UYANIK TOPLADI

Başlatan SaMsUnSpOr 55, 06 March 2008, 20:59:53

« önceki - sonraki »

sbc_emir

hadi hayrlısı bakalımm ismail başkanımızın bi bildigi wardır görecegiz bakalım

ozkan17

Dün Lig TV de Ankaragücü'nün Bana göre çok değerli başkanı Sayın Cemal Aydın Günün Konuğu adlı programa katıldı..Ve hem baskanlıgı bırakması konusunda hemde yeni adaylar hakkında konusdu..Yaklasık 1bucuk saat sürmesine rağmen güzel sözleri mantıklı acıklamaları nedeniyle nasıl gecdi o bir bucuk saat anlamadım bile..

Ele aldıgı konuların biride yeni gelecek olan baskan içindi sayın Cemal Aydın'ın.Yeni baskanlar hakkında basarı dileklerinde bulunan Aydın ''Ben nasıl geçmiş baskanlarımıza bakıp onlardan daha ileri götürmek için Ankaragücü'nün başına gelmişsem,benden sonraki gelecek olan baskanımızda ben nerede bırakmışsam benden daha ileri götürmek için gelmelidir bu takımın basına..Tabi başkanlığı bırakdık diye Ankaradan ve Ankaragücü'nden de elimizi eteğimizi cekdik demek değildir bu..Bundan sonra maddi veya manevi hertürlü desteğimiz sürecekdir klübümüze dedi.Ben baskanlığım zamanında alt yapı olsun,kurumsallaşmamız olsun,geliri sabit hale getirmek olsun,kendimi bazı şeyleri başarmıs olarak goruyorum..Lige baktığımızda Ankaragücü'nün hedefi nedir? -4.lük dür dedi sayın Aydın..Benden sonraki gelecek başkanımız bu amacı hedefi 3.lük olarak belirlemelidir dedi.

İşde bana göre gercek baskan gercek takım sevdalısı baskan profili bence budur arkadaslar..Adam baskanlıkdan istif etmek zorunda kalıyor ama hala destek sözü veriyor yönetimin gözcüsü olacagını soyluyor.Keske İsmail Uyanık'da EFSANE BASKANIMIZDA bunu yapsaydı..Ondan sonraki gelen ilk yönetim cok bilmiş yusuf ziya yılmaz efendinin gözcüsü olsaydı da alenii işlere el atsaydı da sayın uyanık sımdı burda elazıglarla mardinlerle ugrasmasaydık..

erkan55

Alıntı yapılan: **KaR6** - 07 March 2008, 15:26:34
dun söylemiştim, bugun harekete geçildi demek ki..

kar6 bildiklerin varsa söylede bizde bilelim

ss

09 March 2008, 02:48:25 #33 Son düzenlenme: 09 March 2008, 03:16:48 berusa55
bence Uyanık tam zamanı takım kötü gidiyor takım düzecek gibi düzmezse(ins düşmez) kendine pay cıkarma pesindedir

merkez

09 March 2008, 03:25:28 #34 Son düzenlenme: 09 March 2008, 03:33:45 berusa55
Alıntı yapılan: ss - 09 March 2008, 02:48:25
bence Uyanık tam zamanı takım kötü gidiyor takım düzecek gibi düzmezse(ins düşmez) kendine pay cıkarma pesindedir

Kendisine yapılan onca haksızlıklara rağmen, arkasından söylenen onca söze rağmen onun olmadığı ortamlarda karılar gibi dedikodusunun yapılmasına rağmen içindeki Samsunspor Sevdası ağır basmış ,tükenmek üzere olan, yerlerde sürünen Efsaneyi ayağa kaldırmak için elini taşın altına sokmuştur sayın Uyanık.

Ondan binlerce kez Allah razı olsun,Samsun da yaşayan onca kalleşe rağmen,Samsunun ekmeğini yiyen ama Samsunspora sırtını dönen onca çakala rağmen yine burda olan o...

Nerde Adnan Ölmez ?

Nerde Mazhar Başoğlu?

Nerde Samsunspordan asıl pay cıkarma pesinde olanlar ?

İsmail Uyanık ile ilgili kuracağımız cümlelere dikkat edelim.Burası Rahmetli Teoman'dan bize Yadigar o olsa laf söyletmezdi,o yok biz varız biz söyletmeyiz...

İsmail Uyanık ve Samsunspor ayrılmaz bir parçadır.

Herkesin sırtını döndüğü biçare bıraktığı takıma ,destek olan elini uzatan yine o dur,Ona laf söyleyenin burda yeri yoktur...

seckin55

Adnan ölmez yönetimi zamanında efsane başkanımıza dava açmışlardı.inanın okadar uzulmuştum ki yerın dıbıne gırmıştım...siz kimsinizki syn İsmail Uyanık' ı dava edıosunuz.sizi o mertebeye getirenler kahrolsunn.utanmadan bıde efsane ye camur attınız.allah hepinizden hesap sorsun..EFSANE BAŞKAN SENİ ÇOK OZLEDIK..SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN...SAMSUN SANA HASRET SAMSUNSPOR SANA HASRET.DON ARTIK..

mehmet yılmaz

Senin gibi kişilere göre Samsunspor'u destekleyenlere rağmen İsmal Uyanık, her türlü hayal kırıklığını, aldatılmışlığını, hakkı teslim edilecekken hakkı yenilmişliğini bir kenara bırakıp Samsunspor'un bu durumuna daha fazla tahammül edememiş ve umut ışığının ilk fitilini ateşlemiştir.

