UYANIK TOPLADI

Başlatan SaMsUnSpOr 55, 06 March 2008, 20:59:53

« önceki - sonraki »

celebi

bu kadar basit a şıkkkı da. diğer şıklara başka isimler bulsaydın keşke.

harbisamsunsporlu5517

şüphesiz a şıkkı dıgerleri adam değil zaten

pitbul055

körfez55

ismail uyanık ı o kişilerle aynı listeye yazmak bile hakaret bence.onun tartısması bile olmaz.

ali ihsan

Asıl cevap vermesi gerekenler susuyor nedense,acaba verecekleri cevapları mı yok ? Diğer isimler İsmail Uyanık dönemi sonrasında  başkanlık yaptıkları için listeye aldım,yoksa cisimleri gibi isimleride bizlerden uzak olsun.Onların Samsunsporu tuttuklarına dahi inanmıyorum zaten.İSMAİL UYANIK GERÇEK SAMSUNSPOR TARAFTARININ  GÖNLÜNDE HER ZAMAN OLACAKTIR.

yaman55

ozkan17

bide buna cevap mı veriyıruz..adnan efendı ve yusuf ziya niye geldı takımın basına cok belli zaten sebebi..kendınin reklamını yapmak ıcın ınsnalara tanıtmak ıcın geldıler..eger sımdıkı yonetımle deıl ıkıncı lıge dusmek amatore bıle dussek kımsenın agzını acıp bır tek kelıme soyleme hakkı yok!!!

cenkturgut

Gerek Adnan Olmez gerek Cemal YEsılyurt  samsunspor bunlara  herzaman muhtac. Bu sahıslar  samsunda  tıcarı ıtıbarı  ve parası olan kısıler.Adnan olmez donemınde  dustuyse suc baskandamı acaba yoksa kulubu yonetenlerdemı.Kurumsal  yapıya ulasmadan bır kulup hıc bırsey olamaz .

bengülü

başkanım seni tebrik ediyorum sanada bu yakışırdı efsane başkan İSMAİL UYANIK  bu sene al takımı seneye süper lige taşı bizi artık bizimde yüzümüz gülsün gurbette rezil olduk  herkezin diline düştük samsunsporun halini herkez dalga geçiyor bizlerle samsunspor amatöre düşecek diyerek kendimi zor tutuyorum..............?

ali ihsan

11 March 2008, 00:57:04 #54 Son düzenlenme: 11 March 2008, 00:59:26 aliihsan55
Alıntı yapılan: cenkturgut - 10 March 2008, 18:33:14
Gerek Adnan Olmez gerek Cemal YEsılyurt  samsunspor bunlara  herzaman muhtac. Bu sahıslar  samsunda  tıcarı ıtıbarı  ve parası olan kısıler.Adnan olmez donemınde  dustuyse suc baskandamı acaba yoksa kulubu yonetenlerdemı.Kurumsal  yapıya ulasmadan bır kulup hıc bırsey olamaz .

Samsunspor taraftarından başka kimseye muhtaç değildir.Adnan Ölmez başkan olana kadar ne kadar tanınıyordu.Yada başkan olmadan önce kaç defa stada gelip Samsunsporu seyretti ?Başkan olunca Uyanık'ların devri bitti diyen kimdi.Onun laf ettiği İsmail UYANIK Bolu'da taraftarın içinde Samsunsporun yanındaydı.Adnan ölmez ve ekibi nerelerde acaba

berusa55

Arkadaslar su bir gercek ki bu kulübe Hasbi Menteşoglu'ndan sonra gelmiş tek gercek Samsunspor'lu Başkan İsmail Uyanık'tır.

Kendisini Bolu macında tribünde Samsunspor Taraftarları arasında görünce nasıl sevindim nasıl mutlu oldum anlatamam. İsmail baskanı oraya kim getirdi? Silah zoruyla mı geldi? Showa mı geldi?  Hayır! O'nu oraya getiren sizlerdeki, bizlerdeki gibi Gercek Samsunspor Sevdası...

cenkturgut

Parayı veren SAMSUNSPOR  a  baskan olur.Bunu gecmıstede ızledık.BAskan olmak ıstıyorsanız kamuoyunuzun  ve  paranızın olması yeterlı arkadaslar.Samsunsporun gecmıstekı tum   baskanları  kıymetlıdır.Cunku Samsunspor kıymetlı  bır spor kulubudur bence.

gyuksel55

toplantı ne zman olacak arkadaşlar elazığ maçından sonra deniliyodu durum nedir bilgisi olan varmı..

sbc_emir

Alıntı yapılan: cenkturgut - 10 March 2008, 18:33:14

kardeş bak kimsin bilmiyorum ama samsunspr hiç bir zaman bu adamlara muhtaç degildir samsunspor sadece taraftarına muhtac olur bunu unutma bu adamlara degil parayı veren düdügü çalar diyosun belki haklısın ama ismail uyanık giib bir efsane başkanı böyle isimler arasında görmek hiç hoş degil hem unutma kardeş herşey para olsaydı ismil başkaın zamanındada samsunspor batardı düşerdi ama noldu ismail uyanığın heryerde bir ağırlığı wardı onun için herşeyde para degşl yönetmeyi bilcen para gerektiği yerde gerektiği zaman lazım şuandada lazım ama ne adnan ölemzin parasıyla kurtluuruz nede cemal yeşil yurtun bize işi bilen akıllı ağır vede pbirazda parası olan kişi lazım ismail uyanıkdan başkasıda yalan anladınmı

nomak55

İsmail baskanımıza karsı bir daha mahcup olduk cunku biizim gercek anlamda sesimiz.Baskanın mail adresini bilen varsa yazabilirmi en azından bi tesekkür maili atalım arkadaslar