAR 13:00 DA MI YOKSA BAŞKA BİR SAATTE Mİ

34 SS 1965

saat 4 de sanırım celebı yaz saatı uygulamasına gecıyolar bıldıgım kadarıyla

beşnumara

CeLiL_55

Bu maçta Tam kadro oluruz inş ve Anteği Dağıtıcaz ALLAHIN izniyle Celil ztn oynuyor parçalarız Antepi sorada içerde Mardini yeneriz iyi bir çıkış yakalaR Takım Kimse SamsunSpoRu DÜŞÜREMEZ ! ;)

Kadir ÇELEBİ

pitbul055

dün spor55 atilla cebeci serkanı eleşdirdi.serkan yöneticiyi arayıp idamana gelmiyecem diyormuş.demek adam kafasında bitirmiş herşeyi.bizde hala serkan oynarsa yeneriz hesapları yapıyoruz.yazık serkan aykuta.takıma abilik yapacağına ilk kaçan o oluyor

son nefes55

şu atilla cebeciyi bırakın yaa laf var icraaatı yokk boş boş konuşuyor işte

örnegin dün akşamki programdan bişey anladınızmı veya geçen hafta yardım kampanyasından bişey anladınızmı (o yardım kampanyası tam bir faciaadı adam hayatını anlatmakdan yardım toplanamadı)

lucapicola

Antep Bel.geçen hafta aldığı farklı galibiyetin havasıyla bizi de yenmek isteyecektir. Maçtan 1 puan çıkartırsak iyi olur. 7 maçlık galibiyetsizlik serisinden sonra 2 maç üst üste deplasmanda kazanacağımızı sanmıyorum. İstkrarsız takımız vesselam. Mardin e de 4-5 atmaya gerek yok. 1-0 olsun bizim olsun. Rahmetli Teomanlada İstanbul maçını konuşurken fark atarız heralde demişti, ben yine farkı boşver 1-0 olsun bizim olsun demiştim, maalesef kaybetmiştik. Bizim takım kolay maç kazanamaz, tecrübesiz. Pür dikkat 90 dk. yı tamamlamak zorunda. Her an bir densiz ,garip bir hata yapıp bir çuval inciri berbat edebilir.

Sadece Samsunspor

AlıntıElazığspor Galibiyetiyle Moral Bulan Samsunsporlu Futbolcular, Gaziantep Maçı Hazırlıklarına Başladı

Elazığspor'u mağlup ederek 7 hafta sonra 3 puanla tanışan Samsunspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarına başladı. Nuri Asan Spor Tesisleri'nde yapılan idmanda futbolcuların moral ve motivasyonlarının yerinde olduğu gözlendi. Fizik ve kondisyon ağırlıklı çalışmada neşeli dakikalar geçiren Samsunsporlu futbolcular, çift kale maçta ise büyük performans sergiledi. Futbolcuların hırslı görüntüler sergilediği idmanda Teknik Direktör Orhan Kapucu, oyuncularının tutum ve davranışlarından memnun kaldı.

HABERİN DEVAMI FUTBOLCULARIN YÖNETİME İSYAN ETMESİDİR O HABER ANSAYFADA YAZIYOR BURAYA YAZMADIM ÇÜNKÜ ORDAKİ KONUDA BAYAĞI TARTIŞMA VAR BURDA DA TARTIŞMA ÇIKMASIN KONU KİLİTLENMESİN DİYE YAZMADIM

King Of The North

Tam kadro çıkıyor olmamız sevindirici ama bu tam kadro o gün nasıl mücadele edecek acaba,onlara güvenmekten başka çaremiz yok.2 maç üst üste kazanabilrsek şu düşme potasından tamamen uzaklaşacağız.Zaten düşenlerin 2 si belli oldu 3.büyük ihtimalle Elazığ ya da Giresun olur.

berusa55

Celil'in bugünki acıklamalarından sonra tam kadro cıkacagımız da süpheli ya hadi hayırlısı bakalım :-\

SaMsUnSpOr 55

Alıntı yapılan: pitbul055 - 11 March 2008, 15:38:55
dün spor55 atilla cebeci serkanı eleşdirdi.serkan yöneticiyi arayıp idamana gelmiyecem diyormuş.demek adam kafasında bitirmiş herşeyi.bizde hala serkan oynarsa yeneriz hesapları yapıyoruz.yazık serkan aykuta.takıma abilik yapacağına ilk kaçan o oluyor

ben serkan aykutu eleştirirken bütün herkes bana karşı çıkıyodu anladınız şimdi

atakumlueray

ya arkadaşlar hepimiz çok komiğiz valla.dandik elazığdan şanslı bir 3 puan aldık aramızda play off diyenler bile oldu.hala kümede kalma konusunda kafam rahat değil.kendi kazanacağımız maçlarla değil elazığın kaybedeceği maçlarla kümede kalabiliriz ancak diye düşünüyorum.eğer elazığla olan puan farkını önümüzdeki 2 haftada açıp matematiksel olarak da rahatlayamazsak ben ilerki tabloyu yine karanlık görüyorum..özellikle elazığın son 3 maçının 3 doğu takımıyla(malatya,mardin diyarbakır) olması içimi daha da karartıyor

CeLiL_55

Ah be şimdi Musa bizde olucaktı Adnan bizde olucaktı Şampiyonluğa oynuyoduk şuan herkez kaçıyor herkezz :-[