Birşey yapmasa "hani Uyanık şimdi nerede?, gerçekten sevse şöyle olur böyle olur" denilir, bir çaba gösterse "ne çıkarı var acaba?" denilir.

Hakikaten bıktık artık Samsunspor konusunda İsmail Uyanık'ı, her seferinde birilerine yeni baştan anlatmaktan. Sevmeyebilirsiniz ama en azından 13 yıllık süreçte idealistçe Samsunspor bayrağını dalgalandırmış bir başkana saygı duyun.

İsmail Uyanık, bizim babamızın oğlu değil, hataları da olmuştur elbet, bunlar tartışılabilir şeyler ama tartışılmayacak birşey varsa o da onun Samsunspor sevdasıdır. Güncele göre Samsunspor'lu olanlara, gizli kapılar ardında Samsunspor'a sövüp, sonra da en büyük Samsunsporlu imişcesine caka satanlara inat.

Merak etmeyin, korkmayın geri dönmez İsmail Uyanık. Ama bırakın da birilerine ön ayak olsun...

Biz acı çekiyoruz son üç yıldır; ya siz?

King Of The North

İsmail Başkanı Bolu'da o halde gördüm ya Samsunsporluluğun ne kadar büyük bir fedakarlık ve sevgi timsali olduğunu o zaman anladım.Şimdi daha iyi anlıyorum.

samsunmania

Alıntı yapılan: samsuni - 09 March 2008, 13:33:09
Senin gibi kişilere göre Samsunspor'u destekleyenlere rağmen İsmal Uyanık, her türlü hayal kırıklığını, aldatılmışlığını, hakkı teslim edilecekken hakkı yenilmişliğini bir kenara bırakıp Samsunspor'un bu durumuna daha fazla tahammül edememiş ve umut ışığının ilk fitilini ateşlemiştir.

Birşey yapmasa "hani Uyanık şimdi nerede?, gerçekten sevse şöyle olur böyle olur" denilir, bir çaba gösterse "ne çıkarı var acaba?" denilir.

Hakikaten bıktık artık Samsunspor konusunda İsmail Uyanık'ı, her seferinde birilerine yeni baştan anlatmaktan. Sevmeyebilirsiniz ama en azından 13 yıllık süreçte idealistçe Samsunspor bayrağını dalgalandırmış bir başkana saygı duyun.

İsmail Uyanık, bizim babamızın oğlu değil, hataları da olmuştur elbet, bunlar tartışılabilir şeyler ama tartışılmayacak birşey varsa o da onun Samsunspor sevdasıdır. Güncele göre Samsunspor'lu olanlara, gizli kapılar ardında Samsunspor'a sövüp, sonra da en büyük Samsunsporlu imişcesine caka satanlara inat.

Merak etmeyin, korkmayın geri dönmez İsmail Uyanık. Ama bırakın da birilerine ön ayak olsun...

İsmail Uyanık kadar Samsunsporlu 3-4 kişi daha olsaydı Samsunspor şu an çok farklı bir konumda olurdu. Eleştiri tabii ki doğal ama bilerek, doğru yorumlayarak bir sonuç çıkartmak gerekir. Boş yere Türkiye'ye mâl olmuş bir başkan değil kendisi. Bu çarkta Samsunspor'u ezdirmemiştir. Sonrası mâlum.

King Of The North

İsmail Uyanık zamanında Samsunspor aşkım başladı,bu aşk bitmez biterse de mezarda biter,ne olursa olsun 12-13 yıl Süper Ligde fırtına gibi estik onun döneminde,hataları ve sevaplarıyla başkanımız her zaman kalbimizdedir.

Baþkent_55

ismail uyanığa canımız feda ne yaparsa sonuna kadar arkasındayız

Nuri Asan

ikile,baska kapıya

ali ihsan

Alıntı yapılan: samsuni - 09 March 2008, 13:33:09

Aynen katılıyorum sana kardeşim.İsmail Başkana laf edenlere soruyorum.İsmail Uyanık ve ondan sonra başkanlık yapanların hepsi dahil olmak üzere,gördüğünüz yerde veya mekanlarına gidip ben Samsunspor taraftarıyım sizinle Samsunspor üzerine konuşmaya geldim derseniz acaba bu isimlerden hangisi sizi muhatap alıp konuşur?Şıklar aşağıda;
A ) İsmail UYANIK
B ) Yusuf Ziya YILMAZ
C ) Adnan ÖLMEZ
D ) Mazhar BAŞOĞLU
Cevabınızı bekliyorum.Ben A şıkkını garanti ediyorum ya siz...

SaMsUnSpOr 55

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 09 March 2008, 23:11:28
Aynen katılıyorum sana kardeşim.İsmail Başkana laf edenlere soruyorum.İsmail Uyanık ve ondan sonra başkanlık yapanların hepsi dahil olmak üzere,gördüğünüz yerde veya mekanlarına gidip ben Samsunspor taraftarıyım sizinle Samsunspor üzerine konuşmaya geldim derseniz acaba bu isimlerden hangisi sizi muhatap alıp konuşur?Şıklar aşağıda;
A ) İsmail UYANIK
B ) Yusuf Ziya YILMAZ
C ) Adnan ÖLMEZ
D ) Mazhar BAŞOĞLU
Cevabınızı bekliyorum.Ben A şıkkını garanti ediyorum ya siz...

bende a şıkkı zaten yusuf ziya yılmaz hiç olamaz

tütüncü

İSMAİL UYANIK SAMSUNSPORUN EFSANESİDİR. ONUN ZAMANINDA AZ BASMADIK İSTANBUL TAKIMLARINA. GERİ DÖNSE YİNE YAKARIZ ORTALII.