UYANIK TOPLADI

Başlatan SaMsUnSpOr 55, 06 March 2008, 20:59:53

« önceki - sonraki »

ali ihsan

Ayağa kalkmamız için her yönden güçlü bir yönetim şart.İnşallah iyi olur ne diyelim.İsmail Uyanığın olduğu yerde samimiyetin olacağı inancındayım.

celebi

ismail başkanımız kendisine yakışanı yapmıştır şayet haberler doğruysa.

milinkoviç55

07 March 2008, 14:58:34 #17 Son düzenlenme: 07 March 2008, 15:34:02 berusa55
benim efsane başkanım:) arkadaşlar o bir efsane ,o bir imparator.o anlatılmaz sadece yaşanır ve diyorimki sen samsunsporun başına gelen en güzel olaysın sen bir yaşam tarzısın eğer gelirsen sevgili başakanım,ağbeyim,babam gibi sevdiğim değerli insan lütfen kalbi,ruhu, düşünceleri senin gibi samsunspor sevdasıyla çarpan ve samsunsporu yaşatmak isteyenlerle devam et ve lütfen. seninle güneşli ve güzel günleri görecektir.

**KaR6**

Alıntı yapılan: **KaR6**yakın zamanda yönetim istifa eder, samsunspor da özlediği başkanına kavuşur.. takım da yeni başkanıyla
bu sene hedefine ulaşır, gelecek sezon da ne yapılması gerekiyosa yapılır..

dun söylemiştim, bugun harekete geçildi demek ki..

hakan55

haydi başkanım senden başkası kurtaramaz bu durumdan samsunsporumuzu yap birseyler kurtulalım artık

alaçamlý

BOLUDA bir pankart dikkatimi çekmişti aynen şunu yazıyodu.EFSANELER DÖNÜNCE MASALLAR BİTERMİŞ.ve gittim İSMAİL başkanın yanına ona başkanım şu yazıyı okurmusun diye o da baktı okudu ve tebessüm etmişti.efsane olan SAMSUNSPOR VE TARAFTARIDIR dedi .ve ona geri dönmesi için ben ve diğer arkadaşlarım rica ettiler.inşallah bunlara duyarsız kalmaz ve işi ehline teslim ederler ve SAMSUNSPOR fırtınası tekrar İSMAİL UYANIK yönetiminde devam eder şu an tek temennimiz budur.İSMAİL BAŞKANIMA  taraftar olarak sahip çıkalım neyapıp ne edip geri döndürelim.

deli 55

şu sıkıntılı dönemleri atlatsak harika olacak...

s_uzunkaya

inanın gözlerim doldu... inşallah çomakcılar işe çomak sokmazlar...gerçi başkanımız kafaya koyduysa tüm çomakları kırar ve münasibi neyse de yapar....türk filmlerinde olur hani oğlan ağar hastadır, ve kızı kendinden uzaklaştırmak için her türlü pisliğ yapar. teşbihte hata olmaz ama başkanımız acaba samsunspor a daha iyi destek çıkabilir umuduyla kaddi kararını verip aşık olduğu takımını bıraktığını söylemişti ve geçen her sene bu umudunun tükenmesine ve sabrının da sonuna getirdi başkanımızı... o samsunspor çok kritik bir maçta galib gelince sevinçten havuzlara atlıycak kadar seviyor bu takımı...
inşallah sadece destek ve çıkış yolları için değilde, devamlı varlığını hissedebilceğimiz bir yakınlıkta olur başkanımız.

körfez55

bugün duyduğum en güzel haber.artık devreye girmesi gerekiyordu.inşallah büyük başkan aday olmasa da samsunspordan uzak durmaz ve diğer samsunsporlu abilerimizle bu takımı bu efsaneyi SAMSUNSPORUMUZU ayağa kaldırır...

kerem55

Sayın İsmail Uyanık Başkanımızın yeniden başkan olacağını sanmıyorum ama onun manevi desteği, yönlendirmesi bile yeter bazı şeyler için. Adın yeter başkanım.

pitbul055

İSMAİL UYANIK başkan SAMSUNSPOR şampiyon.gerisi yalan valla.adam gibi adam ismail başkan.ismail uyanık dön lütfen.bizi bu ne yapdığını bilmeyen,topu karpuz sanan kişilerden kullan

celebi

ismail başkanımızın geri gelme ihtimali ne kadar bilemiyorum fakat sanırım maddi sıkıntıları halledebilecek meseleleri konuşacaklardır.

beşnumara

sevgili başkanımızın tekrar aday olma gibi bir düşüncesi olduğunu zannetmiyorum fakat samsunsporluları biraraya getirip samsunsporu bu düştüğü durumdan kurtarmaya çalışacaktır veya kurtarmak için neler yapılır istişaresi yapılır

heyyo55

uyanık takım lig düşmesin diye bişeler ayarlar - yani lig düşmücez onu garanti sayabiliriz bence

celebi

Alıntı yapılan: heyyo55 - 08 March 2008, 10:54:32
uyanık takım lig düşmesin diye bişeler ayarlar - yani lig düşmücez onu garanti sayabiliriz bence

inşaallah dediğin gibi olur ama şu anda bizim takım oyuncularında bir sıkıntı var. ve o sıkıntıyı gidermek gerekiyor.